- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
istersen siteyi söyle bakayım canım belki bi ptt hesap numarası vardır. sen ptt ödeme seçip ürünü sipariş edersin. ptt de hesaba havaleyi yaparken açıklama kısmı falan oluyor ya karşı tarafa yatırırken, sipariş numaranı yazıp aynı zamanda satın aldığın siteye de bilgi verirsen muhtemelen bu şekilde süreç işler.3 sitede buldum havale eft diyo pttden oluyo falan diyo ama nasıl yapıldığını yazmıyo pek açıklayıcı değil
Harikasıın eşiiimm
Çok teşekkür ederim.. seninle gaza geldimm iyiceee
Tatlım bildiğim kadarıyla ptt ile ödeme alan çok az yer vardır o da belki. genelde banka havalesi, kredi kartı ile ödeme seçenekleri var.
Bence tartı önemli değil bu durumda kabızlık seni rahatsız eder zarar verirKızlar bu hafta şişkinlik sorunum var biliyorsunuz hayatımda ilk kez Kabızlıksorunu yaşıyorum..kayısı çayı,Zararlı olduğu halde sinamekii bile içtim ,yok yok yooook..bana bişeyler önerin yoksa tartıda sabit çıkacağım
http://www.sanalpazar.com/istersen siteyi söyle bakayım canım belki bi ptt hesap numarası vardır. sen ptt ödeme seçip ürünü sipariş edersin. ptt de hesaba havaleyi yaparken açıklama kısmı falan oluyor ya karşı tarafa yatırırken, sipariş numaranı yazıp aynı zamanda satın aldığın siteye de bilgi verirsen muhtemelen bu şekilde süreç işler.
midem bulana bulana 1 yemek kaşığı zeytinyağı içtimBence tartı önemli değil bu durumda kabızlık seni rahatsız eder zarar verir
Lokum ye veya mısır ye üzerine bol su iç tartıyı düşünme bu durumda
http://www.kadinlarkulubu.com/
http://deneme.koysepete.com/
Bu siteler canım
Daha güvenilir siteler var ama aradığım ürün bunlarda var sadece
Abla bence sen normal diğerine dön smothie ile kilo vermeye calisiyorsun ya buda etkilemis olabilir.bide ben araştırdım bu şekilde verenlerin hepsi fazlasıyla almisKızlar bu hafta şişkinlik sorunum var biliyorsunuz hayatımda ilk kez Kabızlıksorunu yaşıyorum..kayısı çayı,Zararlı olduğu halde sinamekii bile içtim ,yok yok yooook..bana bişeyler önerin yoksa tartıda sabit çıkacağım
Günaydın bayanlar yine 5.30 da ayaktaydim kızım sayesinde
Bi kızım var ki aksam kaç ta uyursa uyusun sabah erkenden ayakta.bide mesaiye gidicrm simdi .allah yardımcımız olsun çok zor yaGunaydin sende benim gibi erkencisin
Bi kızım var ki aksam kaç ta uyursa uyusun sabah erkenden ayakta.bide mesaiye gidicrm simdi .allah yardımcımız olsun çok zor ya
Biliyorum duzeltecem insallahTubam gerçekten sopalıksın sen ha...lütfen dikkat et yediklerine.biliyosun sen sadece kendin için deyil aynı zamanda takımın için de her hafta kilo vermek zorundasın.kaç zamandır böğlesin.tamam okuldasın kıymalı yumurtanı,yoğurdunu ,çorbanı ye.ne gerek var pilava.akşamı da mı okulda yiyosun kuzum sen?çok kötü gidiyorsun.
Zeynep az önce gelmişdi.net paketi bitmiş
Hem yiyon hem pisman oluyon kız ,nasıl iş bu
allah hayrli etsin canm benimÖnceki sayfada sana yazdım ama gormemissin
İş çıkışı ev almak için görüşmeye gittik canım esimlr yazmadım o yüzden o ara
EE tubacik ne yapiyon ne var ne yokBiliyorum duzeltecem insallah
Vallla oyle ya burnumdan Geldi
allah hayrli etsin canm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?