Günaydıngünnaayyyddıınnn
günaydınnn nasıslsınnGünaydın
İyiyim bebeğim işteyim bildiğin gibi.sende ne var ne yokgünaydınnn nasıslsınn
iyiyim bende.. telefonum kırıldı bi talihsizlik yaşadım :)İyiyim bebeğim işteyim bildiğin gibi.sende ne var ne yok
Yenisi nasip olsun insallah :)iyiyim bende.. telefonum kırıldı bi talihsizlik yaşadım :)
Nasilsin nazlim ? Koruma donemin nasil gidiyor ?günaydınlar herkese
Nasilsin nazlim ? Koruma donemin nasil gidiyor ?
Kız senin net paketi yenilendimi ?EE tubacik ne yapiyon ne var ne yok
iyiym abla uzanıyorum şimdilik az sonra dısarı cıkıcamYenisi nasip olsun insallah :)
Napiyon böcüm ?
Hamdolsun , cocuklari okula yolladim esimin kalkmasini bekliyorum, bugun istanbula ordanda rusyaya yolcu edicem ...iyiym abla uzanıyorum şimdilik az sonra dısarı cıkıcam
sen nasılsın iyi misin :)
Kilo durumun nasil peki nazlim veriyormusun sabitmi ?iyiyim çok şükür ablacığım . iyi gidiyor ablam koruma pazar günü hariç diğer günler 1.aşamaya devam . sporada tam gaz devam.
Yok ablam toparladım çok şükür.dün tüm gün buradaydım.akşam da kocamlaydım,sonra da çok uykum vardı.direk yattımAynuram nasilsin kuzum bu sira cok gelemiyorsun , yavrus iyiye gidiyor yazmissin cok sevindim , dualarimizda..
Elifim guneydin cancazim iyi gidiyorsun sende...
Arzum yok 2 gundur ...
Kucuk elif sen nasilsin pek goremiyorum seni..
Tubiş alyazmalim selvi boylum topla kendini tozuttun menuleri iyce..
Zeynebim paket yenilendimi bacim :)..
Kilo durumun nasil peki nazlim veriyormusun sabitmi ?
Canım spor topiğimiz nasıl?kaç kişi kaldınız?iyiym abla uzanıyorum şimdilik az sonra dısarı cıkıcam
sen nasılsın iyi misin :)
Gunaydin yagmurlu bir ankaradan :))
Hulyam tam diycektim z. Yag ic diye yapmissin zaten .... Canim bol bol yagli kocabir kase salata ye ama cok yagli . Ama yaninda sakin karbonhidrat yeme yedigin yah depolanmasin .. Ustunede bol bol su ic , sokecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?