Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bilin bakalım ne içiyorum?smoitimiydi neydi ondan?sizin çılgınlığa ben de katıldımmm.ama sadece elma,süt,yoğurtla.çok acıkmıştım aklıma hafif olarak bu geldi.çok nefis yaaa.
afiyet olsun canim gercekten cok guzel tadi ve dedigin gibi cookk hafif ve cok enerji veriyor ben simdiye kadar ne denediysem cok yorgun hissediyordum kendimi ama bunla enerjim tavan yapti

Kızlar bilin bakalım ne içiyorum?smoitimiydi neydi ondan?sizin çılgınlığa ben de katıldımmm.ama sadece elma,süt,yoğurtla.çok acıkmıştım aklıma hafif olarak bu geldi.çok nefis yaaa.
tarçında atsaydın birazcık oh mis=)

Bilmiyorum daha belki pilates belki yine yürüyüş.belki ara veririz.bakalım kızlar ne isteyecek.senin istediyin bi şey var mı?
pilates kesinlikle
Callanetics ya da pilates olursa kesin kesin katılıyorum.Gaza getir Aynurum kızları sen=)

pilates kesinlikle
Callanetics ya da pilates olursa kesin kesin katılıyorum.Gaza getir Aynurum kızları sen=)
Canım benim sen açsana bu grup,çok iyi olur.benim verecek kilom yok.ama günde 30dakikamı spora ayırırlm.15dakika yürüyüş 15dakika pilates.ama sen istersen aç bu grup. Ben yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…