Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya ben her seferinde geliyorum eski mesajları okuyorum bitmeden işim çıkıyor yazamadan çıkıyorum
Bu süpermiş yaaa :)))) ben geçmişten alıyorum alıntıları tek tek bi cevap veriyorum destansı gibi :)
Perim gün içinde 1-2 kilo oynar.iyarın sabah aç karna tartıldığım senin kilon..
Evet bunu bilmeme rağmen alışamadım :)))
Ben burdayım.
Eve gidiyorum sokakta mesaj yazıyorum şimdi tosluycam birine
amaaann dikkaaatt :))

Allah şifa versin kuzum simdi özel hastanelerde devlet gibi olmuş millet devlette hizmet alamayınca özele dolusuyor burada öyle yani

Menü

Sabah tost ayran çok erken kalkmam lazım Karatay KAhvaltısı hazırlamak için 6 da uyanıyorum yetişemiyorum malesef

öğlen : kıymalı yumurta , bi iki çatal pirinç pilavı , mercimek çorbası ayran

akşam : soğuk ayran çorbası , az bişe makarna

su 2 ltre falan

spor yok

Arkadaşlar Hurma diyeti yapmaya başlıyorum yarın .

Rapor
Sabah
Bir bardak süt

Kahvalti
Bir haslanmis yumurta
Bir domates
İki zeytin
İki çatal lor

Öğlen
Smothie

Akşam
Yulaf bisküvi
Tarcinli süt
Su bir buçuk iki olr

Spor
50 ip atlama
Leslie
Mekik

Platesi ypamadim çünkü temizliğin o kdar uzun süreceğini bilmiyordum üzerine misafir geldi oldum yorgunluk tan

Yahu daha bugün neler dedik hala pilav makarna diyosun ?

Kuzum sen normal cıssız beslensen verirsin ekstra hurma diyeti bilmem ne diyeti diye zorlamana bile gerek yok kendini. Sabah yumurtanı peynirini falan ye, öğlen istersen bi çorba yoğurt salata, akşamda ister çorba ister ızgara bişiler salata yoğurt ye emin ol ki spor ve su ile verirsin ama böyle menülerle gerçekten olmaz

Bugünki menüm

Sabah
1 kase yoğurt nesfit (bir porsiyonu 100 kaloriymiş)

Öğlen
Light ton balığı

Akşam
Köfte
Salata
Yoğurt

2 litreye tamamlıyorum. Spora da şuan gidiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…