Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben temizlik yapayım şu güzel günde birazcık en iyisi nasılda üşeniyorum :/

Bende Hülyanın yaptığı sıfırlama diyetine başladım bugün.
İlk etapta güzel kilo vermeme yardımcı olacak diye düşünüyorum. Diyetten çok smothie hazırlama işini sevdim
bende yarin baslayacam insallah bende bayildim hatta oglusumada yapiyom ara ogun olarak oda bayildi
ben biraz hollanda sitelerindada arastirma yaptim onlar icine bir takim tohumlarda katiyolar mesela chia zaad diye bir tohum var turkcesini bilmiyorum ama iceriginde omega 3 var ve burda cok kullaniliyor ve bunlar meyvelerle sebzeleri karistiriyolar mesela ispanakla armut felan..
bu diyetin en guzel yani caninin istedigini karistirabilirsin gercekten cok guzel

TÜNAYDIN
kadınlar günümüz kutlu olsunnnn
dünki menüm
sabah
1 yumurta 1 avuç içi diyet peynir 1 galeta şekersiz açık çay
ara 1 fincan nescafe
öğlen
1 kase mantar çorbası 1 miniciğinde miniği karnıyarık (çeyrek) 1 kase cacık
akşam
1 tane ayran
1 çiğköfte dürüm çok çok çok acılı(lavaşı çok inceydi)
kızlar artık diyetten ziyade az yiyorum
çünkü diyet modu sıktı beni artık
bunlarda bir diyet menüsü eder herhalde
çiğköfteyi saat 4 te yedim ondan sonrada bişey yemedim
2 litrede su içtim

Benim şekerimin dengesi bozuldu ya o kadar koladan sonra
Çok dengesiz beslenmeye başladım hiç doymuyorum
Hamurişi yemeyim diye sürekli süt kahve ayran bştki çayı içip duruyorum sırf karnımı şişirsin tok tutsun diye

Burada yok canım o tohumlardan...

omega 3 için bende keten tohumu katıyorum=)

İçecekler fayda etmez ama bence yoğurt tüketebilirsin. Mesela zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt kürü beni doyuruyodu :)

Smothie diyeti yine yalan oldu benim :/
Öğle yemeğime tavuklu salata yaptım. Smothie istmedi canım hiç.
Tatlı çok sevmeme rağmen smothie (içerisinde şeker bal yok) çok tatlı yemişim gibi baydı.

sosyalim listeden ayrıldığın kilodaysan cumaya girersin..2 haftayı geçti dimi ayrılalı..biliyorduk zaten döneceğini o kadar emeği çöpe atmazdın

kızlar bugün yulaf ezmesi ve müsli yedim durdum..aş eriyormuş gibi...canım nasıl çekti..akşama smoothie yapacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…