Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Karatayın hangi kitaplarını okudun bende alcam elimde olmasını seviyorum kitaba dokunmayınca okuduklarım uçuyo gibi geliyo bana.Montininde satılan ergenlikten menepoza olan kitabı var onu alcam ay başı
Bilimsel gerçeklerle kilo vermenin abc si kitabın adı.
O dediğin kitabı ben de alayım bari

Soyadı Pasternak adamın adını hatırlayamadım şimdi,,vücut sıfırlama diyeti diye geçiyor Kitabın adı..

karar veremiyorum ki Aynurum
Deniz Karatayda ekmek yok montide var..ikisini aynı anda yapamazsın..Karatay uzun sürede verdiriyor o yüzden diyet gibi gelmiyor bana..dukan daha kısa sürede ancak Pro ağırlıklı olduğu için iyi değil bence..ama dukan kilo verdirmede daha başarılı bu inkar edilemez..ben verecek bikaç kilom kaldığında dukan express yapabilirim ama...o daha mantıklı..

17 gün diyeti diye bi kitap gördüm D&R da bakınırken..ama bize ters.,fazla Avrupai..

Ben listeye uygun kalmiyorum.ne saglikliysa onu yiyiorumm kendi ddiyetimi.kendim yapiyorum
kendine uyumlamış olman en güzeli zaten=)
En sonunda tarifler var ama ilk sayfalar hep sağlıklı bilgilerle dolu..
buldum tatlım senın elıne bı gecsınde duruma gore bende alırım belkı

Ben hem sabırsızım hemde huysuz . yavaş kilo veriyorum bu canımı sıkıyo en cok o yüzdende her diyeti inceliyorum
protein yogunluklu aslında tum dıyetler ama sıfır karbonhıdrat olunca sonra kıloyu korumak zor .

Aynı kafadayız senle..bende çabuk sıkılıyorum herşeyden diyette...dukan atak yapmıştım ben 3 yıl önce 6 günde 2,5 kilo vermiştim..verdiriyor ama sonrası malum..

Aynı kafadayız senle..bende çabuk sıkılıyorum herşeyden diyette...dukan atak yapmıştım ben 3 yıl önce 6 günde 2,5 kilo vermiştim..verdiriyor ama sonrası malum..

Dönüp dolaşıp su sıraya varıyorum kendi adıma:
1 sıfırlama diyeti
2 karatay ya da monti ömür boyu sağlıklı beslenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…