- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Aa oldu mu şimdi ben cıs falan yapmıyorumGünaydın kızlar.lütfen herkes toparlansın.bu ne hal böğle,menüler doğru dürüst verilmemiş,verilenlerde de cıslar falan. Sopamı elime alsam takımda totosu morarmamış kimse kalmıycak galiba.firuze ile peri de cıss yaptığına göre durum vahim.inşallah bugün güzel haberler alırım da akşamdan menüleriniiz kontrolümde olacak.yenilerde ortalıkta yok galiba.
Canım takma kafanaama çok sık söylüyor bunu ister istemez acaba oğluma iyi bakamıyormuyum diye düşünüyorum . annem soba yakıyor tek odası sıcak oluyor öyle oluncada kat kat giydiriyor çocuğu bizim evde heryer sıcak bende çok fazla giydirmiyorum bizim evde sonra çocuğu ince giydiriyorsun siz çocuk bakıcaksınızda ben görücem . dünde giydirdiğim çorabın lastik kısmı sıkıymış biraz hiç farketmedim yine aynı laf .ister istemez moralim bozuluyor
Çok sağ ol Elifim...günaydın güzeller iyi haftalar
sosyalcim dönmene sevindim aramıza
aynurcum çok şükür bebişiniz iyi olmuş Allah hep iyi günlerini göstersin inşallah. evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun huzurlu yıllarınız olsun
benim eşimde sizin orda bikaç gündrü, bugün dönüyor inşallah
E canım benim ne yalan söğliyim benim gözüme daha çok cıslı menüler batıyoAa oldu mu şimdi ben cıs falan yapmıyorum
Bbebeğinizin iyileştiğine çokk sevindim :)
Canım takma kafana
Kendi evindeki gibi sobanın o sıcaklığını hissetmiyo ya onun için böyle söylüyo
Toparlamak zorundasın yağmurum. Önünde güzelce 4 gün var.göreyim seni hadi...Dünkü çikolatadan sonra akillandim bugün smothie yapıyorum
Elma
Portakal
Maydanoz
Sut
Yoğurt.
Vallaha ben ne diyim hülyam daha iyi bilir.uzman o bu konudaBende yapmak istiyorum smothiden ama ben o kadar karıştırmayı sevmiyorum
Süt muz tarçın yapsam nasıl olur
Evet canım o benim :) Hatta kısaca özet geçeyim
Bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum. Bilgisayar ve öğretim tekn. öğretmenliği ve aöf işletme son sınıftayım (her ne kadar uzatmış olsamda henüz annem bilmiyor söyleyemedim ) bilgisayar öğretmenliği yapıyorum belediyenin kurslarında. sabah 7 gibi uyandığım için ilk gelip buraya yazıyorum sonra yolda metro vs derken internetim çekmediği için ancak kursa gelince devam ediyorum. 08:30da mesaim başlıyor :) 9da derse giriyorum :) genelde evden getiriyorum kahvaltımı ama işte unuttum bugün :))))
Canım sen de pc başında çalışıyorsun?Hep merak etmiştim belediyenin kurslarında öğretmenlik için formasyon gerekiyor mu?
Bugün bize ders olsun bi daha unutmayalım=)
Smoothie nin etkili olmasının sebebi az az bi çok içerik olmasından kaynaklanıyor bence.Bende yapmak istiyorum smothiden ama ben o kadar karıştırmayı sevmiyorum
Süt muz tarçın yapsam nasıl olur
Ohh bu motiveyle kilo vermezsem ayıp bana.dun beni bir suredir görmeyen abla yağmur sen kilo mu verdim dedi çok mutlu oldum eh o kadar tontis olunca uç dört kilo bile belli oluyor verildigiToparlamak zorundasın yağmurum. Önünde güzelce 4 gün var.göreyim seni hadi...
Canım sen de pc başında çalışıyorsun?
Daha önce sordum mu hatırlamıyorum ama kaç kiloydun?Ohh bu motiveyle kilo vermezsem ayıp bana.dun beni bir suredir görmeyen abla yağmur sen kilo mu verdim dedi çok mutlu oldum eh o kadar tontis olunca uç dört kilo bile belli oluyor verildigi
Verirsin canım.ama cıss yemeden,karbonhidratı azaltarak,sporu artırarakOhh bu motiveyle kilo vermezsem ayıp bana.dun beni bir suredir görmeyen abla yağmur sen kilo mu verdim dedi çok mutlu oldum eh o kadar tontis olunca uç dört kilo bile belli oluyor verildigi
97.8 dim canm şuan 93.9 mlesefDaha önce sordum mu hatırlamıyorum ama kaç kiloydun?
Verilen her kilo er geç fark edilir=)
yok canım formasyon gerekmiyor kendi içlerinde zaten hizmet içi eğitimler veriyolar sürekli formasyon falanda ama normalde resmiyette geçerli olan bir formasyon eğitimi değil. ama bende öğretmenlik okuduğum için takılmadım hiç zaten formasyonum olacak diye :)Hep merak etmiştim belediyenin kurslarında öğretmenlik için formasyon gerekiyor mu?
Bugün bize ders olsun bi daha unutmayalım=)
Evet ablam peynirimi degistirdim şekeri bıraktım platese ağırlık vermeyi düşünüyorum artik havalar da ısındı baya sabah yürüyüşlerine de baslayacagim umutluyum kendimdenVerirsin canım.ama cıss yemeden,karbonhidratı azaltarak,sporu artırarak
Sen böğle kendinden umutlu oldukca ben de senden umutlu ololuyorum.sen başından beri iyiydin zaten.sadece küçük deyişiklikler yapman ve sporu artırman gerek. Ona da başlamışsın...bbaşarılarrrEvet ablam peynirimi degistirdim şekeri bıraktım platese ağırlık vermeyi düşünüyorum artik havalar da ısındı baya sabah yürüyüşlerine de baslayacagim umutluyum kendimden
Ne güzel işte 1 veren 5 te verir 10 da =)97.8 dim canm şuan 93.9 mlesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?