Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Offf kızlar. Bebeğimizin kalp kapakçığının biri açılıyo ama kapanmıyormuş.6aylık bi tedavi süreci varmış.çok moralim bozuk ya
geçmiş olsun
Allah şifasını versin tatlım
doğuştan olabilen şeyler bunlar nadirde olsa
hani kalpte üfürüm gibi düşün büyüdükçe normale dönebiliyor

Offf kızlar. Bebeğimizin kalp kapakçığının biri açılıyo ama kapanmıyormuş.6aylık bi tedavi süreci varmış.çok moralim bozuk ya
Allah dermansiz dert vermesin aynura
İnsallah atlatir bu hastaligi
Ufacik bedeniyle nelerle baş ediyor

Turtlecim merhaba canim ...
Canim menun karbonhidrat dolu bu sekilde kilo vermen cok guc ...

çok zor yeni doğan bebeğini kucağına alamamak bende doğumdan çıktığımda bir baktım bebeğim yok yoğun bakıma almışlar 15 gün kalabilir kalp atışlarında problem var çok hızlı atıyor dediler neler neler söyledi doktor. çok şükür ki 3-4 saatte normale döndü de çıktı hemen yoğun bakımdan

rabbim kuzunuza tez zamanda şifa versin inşallah

Bocuk o sopayla bel hareketleri benim belimi sakatlamisti , 4-5 yil gecmedi ,dikkatli ol !

Hamdem kizim univ. Sinavi suresince kullandi , simdide esim kullaniyor kiloya bir etkisi yok
canim ic .. Birde omega 3
icmeni tavsiye ederim . Ocean
marka .

Pardon simdi tekrar baktim bizimkilerin kullandigi Pharmaton..

Son düzenleme:
hava böyle olunca çoook mutlu oluyorum ben, en sevdiğim mevsim geliyooor

mayıs ayında doğan bir bahar insanıyım ben

baharı kim sevmez, nerede yaşıyodun canım

canım çok geçmiş olsun, tedavisi olunca geçer inşallah

aynuram çok geçmiş olsun canım ALLAHIM dermansız dert vermesin tez zamanda sağlığına kavuşsun kuzum.

Hamdem kizim univ. Sinavi suresince kullandi , simdide esim kullaniyor kiloya bir etkisi yok
canim ic .. Birde omega 3
icmeni tavsiye ederim . Ocean
marka .

Pardon simdi tekrar baktim bizimkilerin kullandigi Pharmaton..

bende oğluma ocean kullaıyorum abla . 1 ay kullanıp 1 ay ara veriyoruz doktorumuzun isteği üzerine

Geçmiş olsun Aynura allah sifasını da verir inşallah..sebebi ne imiş belli mi daha doğrusu ne oldu sa anlaşıldı ben giremwdigim için yazdiysan okuyamadim

öyle mı abla
çok mu sert yapıyodun
O donem bir yaris vardi bu linklerde kulaklari cinlasin degua vardi .. Gunluk hareketler vardi bende kaptirdim bolca yaptim ama sicagiyla bilmamisim ertesi gun oklava yutmus gibiydim bayada cektim . Su siralik yok hamdolsun zorlayinca hala hissediyorum .. O hareket cok ters .

Geçmiş olsun Aynura allah sifasını da verir inşallah..sebebi ne imiş belli mi daha doğrusu ne oldu sa anlaşıldı ben giremwdigim için yazdiysan okuyamadim
Bilmiyorum ki.sadece ateşi vardı azcık sorasında düzelmişdi,bu sabah ultrasona falan yolladılar,oorda ortaya çıktı.gçıktı.gül gibi bebek ya.bi de sıvı var kalbinde.kim bilir annesi ne durumdadır şimdi. Bakalım yeni hastaheneye devr edecekleri doktor ne diyecek.çok kötüyüm ya ben.

çok gecmıs olsun abla
daha dıkkatlı olıym bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…