aha aha aha aynen bende benzer şeyler yiyorum ama börk falan yok bigün tam yazayım da görşutarafagitti
ne gadaa ayıp! valla ben bugün 2-3 saat uğraştım karışık kızartma yaptım köfte yaptım kumpir yaptım ama uçlarından birer lokmayla yetindim. sadece 5 tane köfte yedim. zaten o serbestti diyetisyenime göre. ah ah bi zayıflıyım neler yicem neler.
bu nasıl bişeydir ya nasıl yapılabilmiş acaba çok merak ettim
ben inanmıyorum böyle diyetlere. sırf sıvıyla yaşanır mı yahu
koklu bı degısıklık arastırıyom kızlar bence yenı yepyenı bı dıyet bulalım cunku sanırım vucudumuz bu duznene alıstıı
hanı spor yapıyozmu yarınnn pregantttttttttttt tae doo yapıcaz demııdelikafaduldendelikafadulden
yapıyoz annem de ben google'ye tae do yazıyom capon filmi gösteriyo. neymiş bu ya :bbo:
fatotum güzel dileklerin için tenküü canım
ben evimde değilim şu anda bibiliyosun o yüzden biraz düzenim şaşacak mecbur
biraz önce ben de form çayı içtim şimdi biraz step yapıcam yatarım sonra
yarın daha dikkatli olucam inşallah çok üzüldüm o kiloları alınca yazık yaa
kızlar bende yarın tae do yapcamm hadi ŞİRİNELER tae do yapalımm :))
kızlra bugün akşam hafif yedim ama,yemek yeme saatim geç oldu işte.alışverişe gittik geç gelince yemek de gecikti.(hep hafta sonu kaçırıyom ya kızlra sizde öyle yapıyonuz mu?hafta sonları kaçıran varmı :))
HEHEHEH BUDA SORUMUU RUTIN OLARAK KACIRIYOZ BAK PAZARTESI HELE BI GELSIN HERKES ANAM SUNU YEDIM BUNU YEDIM PISMANIMMM FILAN DICEKKK MESELA BEN AZ ONCE BI HAYYALLENDIMM HEMEN SIZ GELINCE KACTI AKLIMDAKI MMAMALARR:kedi::kedi:
FATOT arkadaşım.sabahları 8:30 veya 9:00da uygun olur.sonrada kahvaltı.kendimizi şartlandırırsak güzel olur böylece zevkli olur.herkes o gün yapıpı yapmadığını söyler böylece birbirimizi motive ederiz.. :)
FATOT cuğum şu kilo çizelgesini nasl yapıyon ya! bende yapmak istiyom ama anlamıyom ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?