Iyiyim Perim geçti...Sağol..Su böreği hiiç olmamış canım. Yarın ayrıca sporlada telafi edersin
menün güzel canım
Menü süpermiş seninde
Suyu tamamlarsan sporla süper olur
Geçmiş olsun inşallah hafif bişeydir. Nasıl oldun şimdi ?
Sormaya korktum valla akşamı eyvaah eyvaaaaaahh :)
Menün süper canım. Güzel sonuçlar alacaksın bence
Azıcık karışık olmuş gerçekten. :)))
Sendeki muhteşem sonucu görünce valla haftada 2 gün düzensiz şekilde gitmekten vazgeçtim. Birde yolum biraz uzundu gidip gelmek gözümü korkuttu aslında spor yapmak süper aslındaSenide görünce tabii hemen karar değiştirdim yakın bir yer ayarlıyorum kendime pazartesi başlayacağım inşallah
Tabiiki canım her gün yapıyorsun spor zaten dinlenme zamanlarında olsun
Verilir,ben dikkat ettiğim halde artmış kilom..,yarın 2 ana 1 ara yapacağım..73 olmam lazım benim de cumaya...Evet arada oluyo yaaa. Bugün canım diyet yapmak istemedi yarın proteinle günü geçirmek istiyorum. Montiye devam yaaa.... her ne kadar bu hafta yoldan çıksam da yarından itibaren cumaya kadar 1 kg vericem insallah
Olursun insallahhh.Verilir,ben dikkat ettiğim halde artmış kilom..,yarın 2 ana 1 ara yapacağım..73 olmam lazım benim de cumaya...
Annem geldi ya denegeleyemiyorum yediklerimi en azından miktarca dengelemeye çalışıyorum hep özlediğim şeyleri yapıyor annem öyle olunca da bişey diyemiyorum ama annem gidince sıkı bi diyet ve spora başlıyacam az aldı mezuniyete ve hala 15 kilo fazlam varTurtlecim merhaba canim ...
Canim menun karbonhidrat dolu bu sekilde kilo vermen cok guc...
Elimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum ama hala çok fazla şişlik var bide gün olarak gecikince şişligim çok oluyor napcami bilmiyorum patalamak üzereyimÇook gaza geldim ben bu lafınla valla yaaa :)))) yalnız şuan inanılmaz uykum var ama yarın tatil diye direniyorum bu da işkencemin yeni türü herhalde :)
Evet bencede alışkanlıklardan kurtulana dek yani vücut alışana dek böyle gider ama eli mahkum kabullenecek :))))
Simit olmayaymış iyiymiş. Bence bu hafta biraz daha dikkatli olmanda fayda var miktar olarakta azalması daha iyi olur sanki.
Selam kızlar
Menüm
Kahvaltı
Peynir 2 küçük parça
Domates zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
Çay şekersiz
Öğlen 13:30
2kepce kuru fasulye
Ayran 1bardak
Akşam 19:00
2kepce mercimek çorba
2yk pilav
1tavuk pirzola
2dilim soğan
Salata
Ara
Çay
Yarım avuç kabak çekirdeği tuzsuz
1.5 lt su
İstersen civanperçemi falan al çayını iç, iyi gelir. Birde kekikle çay demleyebilirsinElimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum ama hala çok fazla şişlik var bide gün olarak gecikince şişligim çok oluyor napcami bilmiyorum patalamak üzereyim
Az bişey aldım tabakta kaldı zaten hepsini de yemedim hele o içecekleri içmeden kalktım ya o masadan kendimle gurur duydum:))Pilav hiç olmamış hiiç
Kekigi denicem yarınİstersen civanperçemi falan al çayını iç, iyi gelir. Birde kekikle çay demleyebilirsin
Su böreği hiiç olmamış canım. Yarın ayrıca sporlada telafi edersin
menün güzel canım
Menü süpermiş seninde
Suyu tamamlarsan sporla süper olur
Geçmiş olsun inşallah hafif bişeydir. Nasıl oldun şimdi ?
Sormaya korktum valla akşamı eyvaah eyvaaaaaahh :)
Menün süper canım. Güzel sonuçlar alacaksın bence
Azıcık karışık olmuş gerçekten. :)))
Sendeki muhteşem sonucu görünce valla haftada 2 gün düzensiz şekilde gitmekten vazgeçtim. Birde yolum biraz uzundu gidip gelmek gözümü korkuttu aslında spor yapmak süper aslındaSenide görünce tabii hemen karar değiştirdim yakın bir yer ayarlıyorum kendime pazartesi başlayacağım inşallah
Tabiiki canım her gün yapıyorsun spor zaten dinlenme zamanlarında olsun
Elifffff sende benim gibi simitçisin..çok severim bende..
Iyi geceler canlar
Aynura cok gecmis olsun canim. Biran once iyilesip yuvasina doner insallah.
Elif ne guzel atismissinizTatli atismalar sizi daha guzel motive eder Hangi kitabi okuyorsun?
Havva yogunlugun aynen devam ediyor sanirim. 15 kg nedir ki. Onu da birkac ayda verecegine eminim. Annen gozunun icine bakiyordur simdi. Ne yapsam da mutlu etsem diye
Funda dan haber var mi? Annesi nasil oldu acaba.
Günaydın canım.günaydın güzeller iyi pazarlar
çok işleri varmış gibi biri 6:30 biri 7:30da kalkı bu kuzuların ,uykum var
Ah ah o anneler :) .Annem geldi ya denegeleyemiyorum yediklerimi en azından miktarca dengelemeye çalışıyorum hep özlediğim şeyleri yapıyor annem öyle olunca da bişey diyemiyorum ama annem gidince sıkı bi diyet ve spora başlıyacam az aldı mezuniyete ve hala 15 kilo fazlam varzaman azalıyor kilo hala 15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?