- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Yok kuzum adaşiminda topigi var orada da konuşuyoruz ya ondanBurası çok güzel sabah erken saatlerde daha bi güzelkendimi yazlıkta hissediyorum
Aaa benim yokluğumda eş mi oldunuz bakym
bende yarin baslayacam insallah bende bayildim hatta oglusumada yapiyom ara ogun olarak oda bayildiBende Hülyanın yaptığı sıfırlama diyetine başladım bugün.
İlk etapta güzel kilo vermeme yardımcı olacak diye düşünüyorum. Diyetten çok smothie hazırlama işini sevdim
Pericim sozunu dinledim ekmegi kestim3 indrrsem iyi olur saol canim teskkur ederim
Burada yok canım o tohumlardan...bende yarin baslayacam insallah bende bayildim hatta oglusumada yapiyom ara ogun olarak oda bayildi
ben biraz hollanda sitelerindada arastirma yaptim onlar icine bir takim tohumlarda katiyolar mesela chia zaad diye bir tohum var turkcesini bilmiyorum ama iceriginde omega 3 var ve burda cok kullaniliyor ve bunlar meyvelerle sebzeleri karistiriyolar mesela ispanakla armut felan..
bu diyetin en guzel yani caninin istedigini karistirabilirsin gercekten cok guzel
omega 3 için bende keten tohumu katıyorum=)bende yarin baslayacam insallah bende bayildim hatta oglusumada yapiyom ara ogun olarak oda bayildi
ben biraz hollanda sitelerindada arastirma yaptim onlar icine bir takim tohumlarda katiyolar mesela chia zaad diye bir tohum var turkcesini bilmiyorum ama iceriginde omega 3 var ve burda cok kullaniliyor ve bunlar meyvelerle sebzeleri karistiriyolar mesela ispanakla armut felan..
bu diyetin en guzel yani caninin istedigini karistirabilirsin gercekten cok guzel
İçecekler fayda etmez ama bence yoğurt tüketebilirsin. Mesela zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt kürü beni doyuruyodu :)Benim şekerimin dengesi bozuldu ya o kadar koladan sonra
Çok dengesiz beslenmeye başladım hiç doymuyorum
Hamurişi yemeyim diye sürekli süt kahve ayran bştki çayı içip duruyorum sırf karnımı şişirsin tok tutsun diye
Ben o karışımı denedim tadını hiç sevmmedim ama yoğurda pul biber ekleyip yiyorum zaten hepİçecekler fayda etmez ama bence yoğurt tüketebilirsin. Mesela zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt kürü beni doyuruyodu :)
sosyalim listeden ayrıldığın kilodaysan cumaya girersin..2 haftayı geçti dimi ayrılalı..biliyorduk zaten döneceğini o kadar emeği çöpe atmazdıneveeeeeetttttttttt kızlarrr şu an itibariyle bende eskiii
sossyal olmaya karar verdimmm azm ettimmmmBismillahhhh
deyipp 60 a yolculuğuma kaldığım yerden devam ediyorum kaptanımm izin dönüşüm nasıl olacak ne zaman listeye giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?