- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
Bu kadar tempoya kilo verirsin korkma canım....
Ben de yarın Platese baslicam.
tatlım blender ya da rondoda cek tüm malzemeyi. Smothiye kattıgın bazı seylerın tadı barız olarak cıkmıyor o yüzden de içilesi oluyor. Mesela baharat olarak tarcın zencefil zerdecal atıyorum sadece tarcının tadı gelıyo.Bende smothi yapmak isti yorum ama ne ile yapayım bilmiyorum ya mantığını çözemedim zaten bir türlü
Elma armut muz portakal yoğrut süt tarçın nasıl olur
Siz nasıl yapıyosunuz neler koyabilirim içine
Geçmiş olsun Havvacım..Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyiz kardeşim amaliyat oldu uğramaya çalışcam artık inşallah
bi rahatsızlıgım yok ama yesil cayda fark ettim artık hangı gun içsem tansıyonum dusuyo.Bazı bitki çaylarının yan etkileri olabiliyo kalp yada tansiyon hastalığın varsa araştırmadan içme
Sabahının tamamını tüketirsen acıkmazsın Denizcim..smoothie anlık olarak beni mutlu ediyor ama yine cabuk acıkıyorum ben. Birde tarıflerdeki miktarı tek seferde bitiremiyorum 2 öğünlük gibi oluyo benim için. Çok hevesliyim ama gün sonuna kadar açlık çekiyorum
bende demleme ıcıyorum bazen limon (evdeysem) bazende cubuk tarcın atıyorum sevıyorum da bana yaramıyo sanırım yarın bı deneme daha yapcam artık=)Benim öyle bi problemim yok canım
Yeşil çay hoşuma gidiyo ben kendim demliyorum sallama değil içine cubuk tarçın zencefil biberiye tane.karabiber karanfil ne bulursam koyuyorum
Böyle daha çok seviyorum tadını
Sabahının tamamını tüketirsen acıkmazsın Denizcim..
bi rahatsızlıgım yok ama yesil cayda fark ettim artık hangı gun içsem tansıyonum dusuyo.
herkes yesilcay metabolızma hızlandırıyor dıyınce bende ıcmek ıstıyorum ama ya:/
Sen oku da bize de ozetlersinDiyet kìtaplarına hiç para vermemiştim âmâ bugün sıfırlama diyetinin Kitabı'nın siparişini verdim.,D&R da incelediğimde kitaptaki bilgiler çok hoşuma gitmişti ..
Dukanı okudum oda ablamda vardı o yüzden..Diğerlerini hep netten takip ettim..Sen oku da bize de ozetlersin
Benim dè okumadım diyet beslenme kitabı kalmadı heralde mehmet Özden dukan a karataydan montiye her çeşit okudum
=) aklımı çeliyosun Hülya hep.Diyet kìtaplarına hiç para vermemiştim âmâ bugün sıfırlama diyetinin Kitabı'nın siparişini verdim.,D&R da incelediğimde kitaptaki bilgiler çok hoşuma gitmişti ..
bugun sabah aç içtim o daha çok düşürdü direk başım dönmeye başladı. Öğleden sonrada yemekten yarım saat sonra içtim. ama yine tansiyonumu düşürdü. Aç karna iilmesi gerektiğini bilmiyordum.Evet bazı insanlarda tansiyonu düşürüyor..içme istersen..yada 1 fincan iç..yeşilçay aç karına içiliyor birde yemekten sonra içmiyorsun değil mi?
montide mi karar kıldın o kadar araştırma ardından=)Sen oku da bize de ozetlersin
Benim dè okumadım diyet beslenme kitabı kalmadı heralde mehmet Özden dukan a karataydan montiye her çeşit okudum
Ben de montignac I netten okudum burda kitabı bulamadığım için. Yoksa netten sevmiyorum kitap okumayı. Ben altını çize cize okurum nette bu imkan yokDukanı okudum oda ablamda vardı o yüzden..Diğerlerini hep netten takip ettim..
Karatayın hangi kitaplarını okudun bende alcam elimde olmasını seviyorum kitaba dokunmayınca okuduklarım uçuyo gibi geliyo bana.Montininde satılan ergenlikten menepoza olan kitabı var onu alcam ay başıBen de montignac I netten okudum burda kitabı bulamadığım için. Yoksa netten sevmiyorum kitap okumayı. Bek altını çizen çizen okurum nette bu imkan yok
montide mi karar kıldın o kadar araştırma ardından=)
karatayı da montiyide okuyup hayatıma tam anlamıyla sokcam ama araya sıfırlama dıyetını de sokmam lazımAynen öyle canım
Montignac hem çok sağlıklı hem de diğer diyetler gibi kısıtlayıcı değil. Sanırım ömrümün kalanını bu diyete göre geçiricem. Çünkü bu bir diyet değil sağlıklı beslenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?