Kizim iyide oglan antibiyotiklik ...İyi akşamlar ablam.çocuklar iyileşdimi?
aynuram benim vücudum alışık kilo alıp vermeye... :) kilo alınan kaloriyle alakalı..abartırsak alıyoruz işte..Hülyam senin de için dışın smoothie olacak kız.peki vücudun buna alışmasına sonra kilo almaktan korkmuyon mu?
iyiyiz sen nasılsın asıl?İyi Akşamlar kızlar, nasılsınız??
Ne iyiyim ne kötü...iyiyiz sen nasılsın asıl?
Geçmiş olsun canım allah sifa versinKızlar dün akşamdan beri hastanedeyiz kardeşim amaliyat oldu uğramaya çalışcam artık inşallah
Geçmiş olsunNe iyiyim ne kötü...
Dün sabah baş dönmesi ve mide bulantısı ile uyandım gerçi. Gün boyu da geçmedi. 10'a 5ti tansiyonum. Bugün de başım ağrıyor. :/ Stresten mi bilmiyorum ama hep bi ağırlık ve çökkünlük var üzerimde. :/
Bu kadar tempoya kilo verirsin korkma canım....Her akşam spora gidiyorum artık hala kilo veremezsem cidden atın beni ya
Artık akşamları 7-9 arası olamayacağım spor saatim
smoothie anlık olarak beni mutlu ediyor ama yine cabuk acıkıyorum ben. Birde tarıflerdeki miktarı tek seferde bitiremiyorum 2 öğünlük gibi oluyo benim için. Çok hevesliyim ama gün sonuna kadar açlık çekiyorumKızlar kesin kararımı verdim,bu dan sonra benim kahvaltım smoothie olacak..kesinlikle tok tutuyor...2 gün kahvaltı sonra smoothie yaptım atıştırdım biraz..
Ayy inşallah canımSen benden daha iyisin eşim menulerini görüyorum o yol boyle giderse hic te uzun değil
Sağol canımAllah şifa versin kuzumsimdi özel hastanelerde devlet gibi olmuş millet devlette hizmet alamayınca özele dolusuyor burada öyle yani
Menün çok iyiRapor
Sabah
Bir bardak süt
Kahvalti
Bir haslanmis yumurta
Bir domates
İki zeytin
İki çatal lor
Öğlen
Smothie
Akşam
Yulaf bisküvi
Tarcinli süt
Su bir buçuk iki olr
Spor
50 ip atlama
Leslie
Mekik
Platesi ypamadim çünkü temizliğin o kdar uzun süreceğini bilmiyordum üzerine misafir geldi oldum yorgunluk tan
Aman dikkat et yeme yedikten sonra tadını unutacaksın zaten bak ben böyle diyorum kendime ve yemiyorumAnnem poca yapıyor benim imtihan asıl yarın
Geçmiş olsun kötü bişey yok inşallahKızlar dün akşamdan beri hastanedeyiz kardeşim amaliyat oldu uğramaya çalışcam artık inşallah
Bazı bitki çaylarının yan etkileri olabiliyo kalp yada tansiyon hastalığın varsa araştırmadan içmeKızlar bişey sorcam
Bitki çayları beni bir tuhaf yapıyor. Ne zaman bitki çayı tüketsem daha aç hissediyorum kendimi.
Yeşil çaydada tansiyonum düşüyor sanırım. sizdede böyle sorun oluyor mu?
Benim öyle bi problemim yok canımKızlar bişey sorcam
Bitki çayları beni bir tuhaf yapıyor. Ne zaman bitki çayı tüketsem daha aç hissediyorum kendimi.
Yeşil çaydada tansiyonum düşüyor sanırım. sizdede böyle sorun oluyor mu?
Geçmiş olsun hayırdır ne ameliyatıKızlar dün akşamdan beri hastanedeyiz kardeşim amaliyat oldu uğramaya çalışcam artık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?