- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin inş=)sagol canim hasta degilim hayirli bir is icin insallahAllahin izniyle ikinci yavrum icin icsi tedavisine baslayacagim ama oncesinde 1 ay ilac kullanmam gerekiyor ilk adet gununde baslayacagim insallah
Aynen öyle canım çikolatadan soğumaya başladım artık çünkü baya baya acıyobendede bi patlıcan bı kavun o yuzden merak etmıstım ne değişik huylarımız var ama sana cıkolatanında yapması ıyı bısı
smothıe dıyetı dıye fazla oldu dıyosun sanırım ama normal dıyet menusune gore gayet guzel=)
dr svami purna nın kitabı herkes için uygulamalı yoga
ben bu kitabı cok uzun yıllar once almıstım cok daha ıyı kaynaklar var olabılır araştırmak gerek
insallah benim boyle kankam olduktan sonraAnladim perim olsun bekleriz sonucta beraberiz haftayada bomba gibi takima grip fayda saglariz INŞALLAH
@zayiflicammmmirjam ve musmutlumus harika motivasyonla ilerliyorsunuz kızlar. Bakın sizlerle beraber gelen bir sürü arkadaş vardı en sık gördüğüm sizlersiniz gerçekten eksiksiz menülerinizi veriyorsunuz ve süper gidiyorsunuz cuma 12ye dek bildiriminizi de muhakkak yapın
insallah benim boyle kankam olduktan sonraasla vazgecmeyiz
sagol canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahAllah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin inş=)
sagol kankacim bir cikabilsem yapacam insallah neyse bu defa gercekten cikiyorum iyi aksamlar caniiiimmmmIyi sporlar kankam
sagol kankacim bir cikabilsem yapacam insallah neyse bu defa gercekten cikiyorum iyi aksamlar caniiiimmmm
Tabiki tatlımTamam.perim cuma sabahtan yazarim boyle dusunmen beni mutli etti
Yeni üye kabul ediyor musunuz?
Canım şuan üye sayımız yeterli, istersen katılmak isteyenler topiğine yazarsan muhakkak seni bir takım çağıracaktırYeni üye kabul ediyor musunuz?
Menum
Kahvalti
Meyve salatasi (yarim muz, yarim portakal yarim elma)
yaninda cay bardagi sut
oglen
Bi kase Sebze salatası
1 tane kepekli galate
ayran
aksam
ezogelin corbasi
cacik
spor
spor salonuna gittim 1bucuk saat orda ne varsa yaptim super gecti
Su 3litre
Tatlım bildiğim kadarıyla ptt ile ödeme alan çok az yer vardır o da belki. genelde banka havalesi, kredi kartı ile ödeme seçenekleri var.Kızlar ya internetten alışveriş yapcam kredi kartım ve banka hesabım yok pttden havale oluyormu bilen varda yardımcı olun
3 sitede buldum havale eft diyo pttden oluyo falan diyo ama nasıl yapıldığını yazmıyo pek açıklayıcı değilHarikasıın eşiiimm
Çok teşekkür ederim.. seninle gaza geldimm iyiceee
Tatlım bildiğim kadarıyla ptt ile ödeme alan çok az yer vardır o da belki. genelde banka havalesi, kredi kartı ile ödeme seçenekleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?