- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
anladım güzelim=)yok canım formasyon gerekmiyor kendi içlerinde zaten hizmet içi eğitimler veriyolar sürekli formasyon falanda ama normalde resmiyette geçerli olan bir formasyon eğitimi değil. ama bende öğretmenlik okuduğum için takılmadım hiç zaten formasyonum olacak diye :)
Annenle paylaş Nazcım sonuçta insanı yanlış anlamayacak tek kişi annesi değil mi?günaydınlar herkese . benim moralim bozuk bugün kızlar dokunsalar ağlıycam o derece . çalıştığım için annemle kv. bakıyor oğluma ama artık annemin her seferinde siz çocuk bakıcaksınızda bende görücem lafı canımı sıkmaya başladı . ALLAH razı olsun çok iyi bakıyor ama artık sinirime dokunuyor bu lafı
Aynuram iyi haberler gelmis hamdolsun :).
Elifim burda hava yaz gunu gibi ...
Hepinizi opup kaciyorum ...
Geçmiş olsun Aebenim..hava değişimleri hastalıklar artyor..Selam kizkar ...
Cocuklar hasta gelemedim yine bagdemcikleri kabarmis oglanin..
Buyuk kizimda hasta gece cikardi , zor geceydi anliycaginiz ... ..
Canım smoothieyle ilgili sorunu bulamadım.,.senin yapacağın Muzlu süt..smoothienin yoğun ve lifli olması şart..o yüzden yoğurt konuyor..Aa oldu mu şimdi ben cıs falan yapmıyorum
Bbebeğinizin iyileştiğine çokk sevindim :)
Canım takma kafana
Kendi evindeki gibi sobanın o sıcaklığını hissetmiyo ya onun için böyle söylüyo
Aşkolsun Aynuram beni yok mu saydinBen geldim gitmiş herkes...işlerimi bitirdim. Kızımı uyutuyorum.uyusun banyo yapıp manikur falan yapıcam.
acaba gubsej nasıl oldu?dün döneceyini söğlemişdi.Annesi iyidir iinşallah.gulru da gelirdi şimdiye pazartesileri.sarayca canım maaşallah çok aktifsin,eminimki diyetin de öğledir.no name paketin bitmiş.ebitmiş.e böğle olacağını biliyorduk13kü yenilenicekdi galiba.daydream şişliyin varmış seninde.inşallah geçer koskocaman 4günün var.tubacım dün bugün daha çok uğrayacağı nı söğlemişsin.yeni üyelerden mirjam,oocean ve zayıflıcamın katılımı iyi.diyeri az geliyo galiba. Hatta 2 3 gündür yoklar...
Oy çok tesekkur ederim ablam ;-)Sen böğle kendinden umutlu oldukca ben de senden umutlu ololuyorum.sen başından beri iyiydin zaten.sadece küçük deyişiklikler yapman ve sporu artırman gerek. Ona da başlamışsın...bbaşarılarrr
Aynen motivasyonum tavan yaptıNe güzel işte 1 veren 5 te verir 10 da =)
Kız sen yeni değilsin artik o kdr kişi geldi ki eskidin ondanAşkolsun Aynuram beni yok mu saydin
Çok geçmiş olsun ablam havalar öyle değişken ki adana 28 dereceydi ne giyeceğimi şaşırdım aman dikkat edinAynuram iyi haberler gelmis hamdolsun :).
Elifim burda hava yaz gunu gibi ...
Hepinizi opup kaciyorum ...
HemiiiiKız sen yeni değilsin artik o kdr kişi geldi ki eskidin ondan
Su an benim de motivasyonum iyi.Aynen motivasyonum tavan yaptıcumaya sabirsizlandim
Canım benim yaHemiiii
Evet doğru ben hep burdayım yoksamki. .
Elimde tlf habire bakiyom boş vakitte.
Yazıl tabiki canm bos vakit bulduğunda öğrendiklerini tekrrlarsin,ben video dan yapcgmSu an benim de motivasyonum iyi.
Platese yazılsam mi yaaa
Ama sadece cuma günü gidicem ise yarar mı ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?