Âynuram yarışmacı ihtiyâcımız varsa bulalımGeçen hafta toplu şekilde gelen arkadaşlar toplu şekilde de kayb oldular yahu
Zencefil,tarçın,zerdeçal'hindistan cevizi kâtılabilir..Tarçın deyil ama zencefil katmkatmışdım.hatta kocam gelince ona da yapıcam.
Boş ver dinleme sen onları1-2 aydır görmediğim komşumda karşılaştık naptın çok zayıflamışsın dedi..daha yolu yarıladım 7 kilo daha vereceğim dedim..yok mu olacaksın ne zayıflaması diyoooo
Yok tatlım henüz iyiyiz...Âynuram yarışmacı ihtiyâcımız varsa bulalım
Bu süpermiş yaaa :)))) ben geçmişten alıyorum alıntıları tek tek bi cevap veriyorum destansı gibi :)Ya ben her seferinde geliyorum eski mesajları okuyorum bitmeden işim çıkıyor yazamadan çıkıyorum
Evet bunu bilmeme rağmen alışamadım :)))Perim gün içinde 1-2 kilo oynar.iyarın sabah aç karna tartıldığım senin kilon..
amaaann dikkaaatt :))Ben burdayım.
Eve gidiyorum sokakta mesaj yazıyorum şimdi tosluycam birine
aynen perim Sok gecirdim resmen telefonu oyle gorunceOyy telefon fena olmuuuş :)) ne varsa eskilerde var diye boşa dememişler.. 3310 olmadığına dua et
Sen benden daha iyisin eşim menulerini görüyorum o yol boyle giderse hic te uzun değilAyy ne güzel bu senin hırsını da arttırır
Benimde sığmak istediğim eski pantolonum var ama baya küçük o 3 beden küçük
Daha çok yolum var
Evet tubam sana çok kızgınım.bu hafta iyi kilo veremezsem gözüme gözükme
Allah şifa versin kuzumSağol canım
Sağol canım
Soğan kürünü duydum ama o kistlerin şimdilik bi zararı yok bana zararı olmaya başlarsa bişey düşüncem
Sağol canıım
Sağol canım polikistik over var onun için gittim ama pişman oldum gittiğime
Arkadaşım çok övdü önerdi ben de bi ona gideyim dedim beş para etmez ya bi daha devlet hastanesine gitmem hiç bşr devlet hastanesinde işimi halledemiyorum
Yahu daha bugün neler dedik hala pilav makarna diyosun ?Menü
Sabah tost ayrançok erken kalkmam lazım Karatay KAhvaltısı hazırlamak için 6 da uyanıyorum yetişemiyorum malesef
öğlen : kıymalı yumurta , bi iki çatal pirinç pilavı , mercimek çorbası ayran
akşam : soğuk ayran çorbası , az bişe makarna
su 2 ltre falan
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?