Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kv. Gecmis olsun meryem .

Evet arada oluyo yaaa. Bugün canım diyet yapmak istemedi yarın proteinle günü geçirmek istiyorum. Montiye devam yaaa.... her ne kadar bu hafta yoldan çıksam da yarından itibaren cumaya kadar 1 kg vericem insallah
Nazarmi ettik noldu kiz :)).
Hadi eski azimli firuzem dön artik..

Bende Hülyanın yaptığı sıfırlama diyetine başladım bugün.
İlk etapta güzel kilo vermeme yardımcı olacak diye düşünüyorum. Diyetten çok smothie hazırlama işini sevdim

Bende Hülyanın yaptığı sıfırlama diyetine başladım bugün.
İlk etapta güzel kilo vermeme yardımcı olacak diye düşünüyorum. Diyetten çok smothie hazırlama işini sevdim
O benim de aklımı çeliyor yaaa
Sırf smoothie için blender baktım arçelikte 120ye var alicam ve baslicam ben de

O benim de aklımı çeliyor yaaa
Sırf smoothie için blender baktım arçelikte 120ye var alicam ve baslicam ben de
Bende blender yok rondoyla yapıyorum. Hatta elektrikli rondoyu cıkarmaya üşeniyorum. el rondosuyla yapıyorum Tupperin var ya bilirsin belki.

sürekli güzel yemekler olunca az yemeye çalışıyorum ama annem gidince hemen düzene sokcam zaten bu hafta kursumda bitiyor haftada 4e çıkarcam sporu 15 az da azaldikca zorlaşıyor vermek kür falan ne varsa yapcam herkes yavaştan mezuniyet icin elbise bakmaya almaya başladı hızlandırmam lazım biraz kilo verme işini

Bu arada funda annem iyi dün gördüm ağrıları azalmış biraz dedi inşallah daha da iyi olacak dua edelim bizde hemencecik iyilessin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…