O smothe işine ben de giricem de bi blender alaydim ben severim oyle karışık şeyleri...Canım benim yalistedesin kuzum unuttun mu aynura abla gecen gün gelenleri soyluyor.bende dus alp smothie yapcgm cikamiyorum şuradan
Tmam canm kolay gelsin..O smothe işine ben de giricem de bi blender alaydim ben severim oyle karışık şeyleri...
Öğle ile başlayim bi
Bi deneyim bakalım
Video bana çok sıkıcı geliyo yaaa bi ara callenetics e başlamıştım ama hakkaten çok sıkılıyorumYazıl tabiki canm bos vakit bulduğunda öğrendiklerini tekrrlarsin,ben video dan yapcgm
Evde mutfak robotun yok mu canmO smothe işine ben de giricem de bi blender alaydim ben severim oyle karışık şeyleri...
Öğle ile başlayim bi
Bi deneyim bakalım
Ben annemi katiyorum ardima bazen gülmekten yapamiyoruzVideo bana çok sıkıcı geliyo yaaa bi ara callenetics e başlamıştım ama hakkaten çok sıkılıyorum
Yok canım yaa motoru yandı sanırım bi koku geldi fişe takıyorum çalışmıyo bitti onun işi.Evde mutfak robotun yok mu canm
Heee öyle birlikte yapınca iyi oluyo biz de bi ara 3 arkadaş yapıyorduk gülmekten yapamıyodukBen annemi katiyorum ardima bazen gülmekten yapamiyoruzBN hic sklmam
Hmm anladm cnm evet çok lzim oluyor şimdiden hayırlı olsunYok canım yaa motoru yandı sanırım bi koku geldi fişe takıyorum çalışmıyo bitti onun işi.
Blender alicam ama inşallah lazım zaten eve
AynenHeee öyle birlikte yapınca iyi oluyo biz de bi ara 3 arkadaş yapıyorduk gülmekten yapamıyoduk
Evet canımÇok geçmiş olsun aeben abla
Firuze biz müdavimiyiz buranın artık :))
Git namazını kıl canım allah kabul etsin...Kız kovun beni namaz vakti çıkacak
Amin kuzum Allah razi olsunGit namazını kıl canım allah kabul etsin...
Kız seninle periyi sabah anımsadım ya.dedim ya siz de cıss yapmışssnız vay takımın halineAşkolsun Aynuram beni yok mu saydin
Ooh mis.tadı güzel ya bitti gitti.afiyet olsun.Tamam maydanoz u abartmis olabilirim ama tadı güzelEki Görüntüle 1447909
Ablam inşallah senin bebeler de iyileşir çabucak...Aynuram iyi haberler gelmis hamdolsun :).
Elifim burda hava yaz gunu gibi ...
Hepinizi opup kaciyorum ...
TeşekkürlerOoh mis.tadı güzel ya bitti gitti.afiyet olsun.
OoooooooooBende hazırlanıyorum.kocamla dışarı çıkıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?