Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hülyam senin de için dışın smoothie olacak kız.peki vücudun buna alışmasına sonra kilo almaktan korkmuyon mu?
aynuram benim vücudum alışık kilo alıp vermeye... :) kilo alınan kaloriyle alakalı..abartırsak alıyoruz işte..

iyiyiz sen nasılsın asıl?
Ne iyiyim ne kötü...
Dün sabah baş dönmesi ve mide bulantısı ile uyandım gerçi. Gün boyu da geçmedi. 10'a 5ti tansiyonum. Bugün de başım ağrıyor. :/ Stresten mi bilmiyorum ama hep bi ağırlık ve çökkünlük var üzerimde. :/

Geçmiş olsun
Allah sifa versin...

Iyi akşamlar kızlar

Menumu bildiriyorum

Sabah
1 portakal

10 da
3 dilim tam tahıl ekmegi
Domates
Yeşillik
Salatalık

Öğle
Dünkü mantar sote
Yogurt
Yeşillik
Domates

Akşam
Haşlanmış yumurta
Cecil peyniri
Yeşil zeytin
Domates

Akşam yemeği olarak aslında ıspanak yaptım ama pişmesi geç kaldığı için çok acımıştım sabahtan kalan haşlanmış yumurtayı yedim kızım yememiş

Kızlar kesin kararımı verdim,bu dan sonra benim kahvaltım smoothie olacak..kesinlikle tok tutuyor...2 gün kahvaltı sonra smoothie yaptım atıştırdım biraz..
smoothie anlık olarak beni mutlu ediyor ama yine cabuk acıkıyorum ben. Birde tarıflerdeki miktarı tek seferde bitiremiyorum 2 öğünlük gibi oluyo benim için. Çok hevesliyim ama gün sonuna kadar açlık çekiyorum

Sen benden daha iyisin eşim menulerini görüyorum o yol boyle giderse hic te uzun değil
Ayy inşallah canım

Allah şifa versin kuzum simdi özel hastanelerde devlet gibi olmuş millet devlette hizmet alamayınca özele dolusuyor burada öyle yani
Sağol canım
Burda öyle değil ya ben özel hastanedeki doktorlarımdan vazgeçmem artık en iyisi bildiğimden vazgeçmemek

Menün çok iyi
Annem poca yapıyor benim imtihan asıl yarın
Aman dikkat et yeme yedikten sonra tadını unutacaksın zaten bak ben böyle diyorum kendime ve yemiyorum
Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyiz kardeşim amaliyat oldu uğramaya çalışcam artık inşallah
Geçmiş olsun kötü bişey yok inşallah

10 Mart

Kahvaltı

1 armut
1 bardak süt (meyveden 15 dk sonra yedim)

Öğle
Haşlanmış tavuk

Ara
1 armut
1 bardak süt (meyveden 15 dk sonra yedim)

Akşam
1 kase mercimek çorbası
salata

Su: 2 lt

Spor
1 saat yürüyüş / 30 dksı koşu
Yoga (yapacağım yatarken)

Bende smothi yapmak isti yorum ama ne ile yapayım bilmiyorum ya mantığını çözemedim zaten bir türlü
Elma armut muz portakal yoğrut süt tarçın nasıl olur
Siz nasıl yapıyosunuz neler koyabilirim içine

Kızlar bişey sorcam
Bitki çayları beni bir tuhaf yapıyor. Ne zaman bitki çayı tüketsem daha aç hissediyorum kendimi.
Yeşil çaydada tansiyonum düşüyor sanırım. sizdede böyle sorun oluyor mu?

Kızlar bişey sorcam
Bitki çayları beni bir tuhaf yapıyor. Ne zaman bitki çayı tüketsem daha aç hissediyorum kendimi.
Bazı bitki çaylarının yan etkileri olabiliyo kalp yada tansiyon hastalığın varsa araştırmadan içme

Kızlar bişey sorcam
Benim öyle bi problemim yok canım
Yeşil çay hoşuma gidiyo ben kendim demliyorum sallama değil içine cubuk tarçın zencefil biberiye tane.karabiber karanfil ne bulursam koyuyorum
Böyle daha çok seviyorum tadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…