hepinize iyi geceler kizlar iki gundur giremiyom kaynanam hastaydi bende onlarda kaldim onlarinda internet felan yok telefonumun internetide sorun cok ugrassamda giremedim biturlu
iki gundur spor felan yapamiyorumebru sallinin iki haftada iki beden incelten 15 gunluk skinny jeansini yapiyodum oda yarim kaldi cok sukur bugun evime gelebildim ama inanin spor icin hic enerjim yok yorgunluktan resmen olu gibiyim neyse bari bugun menumu vereyim dedim
sabah iki dilim kepek ekmegi, yagda yumurta,bir kac zeytin ve biraz peynir
ara smoothie
ogle sebze sote ve bir kase tavuk corbasi \
aksam bol salata, ve 2 parca haslamis tavuk
su 2,5 veya 3 yogunluktan karisti biraz ama
spor aksama kadar kosusturma spor sayilirmi bilmiyom baska bisey yapamadim cunku
Nazarmi ettik noldu kiz :)).Evet arada oluyo yaaa. Bugün canım diyet yapmak istemedi yarın proteinle günü geçirmek istiyorum. Montiye devam yaaa.... her ne kadar bu hafta yoldan çıksam da yarından itibaren cumaya kadar 1 kg vericem insallah
Gunaydin , iyi pazarlar ...
Hutunlar , hatun gununuz kutlu olsun :)..
Allah kolaylık versin kaç yaşlarındalar ve çalışıyomusun normalde?günaydın güzeller iyi pazarlar
çok işleri varmış gibi biri 6:30 biri 7:30da kalkı bu kuzuların ,uykum var
Döndüm döndüm bugün montiye göre güzel bi kahvaltı yaptım. Ekmek karbonhidrat yok. Akşam da aynı olacak inşallah. Dünü telafi edicem merak etmeyin.Nazarmi ettik noldu kiz :)).
Hadi eski azimli firuzem dön artik..
Ay çok güzel yazmışsın kadinligi mızı kiymetsizlestirmeden yaşayalım baya manidar bir sözmüs. .Kadınlar günümüz kutlu olsun. Kadınlığımızı kıymetsizleştirmeden yaşayalım gençleri kendi değerlerinin farkında olarak yetiştirelim inş=)
Öyle Firuzecim =)Ay çok güzel yazmışsın kadinligi mızı kiymetsizlestirmeden yaşayalım baya manidar bir sözmüs. .
Kadınlar günümüz kutlu olsun kizlarrrr
Allah kolaylık versin kaç yaşlarındalar ve çalışıyomusun normalde?
biri 2,5 yaşında biri 8 aylık
çalışmıyorum canım
cok tesekur ederim canim cok sukur simdi evimdeyim ve sporuma devam edebilirimKv. Gecmis olsun meryem .
O benim de aklımı çeliyor yaaaBende Hülyanın yaptığı sıfırlama diyetine başladım bugün.
İlk etapta güzel kilo vermeme yardımcı olacak diye düşünüyorum. Diyetten çok smothie hazırlama işini sevdim
bunlarcok ıyı oluyor yaBende blender yok rondoyla yapıyorum. Hatta elektrikli rondoyu cıkarmaya üşeniyorum. el rondosuyla yapıyorum Tupperin var ya bilirsin belki.
Eki Görüntüle 1445736
sürekli güzel yemekler olunca az yemeye çalışıyorum ama annem gidince hemen düzene sokcam zaten bu hafta kursumda bitiyor haftada 4e çıkarcam sporu 15 az da azaldikca zorlaşıyor vermek kür falan ne varsa yapcam herkes yavaştan mezuniyet icin elbise bakmaya almaya başladı hızlandırmam lazım biraz kilo verme işiniIyi geceler canlar
Aynura cok gecmis olsun canim. Biran once iyilesip yuvasina doner insallah.
Elif ne guzel atismissinizTatli atismalar sizi daha guzel motive eder Hangi kitabi okuyorsun?
Havva yogunlugun aynen devam ediyor sanirim. 15 kg nedir ki. Onu da birkac ayda verecegine eminim. Annen gozunun icine bakiyordur simdi. Ne yapsam da mutlu etsem diye
Funda dan haber var mi? Annesi nasil oldu acaba.
bunlarcok ıyı oluyor ya
benım elımde de var
kol kası yaptırıcak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?