Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende smothi yapmak isti yorum ama ne ile yapayım bilmiyorum ya mantığını çözemedim zaten bir türlü
Elma armut muz portakal yoğrut süt tarçın nasıl olur
Siz nasıl yapıyosunuz neler koyabilirim içine
tatlım blender ya da rondoda cek tüm malzemeyi. Smothiye kattıgın bazı seylerın tadı barız olarak cıkmıyor o yüzden de içilesi oluyor. Mesela baharat olarak tarcın zencefil zerdecal atıyorum sadece tarcının tadı gelıyo.
ben meyvelı smothılere salatalık eklıyorum bazen tadı gelmıyo ama degısık bı ferahlık oluyor.
Mesela maydonoz kattım elmalı yaptıgımda hıc maydonoz tadı almadım ben maydonozdan tıksınırım normalde.
hayal gücüne kalmıs ne katcagın yani=)
bu arada ben keten tohumu falanda katıyorum.

Bazı bitki çaylarının yan etkileri olabiliyo kalp yada tansiyon hastalığın varsa araştırmadan içme
bi rahatsızlıgım yok ama yesil cayda fark ettim artık hangı gun içsem tansıyonum dusuyo.
herkes yesilcay metabolızma hızlandırıyor dıyınce bende ıcmek ıstıyorum ama ya:/

Sabahının tamamını tüketirsen acıkmazsın Denizcim..

Benim öyle bi problemim yok canım
Yeşil çay hoşuma gidiyo ben kendim demliyorum sallama değil içine cubuk tarçın zencefil biberiye tane.karabiber karanfil ne bulursam koyuyorum
Böyle daha çok seviyorum tadını
bende demleme ıcıyorum bazen limon (evdeysem) bazende cubuk tarcın atıyorum sevıyorum da bana yaramıyo sanırım yarın bı deneme daha yapcam artık=)

Diyet kìtaplarına hiç para vermemiştim âmâ bugün sıfırlama diyetinin Kitabı'nın siparişini verdim.,D&R da incelediğimde kitaptaki bilgiler çok hoşuma gitmişti ..

bi rahatsızlıgım yok ama yesil cayda fark ettim artık hangı gun içsem tansıyonum dusuyo.
herkes yesilcay metabolızma hızlandırıyor dıyınce bende ıcmek ıstıyorum ama ya:/

Evet bazı insanlarda tansiyonu düşürüyor..içme istersen..yada 1 fincan iç..yeşilçay aç karına içiliyor birde yemekten sonra içmiyorsun değil mi?

Diyet kìtaplarına hiç para vermemiştim âmâ bugün sıfırlama diyetinin Kitabı'nın siparişini verdim.,D&R da incelediğimde kitaptaki bilgiler çok hoşuma gitmişti ..
Sen oku da bize de ozetlersin
Benim dè okumadım diyet beslenme kitabı kalmadı heralde mehmet Özden dukan a karataydan montiye her çeşit okudum

Sen oku da bize de ozetlersin
Benim dè okumadım diyet beslenme kitabı kalmadı heralde mehmet Özden dukan a karataydan montiye her çeşit okudum
Dukanı okudum oda ablamda vardı o yüzden..Diğerlerini hep netten takip ettim..

=) aklımı çeliyosun Hülya hep.
İçeriğinde tarifler mi var yoksa farklı detaylar mı?

Evet bazı insanlarda tansiyonu düşürüyor..içme istersen..yada 1 fincan iç..yeşilçay aç karına içiliyor birde yemekten sonra içmiyorsun değil mi?
bugun sabah aç içtim o daha çok düşürdü direk başım dönmeye başladı. Öğleden sonrada yemekten yarım saat sonra içtim. ama yine tansiyonumu düşürdü. Aç karna iilmesi gerektiğini bilmiyordum.
Hülya kitaba baktım ben ama bulamadım daha doğrusu emin olamadım yazarı kim?

Ben de montignac I netten okudum burda kitabı bulamadığım için. Yoksa netten sevmiyorum kitap okumayı. Bek altını çizen çizen okurum nette bu imkan yok
Karatayın hangi kitaplarını okudun bende alcam elimde olmasını seviyorum kitaba dokunmayınca okuduklarım uçuyo gibi geliyo bana.Montininde satılan ergenlikten menepoza olan kitabı var onu alcam ay başı

Kahvaltım
  • Bi kizarmis tahilli ekmek ustune biraz peynir sürdum
  • bitki cayi
Öğlen

domates corbam yaninda 2 kasik yogurt

Aksam

firinda tavugum yogurrdum bi dilim tahil ekmek

Ara ögun
  • 1 tane kuru kayisi
  • 1 fincan turk kahvesi sekersiz
sporum
  • 1 saat hizli yuruyus
  • yarim saat bisiklet canlar

suyum 3litre olur

karatayı da montiyide okuyup hayatıma tam anlamıyla sokcam ama araya sıfırlama dıyetını de sokmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…