Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimde uykum var ama uyuyasım yok. Uyumasam ne yapcam onu da bilmiyorum canım sıkıldı yaa

Menün güzel canım ama ekmek biraz fazla sanki özellikle de akşam için. her öğün bir dilim olsa daha iyi olabilir

menün güzel canım ama çekirdek tuzsuz değil mi ?

Canim benim diyetisyenim bana 8 dilim ekmek verdi ben 4 e indrdim kendimce ama tabi azaltmaya calsrm en azndan 3 yaparsam ii olur cok sagol

Buket tebrik ederim canim, darisi birinciligine insallah

Aynura cok gecmis olsun canim. Enfeksiyondur, acil sifalar diliyorum.

Elif emzirdigin icin ogle yemegi niyetine yaptigin kacamaklar arti olarak yansimaz teraziye sanirim. Ama kendini cok alistirma

Hasta olan tum arkadaslara gecmis olsun. Funda annene ayrica gecmis olsun canim. Iyi haberlerini aliriz insallah.

Cok gecmis olsun kaptanim @Aynura88 cok uzuldum

sagol kaptanim senden bunlari duymak beni cok onurlandirdi

Sagol perim cok naziksin

Esim.senin menunde örnek 12000 adim.mukemmel

INŞALLAH arzum birinci olursamda super olur

Kimsecikler yok sanriim canlar hastayim cok giremiyorum aklimda sizde beni cok mutlu ettiniz desteginizle basardim 2.ci olmak beni cok mutlu etti cok sukue cunku hayalimdi derece kazanmak sizlerlede paylaştım derece istiyorum diye elimden geleni yapiyorum sizler yanımda oldugunuz icin cok tesekur ederim takimdaslarim

Tebrikler canim bende senin gibi bi dereceyi hedeflicem ne guzel hedefine ulaşmışsin darisi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…