Dileyen p.tesiden itibaren benimle birlikte protein diyeti yapsin.
en az 1 kilo garanti !!!!!!
takimcek yapsak cok iyi olur.
yaninda bir kac egzersiz yaparsanizz .. harika yag yakarsiniz protein diyetiyle birlikte.
teknolog ve yarisci siz varsiniz..
ee digerleri??
fatot iyi fikir spor isi canim.. ama ben bu ara spor icin pek üseniyorumm
canım ben seni haftaya aynı geçerim diğer hafta gelince sen bildirmini yaparsın.
sıkma canını hallederizzzzyerimseniben
yok kuuu askito patlama yarattı baksana
kaptancım benım bı onerım var takım olarak spor yapalım ornegın tae do gunluk olarak vıdeolar bulayım ben ve takım dakı herkes yarım saatını ayırıp gun ıcınde yapsın eger kabul edersenız spor antronorunuz olabılırımm her gunde yapılıp yapılmadıgını kontrol edersek hem cabuk zayıflar hemde daha sıkı bı vucudumuz olur ne dersın kaptancım onay cıkarsa onerılerım devam edıcek :1rolleyes:
ben sımdı yapıcam mesela bu arada 500 gram vermısım dedım kımse be:gitme::gitme:nı dınlemedııı:uhm:
bugün kendime izin veriyorum.
AMA sadece bugün.
yediklerimi yazmicam.
caniniz cekmesin :)
abartili seyler deil.. sadece ekmegi.. ve hamur isini doyasiya yemek istiyorum. kac gündür cok canim cekiyor:kedi:
takım kuralları gerği 12 şubata kadar herkesin min.inmesi gereken kiloyu yazacağım.ha tabi bundan fazla kilo verenler olursa süper ama bu kiloya gelemeyenler ceza puanı alacaklar.
yarisci 74
askito 64,4
cimcime50 53,5
ebtuna 67,6
cansınsen 66,4
pregant 89
zalimi 90
amylee_5 72,5
meral 62,2
fatot+ 74,5
medusa 58,8
bu hedefi şimdiden geçenler var ama ben yinede min.yazmak istedim kimse verdiklerini geri almasın.
kımse spor programıma onay vermemıs ııı ole olsun bende kendım yapar daha cabuk zayıflarım:umursamaz:
kaptan benım hedef kılom 74 gozukuyo sımdı ben yınemı kılo alım yanııkafamçokkarıştı
ben hedef olarak 70 versem olmazmıııCADIARZU:jeyyar:
tamam canım pazar sabahı baslıyoruz o zmann yarınmı baslasakkk once nette tae do yu bı arastırın kızlarr okay bana da göster kardeş ben yazdım ama okumadın sanırsam
cılgın anladım herhaldee sadece takıldım orda dalga gectıgımı gosterenyuz ıfadelerıde vardııı amaaafatot kız sen benim yazdıklarım tam olarak okumuyormusun
bu takım kuralları gereği vermen gereken.ama sen ben 12 şubata kadar 70 olurum diyosan ne ala.
ama 74 ün üsüt olursan ceza alacaksın.
ben isterin fatot apla alkisalkisalkis
tamam canım pazar sabahı baslıyoruz o zmann yarınmı baslasakkk once nette tae do yu bı arastırın kızlarr ok
cılgın anladım herhaldee sadece takıldım orda dalga gectıgımı gosterenyuz ıfadelerıde vardııı amaaa
temam pazar gunu baslıyoz seker yada yarınmı baslasakkk tae do yu bı arastır canım bu gece konusuruz yınee
askıtoyu hemen kocaman tebrık edıyorumm kaptanımmm kacamakkk yok bırıncılık bızım olecekkkk benım hedefım bu hafta 71 72 olmakkk kaptanmkaydirigubbakcemile2kızlar herşeye rağmen bu hafta 4. olduk.
ve bireyselte askito 2. oldu.tebrikler
haftaya yine 1.yiz değilmi 7. takım çıtırları
haftasonu kaçamak yapmayın vururm allama
hosgeldınn canım tae do aerobık dovus ve dans gıbı egzersızlerın karısımı olan saatte 600 ıla 800 kalorı yaktıran tum vucudu calsıtıran bı spor tamamen dondugunde beraber yapıcaz ok tatlımm kötükedihüsokötükedihüso erıtıcem sızıı hahahahslm sizleri özledim koştum geldim nasılsınız neler yapıyorsunuz ne sporu tae do ne ben yazdım nete bişşi çıkmıyo yaa öksüz kaldım vaktim yok gerilere gidemice bi özet geçi versenize
bu aralar spor için haliti ruhuyem uygun değil
İsim Miktar Kalori
Yayla Çorbası 1 115.00
Börek 1 330.00
Lokma 5 15.70
Mekik 2 21.26
Çay 2 10.00
Şeker (küp) 2 39.00
Elma 1 60.00
TOPLAM : 548.44 Kal.
bugun bunları yemısımm ve bu kadar kalorı almısım kızlar
fatot sok kız beni hizaya gerçek
kendimi askito ve sana teslim ediyorumkaydirigubbakcemile3
fatot bu ne annem, bu kadar çok yenir mi naniknanik[/Qevet cok abartmısımm 250 kalorı almalıydımmohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
584 kalorı benım neyıme ulennnnnnnnn:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?