karatayı da montiyide okuyup hayatıma tam anlamıyla sokcam ama araya sıfırlama dıyetını de sokmam lazım
Vallaha benim bildiyim okudukca kafamın daha çok karışacağl.ben senin yerinde olsam birini seçer onun derinliklerine inerim.karatayı da montiyide okuyup hayatıma tam anlamıyla sokcam ama araya sıfırlama dıyetını de sokmam lazım
Bilimsel gerçeklerle kilo vermenin abc si kitabın adı.Karatayın hangi kitaplarını okudun bende alcam elimde olmasını seviyorum kitaba dokunmayınca okuduklarım uçuyo gibi geliyo bana.Montininde satılan ergenlikten menepoza olan kitabı var onu alcam ay başı
karar veremiyorum ki AynurumVallaha benim bildiyim okudukca kafamın daha çok karışacağl.ben senin yerinde olsam birini seçer onun derinliklerine inerim.
karar veremiyorum ki Aynurum
En sonunda tarifler var ama ilk sayfalar hep sağlıklı bilgilerle dolu..=) aklımı çeliyosun Hülya hep.
İçeriğinde tarifler mi var yoksa farklı detaylar mı?
Soyadı Pasternak adamın adını hatırlayamadım şimdi,,vücut sıfırlama diyeti diye geçiyor Kitabın adı..bugun sabah aç içtim o daha çok düşürdü direk başım dönmeye başladı. Öğleden sonrada yemekten yarım saat sonra içtim. ama yine tansiyonumu düşürdü. Aç karna iilmesi gerektiğini bilmiyordum.
Hülya kitaba baktım ben ama bulamadım daha doğrusu emin olamadım yazarı kim?
Deniz Karatayda ekmek yok montide var..ikisini aynı anda yapamazsın..Karatay uzun sürede verdiriyor o yüzden diyet gibi gelmiyor bana..dukan daha kısa sürede ancak Pro ağırlıklı olduğu için iyi değil bence..ama dukan kilo verdirmede daha başarılı bu inkar edilemez..ben verecek bikaç kilom kaldığında dukan express yapabilirim ama...o daha mantıklı..karar veremiyorum ki Aynurum
kendine uyumlamış olman en güzeli zaten=)Ben listeye uygun kalmiyorum.ne saglikliysa onu yiyiorumm kendi ddiyetimi.kendim yapiyorum
buldum tatlım senın elıne bı gecsınde duruma gore bende alırım belkıEn sonunda tarifler var ama ilk sayfalar hep sağlıklı bilgilerle dolu..
Ben hem sabırsızım hemde huysuz . yavaş kilo veriyorum bu canımı sıkıyo en cok o yüzdende her diyeti inceliyorumDeniz Karatayda ekmek yok montide var..ikisini aynı anda yapamazsın..Karatay uzun sürede verdiriyor o yüzden diyet gibi gelmiyor bana..dukan daha kısa sürede ancak Pro ağırlıklı olduğu için iyi değil bence..ama dukan kilo verdirmede daha başarılı bu inkar edilemez..ben verecek bikaç kilom kaldığında dukan express yapabilirim ama...o daha mantıklı..
Kahvaltım
Öğlen
- Bi kizarmis tahilli ekmek ustune biraz peynir sürdum
- bitki cayi
Eki Görüntüle 1450122
domates corbam yaninda 2 kasik yogurt
Aksam
Eki Görüntüle 1450124
firinda tavugum yogurrdum bi dilim tahil ekmek
Ara ögun
sporum
- 1 tane kuru kayisi
- 1 fincan turk kahvesi sekersiz
- 1 saat hizli yuruyus
- yarim saat bisiklet canlar
suyum 3litre olur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dr-mike-morenonun-17-gun-diyeti.531112/17 gün diyeti diye bi kitap gördüm D&R da bakınırken..ama bize ters.,fazla Avrupai..
Aynı kafadayız senle..bende çabuk sıkılıyorum herşeyden diyette...dukan atak yapmıştım ben 3 yıl önce 6 günde 2,5 kilo vermiştim..verdiriyor ama sonrası malum..kendine uyumlamış olman en güzeli zaten=)
buldum tatlım senın elıne bı gecsınde duruma gore bende alırım belkı
Ben hem sabırsızım hemde huysuz . yavaş kilo veriyorum bu canımı sıkıyo en cok o yüzdende her diyeti inceliyorum
protein yogunluklu aslında tum dıyetler ama sıfır karbonhıdrat olunca sonra kıloyu korumak zor .
Şimdi gördüm bende..,mantık aynı Buda Pro ve sebze ağırlıklı..
Aynı kafadayız senle..bende çabuk sıkılıyorum herşeyden diyette...dukan atak yapmıştım ben 3 yıl önce 6 günde 2,5 kilo vermiştim..verdiriyor ama sonrası malum..
burdayim canim evet haklisin hic denk gelmiyoruzBenim esimmm nerdeee hic denk gelemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?