Evet ben de seni takipteyim bakalım 1 kiloyu verebilecek miyizhem yoğurt hem ayran nasıl yapıyosun ? ben herhalde böyle yapsam dakikasında uyku bastırır
Ayran marul çok değişik oldu ama özellikle sporun iyi
Cıssları yazmayı unuttun galibaLahmacun güzeli
Oyy makarna mıı :))
Ohhh süpeerr :))))
Bu hafta sıkı takipteyimmmm :) birbirimizi gaza getirelim 1 kilo gitmeli en aaaazzz :)
Çok geçmiş olsun vertigoyu bilirim biraz, az bişey yaşamıştım.
Evet güzel olur aslında plateste doğru diyorsun. Bende her gün pazar hariç spora gitmeyi planlıyorum bugün başladım bakalım. Bu hafta en az 1 kilo vermiş olalımmm.Evet ben de seni takipteyim bakalım 1 kiloyu verebilecek miyiz
Spor eksik benim yaa on bin adim yapıyorum günlük ama ekstra spor gerek. Plates düşünüyorum bakalim
Evet hemen eksilmezEvet güzel olur aslında plateste doğru diyorsun. Bende her gün pazar hariç spora gitmeyi planlıyorum bugün başladım bakalım. Bu hafta en az 1 kilo vermiş olalımmm.
Bugünde menü ve spordan sonra yarın tartılıcam mutlaka meraktayımAma sonucunu muhtemelen haftaya alırım bu cumaya fazla yansımayabilir daha bugün başladığım için spora.
aaahh bir idealime ulaşsaam var yaa ne hayalleriim vaaar sırf o yüzden sabrediyorumEvet hemen eksilmez
spor yapınca ilk etapta kilo artisi bile olabiliyor kaslar su tuttuğu için.
Pazartesi çarşamba cuma var burda bize yakın ama tek endişem akşam 6da evde oluyorum zaten kostura kostura Platese yetişicem bir de....
Ahhhh zayıflama uğruna katlandiğim eziyetlerrr
Kız firuzem senin de katılımın iyileşmiş çok şükür.Evet hemen eksilmez
spor yapınca ilk etapta kilo artisi bile olabiliyor kaslar su tuttuğu için.
Pazartesi çarşamba cuma var burda bize yakın ama tek endişem akşam 6da evde oluyorum zaten kostura kostura Platese yetişicem bir de....
Ahhhh zayıflama uğruna katlandiğim eziyetlerrr
Perimmm supersin,motivasyon spor göklerdeee...aaahh bir idealime ulaşsaam var yaa ne hayalleriim vaaar sırf o yüzden sabrediyorumbende işten eve gelişim 6,30 oluyo hemen spora gittim :)))
fena gaza geldim valla hemde ne fenaaaa :))Perimmm supersin,motivasyon spor göklerdeee...
Ne kadar fark var
Vallaha benim de hayat gibi bi eşim olsa ben de gaza gelirdim senin gibifena gaza geldim valla hemde ne fenaaaa :))
Hah gececiler gelmeye başladıııııı.ben de uyumaya kaçıyorum.sana iyi sohbetler prenses...İyi akşamlar kızlarr
İyi geceler o zaman :)Hah gececiler gelmeye başladıııııı.ben de uyumaya kaçıyorum.sana iyi sohbetler prenses...
Evet canım burdayım merak etme.Kız firuzem senin de katılımın iyileşmiş çok şükür.
Ulasicaz idealimize inşallah. Sonrasında spor yapar kilomuzu koruruz. Bu hafta hedef 71.4 hadi insallahaaahh bir idealime ulaşsaam var yaa ne hayalleriim vaaar sırf o yüzden sabrediyorumbende işten eve gelişim 6,30 oluyo hemen spora gittim :)))
Evet inşallah, bu hafta hedefimi yazmamıştım bak iyiki söyledin :) bende 69,2 olmaktır hedefim bu hafta inşallaah 6x lere bi gelebilseeem bi gelseeem :)Ulasicaz idealimize inşallah. Sonrasında spor yapar kilomuzu koruruz. Bu hafta hedef 71.4 hadi insallah
Ahh eşiiimm bende gaza geldim spordaydım şimdi geldim :)
Sabah:
1 kase yoğurt nesfit
Öğlen:
Light tonbalıklı salata
Akşam:
6 köfte
salata
ayran
Bugün suyu pek içemedim nedense. 1,5 lt ancak olur. Spora geliirrseeek 14000 adım, 1 saat spor salonunda Allah ne verdiyse çalıştım
Artık her gün 1-1,5 saat spor salonundayım. Sadece pazarları dinlenme günüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?