fatot bu ne annem, bu kadar çok yenir mi naniknanik[/Qevet cok abartmısımm 250 kalorı almalıydımmohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
584 kalorı benım neyıme ulennnnnnnnn:sinifsinif:
yavrum evladım senin kalorisepetine bi bak ne diyor sana günde kaç kalori alman lazımmış. bi bak hele. sen portakalla elmayla gün geçiriyon. çok sağlıksız besleniyorsun.
kizlar haftasonu maftasonu yok :))
ben tartida 1,9 kilo fazla cikacak kadar cok tikindim bugün !!!
sabah protein diyetine baslayanlarr
haslanmis yumurta
beyaz peynir
yogurt
evinizde ne varsa (bende yumurta bitmistie :) )
abartmicak sekilde yiyin.
örnegin ben 1 dene meyveli yogurt yicem light tarafindan..
yarisci eger haftaya kilo vermis olmazsan ayrilcam topikten.. bu da senin vicdan azabin olsun emiii:)
yavrum evladım senin kalorisepetine bi bak ne diyor sana günde kaç kalori alman lazımmış. bi bak hele. sen portakalla elmayla gün geçiriyon. çok sağlıksız besleniyorsun.
yok canım o dun bellı bı saate kadar olan benım genelde gunduz degılde gece yeme olayım oluyoo merak etme sen dun yıne oh goturdum amaa ama pısmanımm:gitme::gitme::gitme:
aboooakannehirbiri bana bişi mi dedilaelaelaelaelae
aboooakannehirbiri bana bişi mi dedilaelaelaelaelae
sen fatot musun kötükedihüso yoksa sen de mi öle beslenion
selam kizlar
kahvaltiyi atladim..
ögleyi atladim..
ev isi yaptim. yemek yiyecek vakit bulamadim..
az öncede efeye yaptigim patatesli yumurtadan yedim.
patates protein diyetine pek uygun deil ama yemek yapacak dermanim kalmadi..
bugünlük böyle olsun bakalim..
sabah cok moralim bozuldu. bütün hafta ugrasip 1,7 kg verip 1 gün tikininca insan nasil 1,2 kilo geri alir .. akla hayale sigmiyorklava:
moral bozmak yok.
1 günlük siskinliktir belkide. tam gaz devam..
sen fatot musun kötükedihüso yoksa sen de mi öle beslenion
aha aha aha aynen bende benzer şeyler yiyorum ama börk falan yok bigün tam yazayım da görşutarafagitti
kızlar dün akşam ve bu sabah çok yediğim için akşam bi şey yemicem:sinifsinif:
dışarı çıktık orda da az tavuk ve köfte yedim,ama az yani:kedi:
şimdi de çay içiyorum bakalım uygun bi şey bulabilirsem step yapıcamhihoyyyt
aşkitom ben de aynısı oluyom canım yaa bi gün serbest yiyieyim hemen 1 kilo alırımohaoldumsmilebilmiyorumkismile:umursamaz:
sendemı burutussssssssssakannehirakannehirakannehirakannehir aynenn canım yedıklerımızın agırlıgımı acabaa
fatotum ne düzenine alışacak yaa öküz gibi yedim hemen farkettim:sinifsinifhaoldumsmile
aslında öküz gibi de yemedim biliyo musun yani o kadar abartı şeyler yemedim gerçekten:gitme:
canımın istediği gerçekten değecek şeyler yesem gam yemicem pöfffmafoldumben
neyse
babam bana bi tahta ayarladı bakalım yapıcam stephihoyyyt
ben var yaa 1 hafta kendimi bırakayım canımın istediği şeyleri yiyeyim rahat 3-4 kilo alırımohaoldumsmileakannehirçok rahat hem de:sinifsinif:
ne biçim bünyem var valla isyan ediyorumÇok üzgünüm çoook
çok imreniyorum yıllarca aynı kiloda olanlaraboshayallersmile
evet yaa linet acayip şişmandı nasıl verdi kiloları di mi?verdi geri de almıyo vallabayanssulusmile...ben de gördüm bugün tv dekaydirigubbakcemile5
nadide sultan da öyle acayip kilo verdi,bendeniz de verdi...ooff offfohaoldumsmile
yaa bu taebo mu tae do mu taeboyu duymuştum ama:bbo:a
bu arada benim de oğlum var 1,5 yaşında biliyosun di mi
aşkito ben teknolog febi yarışçı...hep temmuz annesiyizolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?