Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyiyim Perim geçti...Sağol..

Evet arada oluyo yaaa. Bugün canım diyet yapmak istemedi yarın proteinle günü geçirmek istiyorum. Montiye devam yaaa.... her ne kadar bu hafta yoldan çıksam da yarından itibaren cumaya kadar 1 kg vericem insallah
Verilir,ben dikkat ettiğim halde artmış kilom..,yarın 2 ana 1 ara yapacağım..73 olmam lazım benim de cumaya...

Selam kızlar
Menüm
Kahvaltı
Peynir 2 küçük parça
Domates zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
Çay şekersiz
Öğlen 13:30
2kepce kuru fasulye
Ayran 1bardak
Akşam 19:00
2kepce mercimek çorba
2yk pilav
1tavuk pirzola
2dilim soğan
Salata
Ara
Çay
Yarım avuç kabak çekirdeği tuzsuz
1.5 lt su

Turtlecim merhaba canim ...
Canim menun karbonhidrat dolu bu sekilde kilo vermen cok guc ...
Annem geldi ya denegeleyemiyorum yediklerimi en azından miktarca dengelemeye çalışıyorum hep özlediğim şeyleri yapıyor annem öyle olunca da bişey diyemiyorum ama annem gidince sıkı bi diyet ve spora başlıyacam az aldı mezuniyete ve hala 15 kilo fazlam var zaman azalıyor kilo hala 15

Elimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum ama hala çok fazla şişlik var bide gün olarak gecikince şişligim çok oluyor napcami bilmiyorum patalamak üzereyim

Pilav hiç olmamış hiiç

Elimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum ama hala çok fazla şişlik var bide gün olarak gecikince şişligim çok oluyor napcami bilmiyorum patalamak üzereyim
İstersen civanperçemi falan al çayını iç, iyi gelir. Birde kekikle çay demleyebilirsin

Iyi geceler canlar

Aynura cok gecmis olsun canim. Biran once iyilesip yuvasina doner insallah.

Elif ne guzel atismissiniz Tatli atismalar sizi daha guzel motive eder Hangi kitabi okuyorsun?

Havva yogunlugun aynen devam ediyor sanirim. 15 kg nedir ki. Onu da birkac ayda verecegine eminim. Annen gozunun icine bakiyordur simdi. Ne yapsam da mutlu etsem diye

Funda dan haber var mi? Annesi nasil oldu acaba.

hepinize iyi geceler kizlar iki gundur giremiyom kaynanam hastaydi bende onlarda kaldim onlarinda internet felan yok telefonumun internetide sorun cok ugrassamda giremedim biturlu
iki gundur spor felan yapamiyorum ebru sallinin iki haftada iki beden incelten 15 gunluk skinny jeansini yapiyodum oda yarim kaldicok sukur bugun evime gelebildim ama inanin spor icin hic enerjim yok yorgunluktan resmen olu gibiyim neyse bari bugun menumu vereyim dedim
sabah iki dilim kepek ekmegi, yagda yumurta,bir kac zeytin ve biraz peynir
ara smoothie
ogle sebze sote ve bir kase tavuk corbasi \
aksam bol salata, ve 2 parca haslamis tavuk
su 2,5 veya 3 yogunluktan karisti biraz ama
spor aksama kadar kosusturma spor sayilirmi bilmiyom baska bisey yapamadim cunku

Pericim sozunu dinledim ekmegi kestim 3 indrrsem iyi olur saol canim teskkur ederim

ikisi birden üstüme geliyor bu cadıların arzu'cum

iskender pala-efsane okuyorum

Günaydın hanımlar .. Güne erken başladım ve 1 lt su içerek başladım ..

Şimdi bu hafta yapılacaklar listesi hazırlama vakti :) Ev halkı uyurken ev sessizken yapayım hemen ..

Güzel Pazarlarınız olsun inşallaah

Ah ah o anneler :) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…