Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi aksamlar..

Cocuklarin ilaclari yemekleri vs yaptiktan sonra sohbete kactim :)..
Oglanin bademcikler gitmis antibiyotik kullanicak mecburen ...

Ne hossunuz cadilar pek guzel kaynasmissiz :)))

Ay'cim, furuzem , ocean , meryem tam bizim takimlik olmussunuz :)))

Tubissss menun karbon cukuru gibi kizzzz ..

Gecen hafta gelen hatunlarin bir cogunu goremedim ....

Aynuram iyi eglenceler ...

Takimda simoti nasil yaziliyordu :)) ruzgari esiyor masallah :)))
Ben henuz denemedim ama daha onceki sebze meyve karismi sularindan hatirladigim kadariyla en guzel tadi ananas veriyor bu karisimlara ...

Sosyalim hani dun bir estin ,bugun yoksun bacimm ...

Teşekkürler ablam Benim evet @Daydream15 abla sağolsun bize çok iyi tarifler verdi sayesinde bizde basladik

Selvi boylum al yazmalim kaçan kovalanir, nazlandirmayin şu erkekleri ...

Aynuram hos geldin guzel bir gun gecirdin insallah aksamda devam eder ...

Ay fistik kiz cok burdasin :))) bizimnicin iyide anacin babacin kizmasin , hep nette telin tabletin basinda bende cok kalmalarini istemiyorum yavrularimin )
Sen kac yasindaydin benim buyuk kizlami yasittin ?

Ay fistik kiz cok burdasin :))) bizimnicin iyide anacin babacin kizmasin , hep nette telin tabletin basinda bende cok kalmalarini istemiyorum yavrularimin )
Sen kac yasindaydin benim buyuk kizlami yasittin ?
21 ablam ama npym telefonum yok calismiyorumda buryada girmezsem cıss yapcm kendimi biliyorum ,kiziyorlar da dua topiklerine girdim bütün günüm öyle geçiyor

İyi akşamlar kızlar bugün komplolar bitmiyor ya Eve bi geldim annem neler neler yapmış yemedim yemiyorum. Hatta çayın yanında annem şu an yiyor ama bakmıyorum bakmıcam offff:/

9 Mart

Kahvaltı: Yapamadım bugün
Öğle: Kaşarlı tost
Akşam: 1 kase tavuklu çorba
Ara: çay (şekerli olduğu için yazıyorum herşeye karşı koydum bugün ama çayı çok özledim şekersiz içemiyorum)

Su: 3 litre
Spor: jillian + 50 squat + 50 crunch

Crunch ne canm

Aynuram hos geldin guzel bir gun gecirdin insallah aksamda devam eder ...
Evet canım ablam yeni geldim.güzel geçdi çok şükür.kızımı uyutuyorum,uyuysun kutlamaya devammm
Kv de gitti..oohh misss.gelirim kocayı uyutur uyutmaz...menülere bakmam gerek.ayy abla o içeceyin adını ben de aklımda tutamıyom.smoitimiydi ne?

21 ablam ama npym telefonum yok calismiyorumda buryada girmezsem cıss yapcm kendimi biliyorum ,kiziyorlar da dua topiklerine girdim bütün günüm öyle geçiyor
Ayim babanlar disardan okumanadami karsilar ?

Evde kitap okuya bilirsin hep elinde tabletle dolasma . Senin yasinda bir kizim Oldugu icin , bende tasvip etmezdim surekli tabletle dolasmani . Annen baban tabletede sinirlama getirmeden sen biraz sinir koy kendine ...

Arkadaslarin yokmu hic ?

Karsilar ablam,iki kitabi birden okuyorum haklisin ablam dikkat ederim artik,arkadasimda var saniyordumda yoklar bir ikisiyle kirk yilda bir konuşuyoruz en yakin arkadaslarimda okul kazanip başka illere gittiler ne aryp ne soruyorlar geri de dönmeyince bnde aramaz oldum

Kizim delimisin koca birakilir buraya gelinirmi
Bugun izinlisin benden :) ..
Rabbim agiztadinizi bozmasin ...

Annen ve babani anlamaya calisiyorum . En azindan disardan okutmalari guzel olurdu . 2 senelik ilahiyati istesen izin vermezlermi aciktan okursun ..

Ne zamana kadar cam fonusta koruyacaklarki seni . Anliyorum bu ahir zamanda evlat yetistirmek cok zorrr helede disarda bu kadar etken varken gercekten zor belliki annen baban bu dunyadan cok gercek ve sonsuz dunya icin yetistiriyorlar seni , onlari anliyorum aslinda .. Allah
yardimcimiz olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…