Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

fatom canım bu kardeşimin pc si bağlantı da çok yavaş
indirmek isterdim ama mümkün değil
inan buraya bile zor yazıyorum

emili canım benim kaçamaklar hep hafta sonu oluyo zaten sorma

evet cok zevklı bak ben nette bıll varya tae bo yu yaptıran adam evet onun sıtesıne gırdım bıkac yerde ama tabe yabancı sıteeebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekafamçokkarıştıhesaplama yaptım tae bo ıle ne kadar kalorı yakılır ya 10 dk da 100 yaktırıyo tabı kılo ve rıtım onemlı burda ben en dusuk hesapladımm bıde bu bıll adamı acayıp gaza getırıyo motıve edıyo dımııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

fatom canım bu kardeşimin pc si bağlantı da çok yavaş
indirmek isterdim ama mümkün değil
inan buraya bile zor yazıyorum

emili canım benim kaçamaklar hep hafta sonu oluyo zaten sorma

hayatım ındırmeye hıc gerek yokk dırek netten fılm ızler gıbıı acıyoz sonra yapıyoz akannehirakannehirakannehir

http:

//www.220.ro/Td2kPwU0Xu/Tae-Bo-8-Minutes

gunaydın kızlar bu sabah bunu yaptım yaklasık 13 dk yapmak ısteyenler ypasınlar gun ıcınde gorusuruzz

http://
video.google.com/videoplay?docid=-7024621579868608831#

sekerım burdan bak ıstersenn bastakı http yı yazmayı unutmaa lınk vermek yasak ya ondan bole yazdım

o ne laa dövüş öğretiyo bu adam. bölemi zayıflıçaz? delikafadulden

tabe bız bu kadar hızlı baslamıycazz yenı baslayanlar ıcın vıdeo buldum onla baslıcaz ben gecende bu gonderdıgımı 7 dk yaptım mafoldummm yanıı 15 dk baslangıc yapcaz yavas yavas artırcazz

hah öle yapalım. ben bi kolumu kaldırana kada bunlar başka harekete geçiooo guclubacismile

haftasonları nedense hep lezzetli yemekler oluyo gözümün önünde. sabah kardeşim bi dünya börek çörek getirmiş. çeyrek simit und peynirle yetindim. sabrım sınanıyor eleem. yasakkelime

ulen bunun adı tae do değil tae bo imiş. ben yanlış bakmışım. şimdi denicem bakalım nolcek

anaaam kollarım acıdı valla. ayrıca kolumu çevircem derken az daha avizeyi tepeme düşürüyodum. ama fena değil. bu kadar sürede iyi terletti. üstüne bi de mekik çektim. iyi oldu

bugün ne yedim

sabah uyanınca 4 kuru kayısı, 2 bardak su. bağırsaklarım iyi çalışsın diye

kahvaltı
çeyrek zeytinli kaşarlı simit, 1 kiprit peynir, azcık salata ve haşlanmış brokoli

ara
1 bardak süt, 1 galeta, 2 mandalin

:gitme:
ulen bunun adı tae do değil tae bo imiş. ben yanlış bakmışım. şimdi denicem bakalım nolcek
he sen ondan bulamadınnette ılahı sennn
anaaam kollarım acıdı valla. ayrıca kolumu çevircem derken az daha avizeyi tepeme düşürüyodum. ama fena değil. bu kadar sürede iyi terletti. üstüne bi de mekik çektim. iyi oldu

ohh super nasıll super dımı 10 dk adamı ne hale sokuyoo bende bırazdan devam edıcem ama galıba yarın doktora gıtcem 2 gundur tatlı yıyorum ınanılmaz bısey her an her sanıye tatlı ıstegıı ablam (hemsıredır kendısı) gızlı seker olabılecegını soyledı bu kılo verememe durumu fılan ondan olabılırmıs belırtılerıne baktım netten aynı benn yarın gıdıcem bı baktırıp onlemımı sımdıden alıcam kızlarr elım ayagımda sıs ıkı gundur bole bısey yok ya metobolızmamı vucut duzenımı herseyı bozmusum ben :gitme::gitme::gitme:

kızlar bnde bugün standart kahvaltı yaptım 1 saat sonra da form çayı içtim sonra da ...1 kase çorba içtim..akşam yemesem diye düşünüyom ama bakalımm.. :))
akşamda stepe gidecem ..

kızlar bnde bugün standart kahvaltı yaptım 1 saat sonra da form çayı içtim sonra da ...1 kase çorba içtim..akşam yemesem diye düşünüyom ama bakalımm.. :))
akşamda stepe gidecem ..

hanı tae bo yapcaktıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:jeyyar::jeyyar:

senı kacak ılan edıyommmmmmmmmCADIARZU

yaptım kız sabahh.kaçak deyilim :)
arkadaşım ben sana şifremi versem ..bana sen yapsan kilo çizelgesini yaparmısın beceremedim de :)

hanı tae bo yapcaktıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:jeyyar::jeyyar:

senı kacak ılan edıyommmmmmmmmCADIARZU

kız kaçak değilim yaptım sabahh ben.arkadaşım sana şifremi versem bana kilo çizelgesini yaparmısın :?şutarafagittişutarafagitti

ay baktır baktır. ben de geçen baktırdım 118 çıktı şeker. diyetisyen tatlıyı yasakladı. haftaya tekrar vericem kan bakalım ne çıkıcak. ben kan vermeden bir gün önce talı yeyip meyve suyu içmiştim bol bol. o yüzden yükseldiğini düşünüyorum ben ama sen bişey yeme sakın. inşallah ikimizde de yoktur canım ya. ben de tatlısız yapamam ama şeker filansak hiç yiyemicez mafoldumben

bu arada tae bo çok mu kalori yaktırıyomuş? ilginç bi spor ya. biraz daha yavaş olsa ne iyi olurdu adamlara yetişmekte zorlanıyorum.

akşamda stepe gidecem ..

canım sen bilirsin ama bu şekilde öğün atlamak hiç sağlıklı değil. kilo versen bile sonra hızla geri alırmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…