- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
ben 6ları görmek için direniyorum resmeeen :)Evet canım
Biz artık buranin demirbaşi olduk
Valla 60 kg ya da insem burayı bırakmam artık.
Biz bile yaptıysak vay halimizeeeeee :)))Kız seninle periyi sabah anımsadım ya.dedim ya siz de cıss yapmışssnız vay takımın haline
ne kattın içine başka? afiyet olsun=)Tamam maydanoz u abartmis olabilirim ama tadı güzelEki Görüntüle 1447909
Hoşgeldiinnn aynurada seni soruyordu nerdeee bu tuba dedi :)))selam kızlaaarr ne var ne yokk ?? nasılsınızz bakiiimm
geldim geldim .. urfada hava çok sıcak eve gelir gekmez duşa attım kendimi . suyumu doldurdum şişeme....Hoşgeldiinnn aynurada seni soruyordu nerdeee bu tuba dedi :)))
iyiyim sağol sen nasılsın ?geldim geldim .. urfada hava çok sıcak eve gelir gekmez duşa attım kendimi . suyumu doldurdum şişeme oturdum pc nin başına:)
eee nasılsın ayda yılda bi cıss yapmışsın dilleree destan olmuşsun gülüm yaa :)
iyiyim sağol sen nasılsın ?
Valla yaa ama bu da iyi birşey dünden beri ne yapsam diye düşünüp durmaya başladım cıstan sonra söyleyemedim bile korkudan
iyiyim sağol sen nasılsın ?
Valla yaa ama bu da iyi birşey dünden beri ne yapsam diye düşünüp durmaya başladım cıstan sonra söyleyemedim bile korkudan
kıyamam yaa :))
hep en iyi olunca böle göze batıyo işte insan :)
benim gibi olsan kimse bişey demez bak hahah :) alışırlar artık :)
ayyy pardon sen de kaptan mahiyetindesin sonuçtaa :)
aaaa alenen itiraftı buaynura görmesin
Teşekkürlerne kattın içine başka? afiyet olsun=)
Küzum seviyorsan neden ilk mesaji onemsiyorsun kiya kimse yok mu oyalayın beni yoksa sevgilime mesaj atacam yine ilk ben mesaj atmış olacağım
çok kızdırdı beni .. öyle böyle değil bu kezKüzum seviyorsan neden ilk mesaji onemsiyorsun ki
O hatalıysa gel biz sohbet edelim boşver onu o zamançok kızdırdı beni ..
#Diren ocean7#kızlar irademle savaştım resmen.
iş yerinden bi arkadaşım doğum izninde eşiylede aynı yerde çalışıyorum. Eşiyle bana zencefilli kek, haşhaşlı poaça yollamış. Pek de lezzetli yapar saolsun. Tabiki reddedemedim aldım ama yemiyorum tahriklere gelmiyorum direniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?