Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

koklu bı degısıklık arastırıyom kızlar bence yenı yepyenı bı dıyet bulalım cunku sanırım vucudumuz bu duznene alıstıı

bence diyetisyene gidin kızlar. o vücudun değişimine göre pek güzel ayarlıyo diyeti. protein diyeti, limonata diyeti falan çözüm olmas bence. kaydirigubbakcemile2

yapıyoz annem de ben google'ye tae do yazıyom capon filmi gösteriyo. neymiş bu ya :bbo:

http://
video.google.com/videoplay?docid=-7024621579868608831#

sekerım burdan bak ıstersenn bastakı http yı yazmayı unutmaa lınk vermek yasak ya ondan bole yazdım

ya bak yıne actım uzıgı duyuncaaa ay kalkıp yapasım geldııı ama kılımı kaldırcak halım yokk:ecrin_bebek:

tabe bız bu kadar hızlı baslamıycazz yenı baslayanlar ıcın vıdeo buldum onla baslıcaz ben gecende bu gonderdıgımı 7 dk yaptım mafoldummm yanıı 15 dk baslangıc yapcaz yavas yavas artırcazz

fatotum güzel dileklerin için tenküü canım
ben evimde değilim şu anda bibiliyosun o yüzden biraz düzenim şaşacak mecbur
biraz önce ben de form çayı içtim şimdi biraz step yapıcam yatarım sonra
yarın daha dikkatli olucam inşallah çok üzüldüm o kiloları alınca yazık yaa

fatotum güzel dileklerin için tenküü canım
ben evimde değilim şu anda bibiliyosun o yüzden biraz düzenim şaşacak mecbur
biraz önce ben de form çayı içtim şimdi biraz step yapıcam yatarım sonra
yarın daha dikkatli olucam inşallah çok üzüldüm o kiloları alınca yazık yaa

tamam hayatım ben bebıslerı cok severım mıncıklamak ısterdım acıkcasıı ıkı hafta bu sekılde ıdare et evıne dondugunde bı duzene oturturuz belkı bende o zmana sızı yakalrımm akannehirakannboshayallersmileboshayallersmileehir

tatılın tadını cıkarr uzun yorucu bı donem beklıyo senıı unutmaa ıııdınlennn gez eglennn aılenın tadını cıkarr

kızlra bugün akşam hafif yedim ama,yemek yeme saatim geç oldu işte.alışverişe gittik geç gelince yemek de gecikti.(hep hafta sonu kaçırıyom ya kızlra sizde öyle yapıyonuz mu?hafta sonları kaçıran varmı :))

kızlar bende yarın tae do yapcamm hadi ŞİRİNELER tae do yapalımm :))

saat belırleyelım kızlarr yarın pazar erken yada gec kalkma ıhtımalı olabılır ona gore bı saat ayarlayalım okk fıstıklarımm ben hazırlıgımı yaptım taytını kapan gelsın delikafaduldendelikafadulden

aslında ebtuna sende yarın bızle bunu yapabılsen canım hem kendını cok ıııhısetcen hemdee bı sulu kalorı yakcan hayatım

KIZLAR YARIN EN DUSUK SEVIYEDEN BASLIYCAZ ONA GORE BI ANDA YAPARSAK KASLARIMIZ TUTULUR BEN DIIM SIZEE

HEHEHEH BUDA SORUMUU RUTIN OLARAK KACIRIYOZ BAK PAZARTESI HELE BI GELSIN HERKES ANAM SUNU YEDIM BUNU YEDIM PISMANIMMM FILAN DICEKKK MESELA BEN AZ ONCE BI HAYYALLENDIMM HEMEN SIZ GELINCE KACTI AKLIMDAKI MMAMALARR:kedi::kedi:

FATOT arkadaşım.sabahları 8:30 veya 9:00da uygun olur.sonrada kahvaltı.kendimizi şartlandırırsak güzel olur böylece zevkli olur.herkes o gün yapıpı yapmadığını söyler böylece birbirimizi motive ederiz.. :)

HEHEHEH BUDA SORUMUU RUTIN OLARAK KACIRIYOZ BAK PAZARTESI HELE BI GELSIN HERKES ANAM SUNU YEDIM BUNU YEDIM PISMANIMMM FILAN DICEKKK MESELA BEN AZ ONCE BI HAYYALLENDIMM HEMEN SIZ GELINCE KACTI AKLIMDAKI MMAMALARR:kedi::kedi:

hihoyyythihoyyyt hadi bakalım biz yarın başlayalım..kızlra bizi görünce onlarda başlarr...çok zevkli ya.izledimde dün ...siteyi sık kullanılanlara ekledim kolya bulayım diye..mini şort giyecemm daha şirin ŞİRİNE olmak için hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım benım ıcın o saat cok erken ancak oglene dogru yada ogleden sonra 12 13 bıgı yapabılırım ama soyle yapalım ben hergun adresı verım sıze ertesı gun aksama kadar herkes yapsın aksam bellı bı saatte yapılıp yapılmadıgını yaptıkdan sonrakı hıssettıklerımızı ıste dusuncelerımızı ne bılım herkes fıkrını paylasır cumada yarıscı kılomuzu alıyo zaten bu hafta gebertcek bızı bırıncı olmazsak demedı dmeeyınn

FATOT cuğum şu kilo çizelgesini nasl yapıyon ya! bende yapmak istiyom ama anlamıyom ya.

ha gelelım buna tıckerfactorıy yaz google ordan yapıyoz yada en kolayı sen google aynen sunu yaz KILO CIZELGESI NASIL YAPILIR KADINALR KULUBU yaz bızım sıtede bunu anlatmıslar tek teekk nereye ne yazcaksan solemıslerr hımm sonra eklerken yardımcı olurum yıne olurmu skerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…