Aman ne bilim ablam kararti gibi çokta begeniyordum söyleyecektim anam bir baktim şemsiyeÂlemsin Yağmuuuur o kadar kocaman türban mı olur kız
Benim avatarı miNe zandr dicem unutuyorum senin su avatari hep Basi kapalı kiz gibi görüyorum artik nasıl göz varsa bende
Geç oldu ama anladim canm güzel amaBenim avatarı mi
şemsiyeli bi kız var orda kız.
Teşekkürler ablam Benimİyi aksamlar..
Cocuklarin ilaclari yemekleri vs yaptiktan sonra sohbete kactim :)..
Oglanin bademcikler gitmisantibiyotik kullanicak mecburen ...
Ne hossunuz cadilar pek guzel kaynasmissiz :)))
Ay'cim, furuzem , ocean , meryem tam bizim takimlik olmussunuz :)))
Tubissss menun karbon cukuru gibi kizzzz ..
Gecen hafta gelen hatunlarin bir cogunu goremedim....
Aynuram iyi eglenceler ...
Takimda simoti nasil yaziliyordu :)) ruzgari esiyor masallah :)))
Ben henuz denemedim ama daha onceki sebze meyve karismi sularindan hatirladigim kadariyla en guzel tadi ananas veriyor bu karisimlara...
Sosyalim hani dun bir estin ,bugun yoksun bacimm ...
21 ablam ama npym telefonum yok calismiyorumda buryada girmezsem cıss yapcm kendimi biliyorum ,kiziyorlar da dua topiklerine girdim bütün günüm öyle geçiyorAy fistik kiz cok burdasin :))) bizimnicin iyide anacin babacin kizmasin , hep nette telin tabletin basinda bende cok kalmalarini istemiyorum yavrularimin)
Sen kac yasindaydin benim buyuk kizlami yasittin ?
Crunch ne canmİyi akşamlar kızlar bugün komplolar bitmiyor yaEve bi geldim annem neler neler yapmış yemedim yemiyorum. Hatta çayın yanında annem şu an yiyor ama bakmıyorum bakmıcam offff:/
9 Mart
Kahvaltı: Yapamadım bugün
Öğle: Kaşarlı tost
Akşam: 1 kase tavuklu çorba
Ara: çay (şekerli olduğu için yazıyorum herşeye karşı koydum bugün ama çayı çok özledim şekersiz içemiyorum)
Su: 3 litre
Spor: jillian + 50 squat + 50 crunch
Evet canım ablam yeni geldim.güzel geçdi çok şükür.kızımı uyutuyorum,uyuysun kutlamaya devammmAynuram hos geldin guzel bir gun gecirdin insallah aksamda devam eder...
Ayim babanlar disardan okumanadami karsilar ?21 ablam ama npym telefonum yok calismiyorumda buryada girmezsem cıss yapcm kendimi biliyorum ,kiziyorlar da dua topiklerine girdim bütün günüm öyle geçiyor
yarım mekik gibi oluyo ya canım oCrunch ne canm
Karsilar ablam,iki kitabi birden okuyorumAyim babanlar disardan okumanadami karsilar ?
Evde kitap okuya bilirsin hep elinde tabletle dolasma . Senin yasinda bir kizim Oldugu icin , bende tasvip etmezdim surekli tabletle dolasmani . Annen baban tabletede sinirlama getirmeden sen biraz sinir koy kendine...
Arkadaslarin yokmu hic ?
Kizim delimisin koca birakilir buraya gelinirmiEvet canım ablam yeni geldim.güzel geçdi çok şükür.kızımı uyutuyorum,uyuysun kutlamaya devammm
Kv de gitti..oohh misss.gelirim kocayı uyutur uyutmaz...menülere bakmam gerek.ayy abla o içeceyin adını ben de aklımda tutamıyom.smoitimiydi ne?
Mekikten Dha çok yakiyor karni oyarım mekik gibi oluyo ya canım o
Mekiki sevmiyorum ben zatenMekikten Dha çok yakiyor karni o
Annen ve babani anlamaya calisiyorumKarsilar ablam,iki kitabi birden okuyorumhaklisin ablam dikkat ederim artik,arkadasimda var saniyordumda yoklar bir ikisiyle kirk yilda bir konuşuyoruz en yakin arkadaslarimda okul kazanip başka illere gittiler ne aryp ne soruyorlar geri de dönmeyince bnde aramaz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?