Geçmiş olsn kuzu çok kotuysen iki gün önce kullandgm reçetesiz satln IlaC adini yzblrm istersen BN atlttm şükürCanlar ben cikiyorum grio basima vurdugozlerim agriyor yine gelrm öpüyorum sizleri ezgicim cok tesekur ederim gelinlik ornekleri icin
Geçmiş olsun ahandem..direncini yüksek tut.hülya acayip hastayım grip nezle karışımı bişey
sümüklü bebeler gibi dolanıyorum
ne yediğimden ne içtiğimden tat alıyorum
ama 1.5 yaptım zor bela
İyi akşamlar kızlar...sonuç listelerini hazırladım geldim.5.olduk bunda emeyi geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...bile bile az kilo veren arkadaşlara madalye gerek.şu an moralim çok bozuk,bu da üstüne tuz biber oldu.minik yiyenimin ateşi var azcık.şu an serum yiyo.gece boyu serumda olacak.anlamıyorum niye.kötüyüz ailecek.
hayatım bireyselde 2.olmusun..emeyinin karşılığını almışsın...hak ettin bunu...
İyi akşamlar kızlar...sonuç listelerini hazırladım geldim.5.olduk bunda emeyi geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...bile bile az kilo veren arkadaşlara madalye gerek.şu an moralim çok bozuk,bu da üstüne tuz biber oldu.minik yiyenimin ateşi var azcık.şu an serum yiyo.gece boyu serumda olacak.anlamıyorum niye.kötüyüz ailecek.
Co K geçmiş olsun iyileşir inşallahİyi akşamlar kızlar...sonuç listelerini hazırladım geldim.5.olduk bunda emeyi geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...bile bile az kilo veren arkadaşlara madalye gerek.şu an moralim çok bozuk,bu da üstüne tuz biber oldu.minik yiyenimin ateşi var azcık.şu an serum yiyo.gece boyu serumda olacak.anlamıyorum niye.kötüyüz ailecek.
ne eti cin misabah 2 dl ekmek, peynir, zeytinyağlı domates, lor, zeytin, çay
öğle 1 eti cin, çikolata
akşam hamsi , yarım dl ekmek
su 2,5 lt
spor namına da bebek arabasıyla yürüyüş
Kolayı görünce şok oldum ama mecburiyettenmişBugünkü menüm
Sabah 1 litre kola
bişey yemedim hastanede Bi tetkik için 1 lt kola içmem gerekiyomuş
Öğlen 2 yumurta
Biraz yoğurt
Akşam bişey yemeyi düşünmüyorum
1 saat yürüyüş
Jillian
500 mekik
500er bel hareketi
2 lt su
kızlarr mrb bugünkü menumm
sabah peynir zeytinn 2 dilim ekmek
öğlen nohut yemeği yoğurt
akşam ıspanak yoğurt
tarçınlı süt
spor 10 dk bel eritme hareketleri
20 dk leslie
2 litre su içtim şimdiye kadar akşam 3 e tamamlıcammm
Menülerin, sporun ve suyun süper canım. Pazarda yine benzer menü olursa süper olurayy yarınki menümü de yazayım ben hafta sonları yokum yaa
sabah kahvaltıda yumurta haşlama 2 tane 6-7 zeytin maydanoz 2 kupa çay
akşam balık tava salata
tarçınlı süt
20 dk leslie bel eritme hareketleri 15 dk
2,5 litre suyu kesin bitiririrmm.
pazar gününü bilmiyorum. eşim pizza istedi. ona pizza yaparımm bende yumurta falan yerim belki. pazartesi bildiriririmmm.
herkese iyi tatillerrrr.
Sabah ve akşamki smoothie mi? sanki öyleymiş gibi duruyor :)Menüm
08:00 süt içine,yarım armut,muz,1yk yulaf kepeği,hindistan cevizi,kivi,3 kaşık yoğurt..
11:00 elma
Kahvenin yanında 2 minik kurabiye ( diyette 150 kaloriyi geçmeyecek 2 atıştırmalık yenebiliyor)
17:00 süt,1 dilim Ananas,5 üzüm,1 avuç Brokoli,2yk avakado,5 badem..
Suyumu içiyorum..belim ağrıyor geçerse yürüyüşümü yapacağım..dışarıda yarım saat yürüdüm ama..
Menün süper canımRapor
Sabah
Ekmek
Peynir
Bir domates
Cay
Öğlen
Kiyma kebabi
İki brdak ayran
Salata
Ara
Kahve
Aksam
Mantar
Ciğer
Ayran
Soda
Su
İki lt
Spor leslie
Menün güzel canım ama tosttan bahsettiğin nedir ? Normal ekmek mi ?Sabah : Tost . Çay . Azıcık labne
Öğlen : Çiğ köfte ve Salata
Akşam: Soğuk Ayran Çorbası
su : 2 litre olur ancak ..
spor : yürüyüş yaptım 20 dk
Hayatım senin menüleri örnek menüler seçtim artık valla herkes seni incelesin artıkMenum
sabah
tarhana corbasi
ayran
öğlen
Yumurtali marol salatasi
1 bardak ayran
aksam
3 adet kofte
cacik
spora gittim grip.oldugun ici bisiklet surdum sadece yarim saat canlar
suyumuda iciyorum 3litre olur
ihlamur ictim bide..
ekmek hic yemedim
Menün çok güzel canım6 Mart
Kahvaltı
Domates
Peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 muz
Öğle
Haşlanmış tavuk
Biraz salata
Akşam
Döner(Ekmeğini yemedim sadece etini yedim)
Su: 3 litre
Spor: lesli 3 mile
eti cin ve çikolata mııısabah 2 dl ekmek, peynir, zeytinyağlı domates, lor, zeytin, çay
öğle 1 eti cin, çikolata
akşam hamsi , yarım dl ekmek
su 2,5 lt
spor namına da bebek arabasıyla yürüyüş
Evet canım smoothie..ilk periyot bitti bugün 2. Ye geçiyorum yarın..Kolayı görünce şok oldum ama mecburiyettenmiş
Menülerin, sporun ve suyun süper canım. Pazarda yine benzer menü olursa süper olur
Sabah ve akşamki smoothie mi? sanki öyleymiş gibi duruyor :)
Menün süper canım
Menün güzel canım ama tosttan bahsettiğin nedir ? Normal ekmek mi ?
Hayatım senin menüleri örnek menüler seçtim artık valla herkes seni incelesin artık
Menün çok güzel canım
eti cin ve çikolata mıııeyvaah eyvaaah gerçi sana diyorum ama benimde mecburiyetten cıs ım var
Allah şifa versin bebişe tez zamanda inş.kızlar sağolun sormuşsunuz.neden olduğunu bilmiyoruz.ama serum veriyorlar ve hiç bir şeyi yok geçecek diyorlar.serumda olduğu için ememiyor,ama sağıyo sütünü ve biberonla veriyor annesi...canım ya onun da göğsünün birinin uçu yok sağamıyor da patlıyo diyor göğsüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?