Şislik ve kilo artisi bendede var hulyam, cokta sebebi yok yani ,reglimde bitti . Mevsimsel yada ay'in konumuyla ilgili bir durumMenüm
Sabah: yoğurt,yulaf ezmesi,5 badem,tarçın
Öğle: süt,müsli (küçük kase)
Akşam: smoothie yapmadım evde pırasa vardı onu yedim 1 dilim tahıllı ekmekle..
Acıktıkça 2-3 tane etimek yedim aralarda,
Spor:1,5 saat dışarıda tempolu yürüdüm ,45 dk evde spor yaptım..
Kızlar inanılmaz şişim ilk kez yaşıyorum böyle bişey..kilom Artı ve malum dönemde değil..yarına inşallah iner hem şişlik hem kilom..
Hiç bilmiyorum olmazdı hiç anlamadım...azda yedim cumadan beri...napsak acabaaaŞislik ve kilo artisi bendede var hulyam, cokta sebebi yok yani ,reglimde bitti . Mevsimsel yada ay'in konumuyla ilgili bir durum
Olabilirmi aceba ?
Bol bol su ic bakalim hulyam .Hiç bilmiyorum olmazdı hiç anlamadım...azda yedim cumadan beri...napsak acabaaa
Çok güzeel menü canımSabah
Yagsiz domates zeytinli omlet
Eki Görüntüle 1446165
Öğlen
Dunku kisirim kalmisti
- Bir kase kısır
- Yogurtlu salata
Akşam
- Lahana salatasi
- Yesil elma
Spor
- 45 dk yurudum
- 30 dk bisiklet
Su 3litre olur
hic ekmek yemedim
Evet tost birazcık fazla olmuş zaten iki dilimden yapıyorsun iki tane olunca sabah 4 dilim ekmek vurgun olmuş :) ama öğle akşam dengelemişsinbenim bugunku menum
sabah: iki tane tostbiliyorum biraz fazla oldu ,birkac zeytin, domates salata
ogle;smoothie,
aksam: bir tabak turlu bol salata
su 3 litre
spor ogleye kadar bahcemde ugrastim biliyorum bu spor sayilmaz ama daha cok yoruldumonun disinda 45 dakika yurus az sonra oglumu uyutur uyutmaz platesimide yapacam insallah
Bugün çok kotu geçti ve ben o kadar zamandan sonra bgn cikolata yedimaksam yemek yemeyecegim
Yarın menü ve sporunla da dengelersin canımRapor
Bir dilim elma
Kahvaltı
İki Koy yumurtası (haşlama)
Uç dilim sucuk
Bir domates
Bir cay bardagi cay halli
Bir çatal lor
Bir zeytin
Öğlen
Et kavurma
Ayran
Aksam
Bir çikolata
Soda
Su bir lt
Spor
Bgn tatil
Menum
sabah
1 dilim tahilli ekmek
az peynir
damates
maydonoz
öğlen
yogurt corbasi
salata
aksam
pirasa yemegi
cacik
Ihlamur ictim
spor hafta sonu dinlenme
su 3litre
Çok güzel olmuş canım8 Mart
Kahvaltı
Smothie (Tariflerdeki ölçünün yarısı)
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
Yarım porsiyon barbunya
Çeyrek soğan
Su : 2 litre içmeye devam ediyorum
Spor: leslie
Aynuram çok sevindim daha iyi olmasına inşallah çabucak toparlayacak ve yarın harika haberler alıp evlilik yıldönümünüzü çifte bayram gibi kutlayacaksınızİyi günler kızlar.bu gün gelemedim. Kadın günümüz kutlu mutlu olsun.yeğenimin durumunu yarın doktoru ayrıntıyla söğleyecekmiş.bu gün iyi çok şüşükür.eve geldim bende gerçi kalbim annemin yanında ama eve gelmek zorundaydım kocam çok özlemiş bibizi.yarın evlilik yıl dönümümüz inşallah.tanışalı 8yıl,evleneli 3yıl ooldu.bakalım yiyenimde inşallah iyi haberler gelirde gönlümce kutlarız.ama aksi halde kutlama falan yok . sosyalim dönmüş çok şükür
Diyette belli bir süre sonra vücut dengesizleşmeye başlıyor galiba. Bu sabah uyandığımda tartıldığımda artı çıktım ama hiç yemek yemeden biraz zaman geçtikten sonra tekrar tartıldığımda yine normal kiloma geldim.Menüm
Kızlar inanılmaz şişim ilk kez yaşıyorum böyle bişey..kilom Artı ve malum dönemde değil..yarına inşallah iner hem şişlik hem kilom..
Pericim telde kullandığın adımsayar programı hangisi?
Menüm
Şislik ve kilo artisi bendede var hulyam, cokta sebebi yok yani ,reglimde bitti . Mevsimsel yada ay'in konumuyla ilgili bir durum
Olabilirmi aceba ?
Ama hiç olan bişey değil bana..inşallah aydandır da geçer hemen..Aynen bende sis hissediyorum. Ay in konumu mantikli gibi :)
evet aynen bende sasiriyorum ilk geldigim gunler 2 saat bakmasam 20-30 sayfa ilerlerdiSayfamız çok durgunlaştı eskiden geçmişi oku oku bitmezdi,kalabalıklaştık halbuki..
Hava ısınmaya başladı ya çoğu kişi haftasonunun keyfini çıkarıyordur :)evet aynen bende sasiriyorum ilk geldigim gunler 2 saat bakmasam 20-30 sayfa ilerlerdi
Takım motivasyonu için bişeyler yaparız...Aynura şu günleri bir atlatsın inşallah..evet aynen bende sasiriyorum ilk geldigim gunler 2 saat bakmasam 20-30 sayfa ilerlerdi
Bende onu yazmıştım ama haftaiçide böyle...haftasonları zaten düşük oluyordu hep..Hava ısınmaya başladı ya çoğu kişi haftasonunun keyfini çıkarıyordur :)
Malesef ayrildigim kiloda degilim insallah verip oyle giriyim listeyeÇook sevindim geri dönüşüne gerçekten , 2 haftayı geçti ayrılalı galiba ve izne ayrıldığın kiloya geldiysen bu hafta bile listede olanilirsinişte beklediğimiz sosyaaal :)
insallah canimTakım motivasyonu için bişeyler yaparız...Aynura şu günleri bir atlatsın inşallah..
Canim bende ayni durmdayim 2 gun once sabah kalkrim resmen balin gibiyim ikula giderken ayakkabilarimu zor giydim tartildim76 kiloyum 1 gun bol su ictim salata yogurt 0 tuzla gecirdim eryesi gun 72e indim,dogumdan donra 1 kez adet gordum gunum 20 gun gecti karnima dokunamiyorum cok sanciyo cunkuMenüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?