Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rapor
Bir dilim elma
Kagvalti
Bir haslanmis yumurta
İki zeytin
Bir çatal peynir
Bir cay bardagi cay

Öğlen
Smothie

Aksam
Ayran
Marul

Su
İki lt
Spor
Leslie
50 ip atlma
Mekik
Bel simiti için egzersiz

smootine ne kattın diye sordum görmedin beni=)
akşam için ayran ve marul az değilmi?

menümü yazayım

Sabah çay ve tost

öğlen tavuk tantuni , bulgur pilavı , tavuk suyuna çorba ayran

Akşam : 2 lahmacun , soğuk ayran çorbası

selam kizlar.. aynuram ben geldigim gunden beri burdayim cok sevdim sizleri artik kovsanizda gitmem
bende bugun smoothieye basladim harika gercekten bayildim neyi denediysem kendimi hep yorgun hissediyordum ama bunla sabahtan beri cok enerjigim sabah 6da kalktim evimiz uc katli oglusum uyanana kadar koca evi temizledim enerji patlamasi yasiyorum resmensaat 9da oglusum uyandi onu yedirip giydirip koydum arabasina attim kendimi sokagacarsi pazar 5 km yurumusum bu arada yaptigim smoothieleri bir defada bitiremiyorum cok geliyo bende yarisini iciyom yarisinida 2 saat sonra iciyom

Son düzenleme:
bugunku menum
sabah: smoothie (elme+3cilek+muz+portakal 3 kasik yogurt )
ogle: smoothie hollanda sitesinden buldum ama hic guzel degildi (azicik ispanak, salata, marul,su)
ara:yarim kase turlu oglusumun kalanini yedim
aksam: yine smoothie sabahkinin ayni sadece muz yok
su: 3 litre bu gidiste 4e olur
spor:5 km yuruyus, simdi kalkip platese baslayacam insallah 1,5 saat yapmayi dusunuyorum

Selam millet :)

Menüm

12:00 süt,müsli

15:00 elma

18:00 smoothie (demlenip soğutulmuş yeşilçay içine 3 yaprak marul,1 Havuç,salatalık,azar azar avakado,ananas,1 avuç maydanoz,zencefil,limon suyu,zencefil)

Vertigom tuttu spor yapamıcam sanırım olursa yazarım..suyu tamamlarım 2 ye tüyatna kadar..

Sabah akşam smoothie yapacağım yarın..o daha kolayıma geliyor..sabah meyveyle akşam sebze- meyveyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…