HoşbuldukHoşgeldin canim
İyi geceler perimmBenim uyku sinyal vermeye başladı demekki uyuma vaaktiiii :) Herkeseee iyi geceleeeer :)
İyi gecelerBenim uyku sinyal vermeye başladı demekki uyuma vaaktiiii :) Herkeseee iyi geceleeeer :)
Menün güzel canım ama ekmek biraz fazla sanki özellikle de akşam için. her öğün bir dilim olsa daha iyi olabilir
menün güzel canım ama çekirdek tuzsuz değil mi ?
Geçmiş olsn kuzu çok kotuysen iki gün önce kullandgm reçetesiz satln IlaC adini yzblrm istersen BN atlttm şükür
İyi akşamlar kızlar...sonuç listelerini hazırladım geldim.5.olduk bunda emeyi geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...bile bile az kilo veren arkadaşlara madalye gerek.şu an moralim çok bozuk,bu da üstüne tuz biber oldu.minik yiyenimin ateşi var azcık.şu an serum yiyo.gece boyu serumda olacak.anlamıyorum niye.kötüyüz ailecek.
hayatım bireyselde 2.olmusun..emeyinin karşılığını almışsın...hak ettin bunu...
slm kızlar, tebrik ederim, 5. olmuşunuz @hayatperisi7 seni ayrıca tebrik ederim emeğinin karşılığı bunlar :)
buketçim tebrik ederim 2.liğini
Kolayı görünce şok oldum ama mecburiyettenmiş
Menülerin, sporun ve suyun süper canım. Pazarda yine benzer menü olursa süper olur
Sabah ve akşamki smoothie mi? sanki öyleymiş gibi duruyor :)
Menün süper canım
Menün güzel canım ama tosttan bahsettiğin nedir ? Normal ekmek mi ?
Hayatım senin menüleri örnek menüler seçtim artık valla herkes seni incelesin artık
Menün çok güzel canım
eti cin ve çikolata mıııeyvaah eyvaaah gerçi sana diyorum ama benimde mecburiyetten cıs ım var
Bugünki menüm:
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,nane,maydanoz,dereotu
1 şekersiz çay
öğlen:
1 kase yoğurt
akşam:
haşlama tavuk
salata
yoğurt
daha sonra acele bacı diye birşey varmış tam bilmiyorum nedir ne değildir ama annem helva yapmış hepimiz için dua etmiş ve illa dua ettiği herkesin yemesini istedi. Israrlar üzerine çok az un helvası yemek zorunda kaldım. bir dilim falan yani
2 lt su içtim.12000 adım atmışım 8 km ediyor.
Benimde uykum var ama uyuyasım yok. Uyumasam ne yapcam onu da bilmiyorum canım sıkıldı yaa
Buket tebrik ederim canim, darisi birinciligine insallah
Aynura cok gecmis olsun canim. Enfeksiyondur, acil sifalar diliyorum.
Elif emzirdigin icin ogle yemegi niyetine yaptigin kacamaklar arti olarak yansimaz teraziye sanirim. Ama kendini cok alistirma
Hasta olan tum arkadaslara gecmis olsun. Funda annene ayrica gecmis olsun canim. Iyi haberlerini aliriz insallah.
Kimsecikler yok sanriim canlar hastayim cok giremiyorum aklimda sizde beni cok mutlu ettiniz desteginizle basardim 2.ci olmak beni cok mutlu etti cok sukue cunku hayalimdi derece kazanmak sizlerlede paylaştım derece istiyorum diyeelimden geleni yapiyorum sizler yanımda oldugunuz icin cok tesekur ederim takimdaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?