Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok erken değil mi akşam yemeği için Firuze?

Kızlar bişey sormak istiyorum arkadaşımın bacağında yara var iltihap çıkıyo gusl veya namaz abdesti alabiliyor mu araştırdık ama bulamadık aklıma siz geldiniz :) ben de tam emin değilim biley söyleyemedim

Çook sevindim geri dönüşüne gerçekten , 2 haftayı geçti ayrılalı galiba ve izne ayrıldığın kiloya geldiysen bu hafta bile listede olanilirsin işte beklediğimiz sosyaaal :)

Alabilir canım. Gusl gerekiyorsa guslunu alır. Hala iltihap akıyor ve kesilmiyorsa özürlü hükmündedir her namaz vakti için ayrı abdest alarak tüm ibadetlerini yapabilir

Gusül abdestini almasında bir sakınca yok...namaz abdestinde ise her namazda abdestini tazelerse iyi olur..içinde Şüphe kalmaz...

Alabilir canım. Gusl gerekiyorsa guslunu alır. Hala iltihap akıyor ve kesilmiyorsa özürlü hükmündedir her namaz vakti için ayrı abdest alarak tüm ibadetlerini yapabilir

Gusül abdestini almasında bir sakınca yok...namaz abdestinde ise her namazda abdestini tazelerse iyi olur..içinde Şüphe kalmaz...
Sağolun kızlar ben emin olamamıştım

Sabah

Yagsiz domates zeytinli omlet

Öğlen
Dunku kisirim kalmisti
  • Bir kase kısır
  • Yogurtlu salata

Akşam
  • Lahana salatasi
  • Yesil elma

Spor
  • 45 dk yurudum
  • 30 dk bisiklet

Su 3litre olur

hic ekmek yemedim

benim bugunku menum
sabah: iki tane tostbiliyorum biraz fazla oldu,birkac zeytin, domates salata
ogle;smoothie,
aksam: bir tabak turlu bol salata
su 3 litre
spor ogleye kadar bahcemde ugrastim biliyorum bu spor sayilmaz ama daha cok yoruldum onun disinda 45 dakika yurus az sonra oglumu uyutur uyutmaz platesimide yapacam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…