Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlarrrrr
dünkü menüm
kahvaltı 2 yumurta az peynir 6-7 tane zeytin 2 kupa çay
akşam kuru fasulye ayran
2 lt su yarım saat tempolu yürüyüş

bugünkü menüm
2 dilim ekmek bir kupa çay peynir zeytin
öğlen fırın tavuk baget bir tane yoğurt mercimek çorbası yarım porsiyon
akşamda kuru fasulye yoğurt ayran
1 litreden fazla su içtimm akşama 2,5 lt yaparımm inşallahhh.
20 dk leslie

kızlarr yürüyüş ile ilgili bi yazı buldum sizinlede paylaşmak istedimm.

İnsanların ortalama bir tempo ile yürüyerek saatte 400 kalori verdiğini farz edersek 2 saatte 800 kalori, 4 saatte 1600 kalori 18 saatte ise 7200 kalori harcayacağı ortaya çıkmaktadır. Oysa bir kg vücuttaki yağ kütlesini eritmek için gerekli olan kalori miktarı da 7200 kaloridir. Diğer bir deyişle 1 kilo zayıflamak için 18 saat yürüyüş yapmak gerekiyor.

Tabi bunda yürüyüşün metabolizmayı hızlandırıcı etkisinin tüm güne yayılarak ortalama 200 kalori de fazladan enerji harcatmasını hesap etmiyoruz. Yani onu da hesaba katsak ortalama 12 saat yürümek gerektiği ortaya çıkıyor. Günde 1 saat yürüyüş yapan birisinin ayda 3 kilo zayıflama kilo verme olanağına kavuştuğu buradan ortaya çıkıyor.

Yürüyüşle zayıflama ve kilo vermenin faydaları

Yürümenin yürüyüş yapmanın veya Yürüyüşün faydaları ile hayatınıza birkaç yıl daha eklemek ister misiniz? Bunu düzenli olarak yapacağınız bir yürüyüş programı ile gerçekleştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Basit ve güvenli olan ve sizi kolayca zayıflatacak yormayacak olan bu egzersizden öğreneceğiniz çok şey var!

Yürüyüş yapmak, yapabileceğiniz en basit ve en güvenli egzersiz çeşididir. Bu spor sizin kemiklerinizi güçlendirmenize, kilonuzu, kalp ve akciğer sağlığınızı kontrol altına almanıza yardımcı olacaktır. Araştırmalar haftada yaklaşık 20-25 kilometre yürüyen insanların yürüyüş yapmayan insanlara göre daha uzun yaşadıklarını kanıtlamıştır. Bunun yanında etkili bir zayıflama ve kilo kontrolü için yürüyüş yapmak gerçekten vücut için ihtiyacında ötesindedir. Alıntıdır.

Hoşgeldiinnn aynurada seni soruyordu nerdeee bu tuba dedi :)))
geldim geldim .. urfada hava çok sıcak eve gelir gekmez duşa attım kendimi . suyumu doldurdum şişeme....
oturdum pc nin başına:)

eee nasılsın ayda yılda bi cıss yapmışsın dilleree destan olmuşsun gülüm yaa :)

iyiyim sağol sen nasılsın ?

Valla yaa ama bu da iyi birşey dünden beri ne yapsam diye düşünüp durmaya başladım cıstan sonra söyleyemedim bile korkudan

iyiyim sağol sen nasılsın ?

Valla yaa ama bu da iyi birşey dünden beri ne yapsam diye düşünüp durmaya başladım cıstan sonra söyleyemedim bile korkudan

kıyamam yaa :))

hep en iyi olunca böle göze batıyo işte insan :)

benim gibi olsan kimse bişey demez bak hahah :) alışırlar artık :)

ya kimse yok mu oyalayın beni yoksa sevgilime mesaj atacam yine ilk ben mesaj atmış olacağım

kızlar irademle savaştım resmen.
iş yerinden bi arkadaşım doğum izninde eşiylede aynı yerde çalışıyorum. Eşiyle bana zencefilli kek, haşhaşlı poaça yollamış. Pek de lezzetli yapar saolsun. Tabiki reddedemedim aldım ama yemiyorum tahriklere gelmiyorum direniyorum

#Diren ocean7# tebrik ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…