Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet ben de seni takipteyim bakalım 1 kiloyu verebilecek miyiz
Spor eksik benim yaa on bin adim yapıyorum günlük ama ekstra spor gerek. Plates düşünüyorum bakalim

Evet ben de seni takipteyim bakalım 1 kiloyu verebilecek miyiz
Spor eksik benim yaa on bin adim yapıyorum günlük ama ekstra spor gerek. Plates düşünüyorum bakalim
Evet güzel olur aslında plateste doğru diyorsun. Bende her gün pazar hariç spora gitmeyi planlıyorum bugün başladım bakalım. Bu hafta en az 1 kilo vermiş olalımmm.

Bugünde menü ve spordan sonra yarın tartılıcam mutlaka meraktayım Ama sonucunu muhtemelen haftaya alırım bu cumaya fazla yansımayabilir daha bugün başladığım için spora.

Evet hemen eksilmez
spor yapınca ilk etapta kilo artisi bile olabiliyor kaslar su tuttuğu için.
Pazartesi çarşamba cuma var burda bize yakın ama tek endişem akşam 6da evde oluyorum zaten kostura kostura Platese yetişicem bir de....
Ahhhh zayıflama uğruna katlandiğim eziyetlerrr

aaahh bir idealime ulaşsaam var yaa ne hayalleriim vaaar sırf o yüzden sabrediyorum bende işten eve gelişim 6,30 oluyo hemen spora gittim :)))

Kız firuzem senin de katılımın iyileşmiş çok şükür.

Diyer menüler iyiydi hepsi.gözüme batan bi şey olmadı.gubsej bu gün gelmedi.gelmedi.acaba nasıl oldu annesi?zayıflıcam ,ocean ve mirjam bu hafta kimin 3.cuması acaba?

Esma nerde kizlar ?

Handede bugun yok , ha o pazartesileri evdeydi pardon ......
Bocuk sende eskisi kadar yoksun bak bu aksam ugramamissin ...

Super on numara bes yildiz esim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…