Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben varım aşkitom yeterki sen ne yicem söyleeeee olumunekankayizsmile

ben isterin fatot apla alkisalkisalkis

bugün kendime izin veriyorum.
AMA sadece bugün.
yediklerimi yazmicam.
caniniz cekmesin :)

abartili seyler deil.. sadece ekmegi.. ve hamur isini doyasiya yemek istiyorum. kac gündür cok canim cekiyor:kedi:

afiyet olsun annem ye canın çektiyse, hakettin...

ben de kara kara düşünüyorum 2 gün sonra memlekete gidince annemin böreklerine nasıl karşı koyucam diye

ben 87yim zemuszemus

ay bana da göster kardeş ben yazdım ama okumadın sanırsam

ay bana da göster kardeş ben yazdım ama okumadın sanırsam
tamam canım pazar sabahı baslıyoruz o zmann yarınmı baslasakkk once nette tae do yu bı arastırın kızlarr ok

fatot kız sen benim yazdıklarım tam olarak okumuyormusun
bu takım kuralları gereği vermen gereken.ama sen ben 12 şubata kadar 70 olurum diyosan ne ala.
ama 74 ün üsüt olursan ceza alacaksın.
cılgın anladım herhaldee sadece takıldım orda dalga gectıgımı gosterenyuz ıfadelerıde vardııı amaaa
ben isterin fatot apla alkisalkisalkis

temam pazar gunu baslıyoz seker yada yarınmı baslasakkk tae do yu bı arastır canım bu gece konusuruz yınee

tae do. tamam canum. pazar olabilür

kızlar herşeye rağmen bu hafta 4. olduk.

ve bireyselte askito 2. oldu.tebrikler

haftaya yine 1.yiz değilmi 7. takım çıtırları
haftasonu kaçamak yapmayın vururm allama

slm sizleri özledim koştum geldim nasılsınız neler yapıyorsunuz ne sporu tae do ne ben yazdım nete bişşi çıkmıyo yaa öksüz kaldım vaktim yok gerilere gidemice bi özet geçi versenize

ayy bugün cuma dimi unutmuşum tamamiyle neyseki giremediğimi söyledim bu ekstra oldu ama tebrikler yinede olsun buralarda ki tartılarla tartılmak istemem zaten neyse 2 şubatta aranızdayım yenidem birazdan belki yine girebilirim özetleyen varmı bakem kuzucuklarım

kızlar herşeye rağmen bu hafta 4. olduk.

ve bireyselte askito 2. oldu.tebrikler

haftaya yine 1.yiz değilmi 7. takım çıtırları
haftasonu kaçamak yapmayın vururm allama
askıtoyu hemen kocaman tebrık edıyorumm kaptanımmm kacamakkk yok bırıncılık bızım olecekkkk benım hedefım bu hafta 71 72 olmakkk kaptanmkaydirigubbakcemile2

slm sizleri özledim koştum geldim nasılsınız neler yapıyorsunuz ne sporu tae do ne ben yazdım nete bişşi çıkmıyo yaa öksüz kaldım vaktim yok gerilere gidemice bi özet geçi versenize
hosgeldınn canım tae do aerobık dovus ve dans gıbı egzersızlerın karısımı olan saatte 600 ıla 800 kalorı yaktıran tum vucudu calsıtıran bı spor tamamen dondugunde beraber yapıcaz ok tatlımm kötükedihüsokötükedihüso erıtıcem sızıı hahahah

bu aralar spor için haliti ruhuyem uygun değil

kaptanım bak kaptansın sesımı cıkarmıyom akannehirsana akannehirhalıte ruhuyenı ben duzene alıcam senınnkötükedihüso hemen hızaya bakalım:1ninca: kaptann bu haftakı hedefını verıyorum canım kaptanımm senı 75kafamçokkarıştı gormek ıstıyoruma.sa.s bu hafta ozellıkle senınle ılgılenıcemmÇok üzgünüm çoook baya ugrascam senle Çok üzgünüm çoookyanee saatt saat yedıklerını ıctıklerıne bı bakım kacırırsan aksamına tae do ya alıcam senı haberın olsun vay ben bılmıyodum yok ben duymadım gıbı mazeretler gecerlı degıl ha ona goreeee delırtmeyın lan benııı kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsodelikafadulden

ısim Miktar Kalori
Yayla Çorbası 1 115.00
Börek 1 330.00
Lokma 5 15.70
Mekik 2 21.26
Çay 2 10.00
Şeker (küp) 2 39.00
Elma 1 60.00
TOPLAM : 548.44 Kal.

bugun bunları yemısımm ve bu kadar kalorı almısım kızlar

fatot bu ne annem, bu kadar çok yenir mi naniknanik

bugün ne yedim:

sabah 1 kepekli hamburger ekmeğine peynir sıkıp çayla yedim.

arada 1 bardak süt, 1 galeta

öğlen birazcık omlet ve çay

arada 1 bardak süt 1 galeta ve 1 elma

akşam evde yicek bişi yoktu 1 dilim kepek ekmeği ve 15gr kadar sucuk yedim. yanında 2 slatalık

fatot sok kız beni hizaya gerçek
kendimi askito ve sana teslim ediyorumkaydirigubbakcemile3

fatot sok kız beni hizaya gerçek
kendimi askito ve sana teslim ediyorumkaydirigubbakcemile3

tez getırın benım tartımıı baslayalım o vakıt ıncelmeyee

bak sekerım yuznune solemek gıbı olmasın ama ben basladıgımda 76 77 ıdım bak 73 gordum bugun askıto ona kezaaa olee ama senn ama sen ya sen evet bızı ınceltıyon ama sen hala oldugun yerdesın getırtme benı orayaa sımdı sekerımm yarın sabah yanı saat 9.00 ıtıbarı ıle ne yersen ye kucuk bı lokma dahı olsa bı kagıda yaz ve aralıklarla bıldır burdan kalorı takıbını yapıcam artık yeme dedıgım anda cokacimcoookcokacimcoook yemek yemegı bırak sekerım ama gercekten bırakmalısın burdan takıp edıcem cok cıddıyım ve veve vee hergun sana bellı egzersız hareketlerı verıcem sadce bana 15 dk ayır gunde aksam yatmadan once yada eve donunce ha evet gun ıcınde stres vs yasayabılırsın yada baska strese maruz kalabılırsın hemen salıvermek yokyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime bole durumlarda napıcazzz tabe oturcaz buraya yazcaz yada ozelden stresımızı bosaltıcazz hatta kufur dahı etcez:roflol::roflol: ben genelde onlıne oluyom canım ve senı takıp edıcem ve cok cıddıyımmmkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…