kızlar bugün yulaf ezmesi ve müsli yedim durdum..aş eriyormuş gibi...canım nasıl çekti..akşama smoothie yapacağım..
çok erken değil mi akşam yemeği için Firuze?Bugünkü menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir çeşitleri
Domates
Biber
Yeşil zeytin
Öğle
Menemen
Erzincan tulum peyniri
Çekirdek
Akşam
Yulaf kepegi
Süt
1 lt su içtim akşam 2 lt ye tamamlanır
Bugün spor yok
eveeeeeetttttttttt kızlarrr şu an itibariyle bende eskiii
sossyal olmaya karar verdimmm azm ettimmmmBismillahhhh
deyipp 60 a yolculuğuma kaldığım yerden devam ediyorum kaptanımm izin dönüşüm nasıl olacak ne zaman listeye giricem
Alabilir canım. Gusl gerekiyorsa guslunu alır. Hala iltihap akıyor ve kesilmiyorsa özürlü hükmündedir her namaz vakti için ayrı abdest alarak tüm ibadetlerini yapabilirKızlar bişey sormak istiyorum arkadaşımın bacağında yara var iltihap çıkıyo gusl veya namaz abdesti alabiliyor mu araştırdık ama bulamadık aklıma siz geldiniz :) ben de tam emin değilim biley söyleyemedim
Gusül abdestini almasında bir sakınca yok...namaz abdestinde ise her namazda abdestini tazelerse iyi olur..içinde Şüphe kalmaz...Kızlar bişey sormak istiyorum arkadaşımın bacağında yara var iltihap çıkıyo gusl veya namaz abdesti alabiliyor mu araştırdık ama bulamadık aklıma siz geldiniz :) ben de tam emin değilim biley söyleyemedim
Aynı anda yazmışızAlabilir canım. Gusl gerekiyorsa guslunu alır. Hala iltihap akıyor ve kesilmiyorsa özürlü hükmündedir her namaz vakti için ayrı abdest alarak tüm ibadetlerini yapabilir
Akşam yemeği yemiycem yaa dünü telafi etmeliyim . Yulaf kepegi tok tutar. Geçen perşembe günü de yememistim o zaman güzel kilo verdim. Çünkü önceki günle 800 gr fark ettiçok erken değil mi akşam yemeği için Firuze?
Evet canım aynı anda.Aynı anda yazmışız
Alabilir canım. Gusl gerekiyorsa guslunu alır. Hala iltihap akıyor ve kesilmiyorsa özürlü hükmündedir her namaz vakti için ayrı abdest alarak tüm ibadetlerini yapabilir
Sağolun kızlar ben emin olamamıştımGusül abdestini almasında bir sakınca yok...namaz abdestinde ise her namazda abdestini tazelerse iyi olur..içinde Şüphe kalmaz...
Evet azaltarak yaparsan daha iyi olur canımkilona da etkisi olacaktır eminimki
Kadınlar günümüz kutlu olsun... Bu kadar kadın katledilirken anma günü olmalı aslında adı..
yagmurum hos geldin canim nasilsin?
sagol canim iyiyim bende nasil gidiyor diyet?Iyiyim ablacim sen nasilsin
masallah canim benim supersinSabah
Yagsiz domates zeytinli omlet
Eki Görüntüle 1446165
Öğlen
Dunku kisirim kalmisti
- Bir kase kısır
- Yogurtlu salata
Akşam
- Lahana salatasi
- Yesil elma
Spor
- 45 dk yurudum
- 30 dk bisiklet
Su 3litre olur
hic ekmek yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?