- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
Yahu daha bugün neler dedik hala pilav makarna diyosun ?
Kuzum sen normal cıssız beslensen verirsin ekstra hurma diyeti bilmem ne diyeti diye zorlamana bile gerek yok kendini. Sabah yumurtanı peynirini falan ye, öğlen istersen bi çorba yoğurt salata, akşamda ister çorba ister ızgara bişiler salata yoğurt ye emin ol ki spor ve su ile verirsin ama böyle menülerle gerçekten olmaz
Denemek istersen yap tabiiki..biliyorum tatilde güzel veriyodum o şekilde ama okul beni fena vurdu yaama hurma diyeti sadece kilo vermek için değil .. Arınmak için .. yarın bir günde olsa deneyeceğim . sonuçları sizlerle paylaşırım
bu arada zeynep nerde ??Denemek istersen yap tabiiki..
Tubam gerçekten sopalıksın sen ha...lütfen dikkat et yediklerine.biliyosun sen sadece kendin için deyil aynı zamanda takımın için de her hafta kilo vermek zorundasın.kaç zamandır böğlesin.tamam okuldasın kıymalı yumurtanı,yoğurdunu ,çorbanı ye.ne gerek var pilava.akşamı da mı okulda yiyosun kuzum sen?çok kötü gidiyorsun.Menü
Sabah tost ayrançok erken kalkmam lazım Karatay KAhvaltısı hazırlamak için 6 da uyanıyorum yetişemiyorum malesef
öğlen : kıymalı yumurta , bi iki çatal pirinç pilavı , mercimek çorbası ayran
akşam : soğuk ayran çorbası , az bişe makarna
su 2 ltre falan
spor yok
Zeynep az önce gelmişdi.net paketi bitmişbu arada zeynep nerde ??
Ama sen de yemek yememişsin ki yağmurum. Bakalım bu hafta sonucun nasıl olacak...Rapor
Sabah
Bir bardak süt
Kahvalti
Bir haslanmis yumurta
Bir domates
İki zeytin
İki çatal lor
Öğlen
Smothie
Akşam
Yulaf bisküvi
Tarcinli süt
Su bir buçuk iki olr
Spor
50 ip atlama
Leslie
Mekik
Platesi ypamadim çünkü temizliğin o kdar uzun süreceğini bilmiyordum üzerine misafir geldi oldum yorgunluk tan
Hülyam senin de için dışın smoothie olacak kız.peki vücudun buna alışmasına sonra kilo almaktan korkmuyon mu?Menüm
08:00 Meyveli ,sütlü smoothie
16:00 elma,2 çiğköfte
18:00 yeşilçaylı,yoğurtlu Karışık smoothie
Su bitmedi henüz...spor yaparsam yazarım..
Supersin perimmm.bu hafta senden attack bekliyorumBugünki menüm
Sabah
1 kase yoğurt nesfit (bir porsiyonu 100 kaloriymiş)
Öğlen
Light ton balığı
Akşam
Köfte
Salata
Yoğurt
2 litreye tamamlıyorum. Spora da şuan gidiyorum :)
Hem yiyon hem pisman oluyon kız ,nasıl iş buMenü
Sabah tost ayrançok erken kalkmam lazım Karatay KAhvaltısı hazırlamak için 6 da uyanıyorum yetişemiyorum malesef
öğlen : kıymalı yumurta , bi iki çatal pirinç pilavı , mercimek çorbası ayran
akşam : soğuk ayran çorbası , az bişe makarna
su 2 ltre falan
spor yok
Önceki sayfada sana yazdım ama gormemissinZeynep nerde ya ????
Dimi ama?ki zaten hepimiz yedikden sonra pişman oluyoruz.önemli olan yememek,nefsimize karşı gelmeyi bilmekHem yiyon hem pisman oluyon kız ,nasıl iş bu
Smothie çok fena doyuruyor ablam çok güzel olur inşallahAma sen de yemek yememişsin ki yağmurum. Bakalım bu hafta sonucun nasıl olacak...
Anaam ne evi kız?sen tayin istemiycekmiydinÖnceki sayfada sana yazdım ama gormemissin
İş çıkışı ev almak için görüşmeye gittik canım esimlr yazmadım o yüzden o ara
Gerçekten sen de bu hafta çok iyisin...Smothie çok fena doyuruyor ablam çok güzel olur inşallah
İyi akşamlar ablam.çocuklar iyileşdimi?İyi aksamlar ....
Valla ben neleri yemekten vazgeciyorum bi söylesem. Ev yapımı poaca kurabiyeler her gün baklava geliyo dogumhaneye kızlar neler neler yiyo karsimdaDimi ama?ki zaten hepimiz yedikden sonra pişman oluyoruz.önemli olan yememek,nefsimize karşı gelmeyi bilmek
Çok teşekkürler kaptanımGerçekten sen de bu hafta çok iyisin...
Yatırım amaçlı alicam kendim oturmicam zaten.benim evim hastaneye yakin ordan cikmamAnaam ne evi kız?sen tayin istemiycekmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?