afiyet olsun canim gercekten cok guzel tadi ve dedigin gibi cookk hafif ve cok enerji veriyor ben simdiye kadar ne denediysem cok yorgun hissediyordum kendimi ama bunla enerjim tavan yaptiKızlar bilin bakalım ne içiyorum?smoitimiydi neydi ondan?sizin çılgınlığa ben de katıldımmm.ama sadece elma,süt,yoğurtla.çok acıkmıştım aklıma hafif olarak bu geldi.çok nefis yaaa.
tarçında atsaydın birazcık oh mis=)Kızlar bilin bakalım ne içiyorum?smoitimiydi neydi ondan?sizin çılgınlığa ben de katıldımmm.ama sadece elma,süt,yoğurtla.çok acıkmıştım aklıma hafif olarak bu geldi.çok nefis yaaa.
Geçmiş olsun kuzum ne rahatsizligin varBen bu ara çok unutkanım ya hastaneye gideceğimi bile unutuyorum annem akşamdan beri kaç defa söyledi sabah yine unutmuşum annem söylemese gitmicem
Bahar vardi birde hatirladigim onu da görmüyorum hicYok onlar de deyil hayatım.3 4 kişi bi arkadaş grubu gelmişdi.salata yoğurt arkadaşımla birlikde ama gitmişler.kkaç gündür yoklar.
Tarçın deyil ama zencefil katmkatmışdım.hatta kocam gelince ona da yapıcam.tarçında atsaydın birazcık oh mis=)
Bahar çoktaaan yok oldu canım benim.o da çok istiyordu zayıflamayı ama istikrar sağlayamadıBahar vardi birde hatirladigim onu da görmüyorum hic
Hoş geldin callanım.çok iyu yapmışsın.kızlar bakar mutlaka.kız sen daha hedefine ulaşmadın mı?kaptanım nasılsın
ben 1200 kcallık diyete başladım,başka yapmak isteyen arkadaşlar olursa beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-arkadaslar-haydi-birlikte-yuruyelim.804311/
Lesli grubunuz bitiyor mu Tatlım?Ben de lesliemi yaptım yeşil çayımı içiyorum.çok özlemişim ya...
Yok tatlım.daha 7günümüz var.bi haftaya bitecek...Lesli grubunuz bitiyor mu Tatlım?
hedefi gittikçe küçültüyorumHoş geldin callanım.çok iyu yapmışsın.kızlar bakar mutlaka.kız sen daha hedefine ulaşmadın mı?
Canım hangi beslenme şeklini uyguluyordun?ddeyişiklik yap mutlakahedefi gittikçe küçültüyorum
kaptanım sorma 58de kaldım yaa,yine de sabırla devam ediyorum,hedef 55
yeni program yaılacak mı?Yok tatlım.daha 7günümüz var.bi haftaya bitecek...
Bilmiyorum daha belki pilates belki yine yürüyüş.belki ara veririz.bakalım kızlar ne isteyecek.senin istediyin bi şey var mı?yeni program yaılacak mı?
pilates kesinlikleBilmiyorum daha belki pilates belki yine yürüyüş.belki ara veririz.bakalım kızlar ne isteyecek.senin istediyin bi şey var mı?
haklısın kaptanımCanım hangi beslenme şeklini uyguluyordun?ddeyişiklik yap mutlaka
Canım benim sen açsana bu grup,çok iyi olur.benim verecek kilom yok.ama günde 30dakikamı spora ayırırlm.15dakika yürüyüş 15dakika pilates.ama sen istersen aç bu grup. Ben yardımcı olurumpilates kesinlikle
Callanetics ya da pilates olursa kesin kesin katılıyorum.Gaza getir Aynurum kızları sen=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?