Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar haftasonu maftasonu yok :))
ben tartida 1,9 kilo fazla cikacak kadar cok tikindim bugün !!!

sabah protein diyetine baslayanlarr

haslanmis yumurta
beyaz peynir
yogurt

evinizde ne varsa (bende yumurta bitmistie :) )

abartmicak sekilde yiyin.

örnegin ben 1 dene meyveli yogurt yicem light tarafindan..

yarisci eger haftaya kilo vermis olmazsan ayrilcam topikten.. bu da senin vicdan azabin olsun emiii:)

helal sana askıtoo cek restını canım yarıscıda umarım bızı dınlerde potısını kaldırrırr

cicişler ben ankaraya geldim
dün çok yorgundum burakla yolculuk da çok kötü geçti şaftım kaymış eve geldim yemek yedik uyuya kalmışım sabah 9,30 da zor açtım gözümü:bbo:
sabah dünkü sinirle ne bulduysam götürdüm hiç acımadımohaoldumsmile
sonra burayı okudum aşkitom çok haklısın bebeğim 70lere geri dönüyorumbilmiyorumkismilemafoldumben
hedefimden ne kadar uzaklaştım çok üzgünüm:gitme:
ama bundan sonra dikkat edicem yazık hayallerime ve emeklerime:sinifsinif:
burda stepper da tok tabii ama uygun bi şey bulursam step yapmaya çalışıcam bakalım
fırsat buldukça yazarım canlarım hadi öptümopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

selam kizlar
kahvaltiyi atladim..
ögleyi atladim..
ev isi yaptim. yemek yiyecek vakit bulamadim..
az öncede efeye yaptigim patatesli yumurtadan yedim.
patates protein diyetine pek uygun deil ama yemek yapacak dermanim kalmadi..

bugünlük böyle olsun bakalim..

sabah cok moralim bozuldu. bütün hafta ugrasip 1,7 kg verip 1 gün tikininca insan nasil 1,2 kilo geri alir .. akla hayale sigmiyor klava:

moral bozmak yok.
1 günlük siskinliktir belkide. tam gaz devam..

sorma canım benımde ole 1,5 fazla cıktım ama dun gece baya bı bole elım ayagım sısstııı

Limonata Diyeti bilinen eski bir diyet türü olmasına rağmen, son zamanlarda yeniden moda olan bir diyettir. Bir çok ünlü hızlı kilo vermesi açısından bu diyeti uygulamış ve olumlu sonuçlar almışlardır. Beyonce Knowles bu isimlerden biridir. Bu diyetin bilinçsizce yapılmaması gerektiğini söyleyen Beyonce, bir filmi için bu diyeti uygulayarak 10 günde 20 kilo verdiğini de açıklamıştır. Aslında bu diyetin en büyük amacı vücuttan sağlıksız maddelerin atılması yönündedir.
Limonata diyeti akçaağaç şurubu, arnavut biberi ve saf limon suyu ile yapılan bir diyettir. Bu diyeti yaparken kesinlikle katı yiyecek tüketilmemelidir. Günde en az 6 en fazla 12 bardak içilmesi önerilen bu diyette, acıkıldığı zaman da yemek yerine bu karışımın içilmesi önerilir. Sindirime yardımcı olan bitki çaylarını gece yatmadan önce içmek ve su – tuz banyosu tabir edilen uygulamayı yapmak da faydalı olabilir. Su – tuz banyosunu bir miktar suya 2 kaşık tuz karıştırarak hazırlayabilirsiniz. (bildiğimiz iyotlu sofra tuzu değil)

Limonata Diyetinin Bileşenleri ve Uygulanışı Nasıl Olmalıdır?
*ıki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu
*ıki yemek kaşığı katıksız akçaağaç şurubu (‘B’ derecesinde)
*Az miktarda arnavut biberi
*Bir bardak soğuk veya oda sıcaklığında filtreli su
Bu malzemelerin hepsini karıştırıp günde 6 ile 12 bardak içebilirsiniz
Limonata Diyetini uygularken biraz da yaşayabileceklerinizden söz etmek gerek. Öncelikle baş dönmesi yapabileceğini söylemekte fayda var. Sürekli sıvı tükettiğiniz için halsizlik de hissedebilirsiniz. Ayrıca bu kadar sıvı tüketirken sık sık tuvalete gitme ihtiyacı da duyabilirsiniz. Vücudunuz pek çok kötü şeyden arınmaya çalışırken bunların yaşanması doğal sonuçlardır. Kaygılanmanız gereken herhangi bir şey olmadığını düşünerek rahatlamalısınız.

Limonata Diyetini istediğiniz süre yapabilirsiniz. Çok uzun süre yapmamaya dikkat etmeniz tavsiye edilir. Aslında hiçbir diyeti uzun süre yapmamak gerektiği de bilinen bir gerçektir. Diyeti bitirdiğinizde normal yemek yemek yeme alışkanlığınıza dönerken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var. Uzun süre katı yiyecek tüketmediğiniz için, geri dönüşünüz hafif sebze çorbaları ve portakal suyuyla olmalıdır.

Limonata Diyetinin Faydaları

Vücudu içten dışa temizleme amaçlı tasarlanmış bu diyet hızlı kilo verilmesini de sağlıyor. Kolay olmamakla beraber kesin sonuç elde edebileceğiniz bir diyet türüdür.

kızlar dün akşam ve bu sabah çok yediğim için akşam bi şey yemicem:sinifsinif:
dışarı çıktık orda da az tavuk ve köfte yedim,ama az yani:kedi:
şimdi de çay içiyorum bakalım uygun bi şey bulabilirsem step yapıcamhihoyyyt

aşkitom ben de aynısı oluyom canım yaa bi gün serbest yiyieyim hemen 1 kilo alırımohaoldumsmilebilmiyorumkismile:umursamaz:

sendemı burutussssssssssakannehirakannehirakannehirakannehir aynenn canım yedıklerımızın agırlıgımı acabaa

koklu bı degısıklık arastırıyom kızlar bence yenı yepyenı bı dıyet bulalım cunku sanırım vucudumuz bu duznene alıstıı

fatotum ne düzenine alışacak yaa öküz gibi yedim hemen farkettim:sinifsinifhaoldumsmile
aslında öküz gibi de yemedim biliyo musun yani o kadar abartı şeyler yemedim gerçekten:gitme:
canımın istediği gerçekten değecek şeyler yesem gam yemicem pöfffmafoldumben
neyse
babam bana bi tahta ayarladı bakalım yapıcam stephihoyyyt

sendemı burutussssssssssakannehirakannehirakannehirakannehir aynenn canım yedıklerımızın agırlıgımı acabaa

ben var yaa 1 hafta kendimi bırakayım canımın istediği şeyleri yiyeyim rahat 3-4 kilo alırımohaoldumsmileakannehirçok rahat hem de:sinifsinif:
ne biçim bünyem var valla isyan ediyorumÇok üzgünüm çoook
çok imreniyorum yıllarca aynı kiloda olanlaraboshayallersmile

bende gecelerı yapıyom o okuz gıbı yemelerıı benımkı yanı tam dayaklık canımm alsanaalsanasmile ama bunun ustesınden gelıcez bu kadara cız olamayız 10 15 kılonun karsısında yenılgıye ugrayacak kadar zavallı degılız uzulme bebbeeeemm ustesınden gelıcez hele bı don memlekete ben sana aksamları tae do yaptırcam sımdıde yaptırıdım ama benım yegen hastaydı resmen oldurdu bızı kılımı kaldırmaya halım yok dusun aglaması yuzunden ogleyın saldırdım sınırden yemegee sırf kalbını kırmayayım dıyee kı nasıl kırcamkı daha 2,5 yasındaa kıyamam ona

valla bu konuda tam destekk ıllede destek katılıyom mıllet bı ayda erıyoo ya lınet bıle okuz kadar sısmandı bugun gordum tvde ana one ıncecıkk

evet yaa linet acayip şişmandı nasıl verdi kiloları di mi?verdi geri de almıyo vallabayanssulusmile...ben de gördüm bugün tv dekaydirigubbakcemile5
nadide sultan da öyle acayip kilo verdi,bendeniz de verdi...ooff offfohaoldumsmile
yaa bu taebo mu tae do mu taeboyu duymuştum ama:bbo:a
bu arada benim de oğlum var 1,5 yaşında biliyosun di mi
aşkito ben teknolog febi yarışçı...hep temmuz annesiyizolumunekankayizsmile

hım evet sızlerın bebıslerı oldugunu bılıyorum hım allah bahtlarını acık etsın analı babalı buyutsun bebıslerımzııı :Saruboceq::Saruboceq:
ve ınsallah allah banada nasıp etsın annelıgıı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım napalım bılıyomusun once bu gece bı detoks yapalım kendımıze ne acılınden ıkı uc gund ebu detoks dıyetıne devam edelım senın son 1 haftadakı yedıklerın benımde dun ve bugun yedıklerımı hemen vucudumuzdan temızleyelım sonrada bırlıkte bı program olusturalım mesela aksamları ertesı gun ıcın ne yemelıyız onu konusalım ve ertesı gun o seylerı yıyeylım kafamıza gore yemeyelım zaten ablamada gıcıgım habıre borek kek yapıp duruyo yapma dıyommm yapıyooooooooooooookötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ben sımdı gıdıp bı form cayı hazırlıycam ıcınde sınemakı var yatmadan oncede elma sırkesı ıcıcem sabah kalkıncada bı sırke bı form cayı yaptımmı ıcımdekı kotuluklerden kurtulucammm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…