- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Geçmiş olsun atlatır inşallahOfff kızlar. Bebeğimizin kalp kapakçığının biri açılıyo ama kapanmıyormuş.6aylık bi tedavi süreci varmış.çok moralim bozuk ya
Baska doktorlarada gostermekte fayda var aynuram , insallah ordan guzel haber alirsiniz ...Bilmiyorum ki.sadece ateşi vardı azcık sorasında düzelmişdi,bu sabah ultrasona falan yolladılar,oorda ortaya çıktı.gçıktı.gül gibi bebek ya.bi de sıvı var kalbinde.kim bilir annesi ne durumdadır şimdi. Bakalım yeni hastaheneye devr edecekleri doktor ne diyecek.çok kötüyüm ya ben.
İnşallah ablam inşallahBaska doktorlarada gostermekte fayda var aynuram , insallah ordan guzel haber alirsiniz ...
Yine de bi doktor kontrolüyle yap derim çünkü tam olarak ne problem olduğunu öğrenmek için hemdegünaydın 7.takım güzelleri
bişey sorcam sizlere
vücut direncim acayip düşük
sürekli hastalanıyorum
eşim dün hani şu reklamları verilen supradyn diye bir vitamin var ondan almış
içsem kilol yaparmı acaba
yada vermemi engellermi
Güzel menünDun ki menüm
Sabah
Karatay kahvaltısı
Ara
Yoğurt,1 muz 1 kivi
Aksam
Köfte yoğurt
2,5 lt su 1 saat pilates
İnşallah çabucak toparlanır bir sorun kalmazOfff kızlar. Bebeğimizin kalp kapakçığının biri açılıyo ama kapanmıyormuş.6aylık bi tedavi süreci varmış.çok moralim bozuk ya
Ayy çok sağol yağmurum ya.ben şu an reglim ve sadece dua ede biliyorum.belki sizin dualarınızla Bebeğimiz şifa bubulur.Allah razı olsun sendenMüsait olan ablalarm birer yasn okyalimmi güzel bebegin şifa bulmasi için
Allah şifa versin Aynurcum. Çok üzüldüm ama şükür ki tedavisi olan bi sorunmuş. Güçlü olmaya çalışın.Offf kızlar. Bebeğimizin kalp kapakçığının biri açılıyo ama kapanmıyormuş.6aylık bi tedavi süreci varmış.çok moralim bozuk ya
Hepimizden razi olsun inşallah ablam, Rabbim kabul edip şifa versin inşallahAyy çok sağol yağmurum ya.ben şu an reglim ve sadece dua ede biliyorum.belki sizin dualarınızla Bebeğimiz şifa bubulur.Allah razı olsun senden
Yapmaz canım,,,ben ginvit diye bir vitamin hapı kullanmıştım..eczaneden al istersen fiyatı uygundu..birkaç ay onu kullanıp bünyeni toparla..saç köklerinizde güçlendirir..saç dökülmen devam ediyorsa zigavus al birde eczaneden şampuan..günaydın 7.takım güzelleri
bişey sorcam sizlere
vücut direncim acayip düşük
sürekli hastalanıyorum
eşim dün hani şu reklamları verilen supradyn diye bir vitamin var ondan almış
içsem kilol yaparmı acaba
yada vermemi engellermi
Aynuram tedavi sonunda tamamen iyileşecek dimi kuzucuk.? Allah şifa versin..Günaydın kızlar.bebeyimiz hala serumda
İnşallah hülyam.doktoru 1 haftaya bile iyileşe bilir demiş.zaman ve dua ihtiyacımız olan...Aynuram tedavi sonunda tamamen iyileşecek dimi kuzucuk.? Allah şifa versin..
Inşallah,inşallah..bebekler büyük insanlar gibi değil daha çabuk atlatıyorlar...İnşallah hülyam.doktoru 1 haftaya bile iyileşe bilir demiş.zaman ve dua ihtiyacımız olan...
hülya ne bileyim almış eşim kullan çok hasta oluyorsun diye bi kullanayım en iyisiYapmaz canım,,,ben ginvit diye bir vitamin hapı kullanmıştım..eczaneden al istersen fiyatı uygundu..birkaç ay onu kullanıp bünyeni toparla..saç köklerinizde güçlendirir..saç dökülmen devam ediyorsa zigavus al birde eczaneden şampuan..
Çok iyisini kuzuBugünkü menüm
Sabah
Domates
1 yumurta
2 dilim peynir
1 türk kahvesi
6 fındık
Akşam
Menemen
Yoğurt
2 lt su
Jillian
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?