Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

3 sitede buldum havale eft diyo pttden oluyo falan diyo ama nasıl yapıldığını yazmıyo pek açıklayıcı değil
istersen siteyi söyle bakayım canım belki bi ptt hesap numarası vardır. sen ptt ödeme seçip ürünü sipariş edersin. ptt de hesaba havaleyi yaparken açıklama kısmı falan oluyor ya karşı tarafa yatırırken, sipariş numaranı yazıp aynı zamanda satın aldığın siteye de bilgi verirsen muhtemelen bu şekilde süreç işler.

Kızlar bu hafta şişkinlik sorunum var biliyorsunuz hayatımda ilk kez Kabızlık sorunu yaşıyorum..kayısı çayı,Zararlı olduğu halde sinamekii bile içtim ,yok yok yooook..bana bişeyler önerin yoksa tartıda sabit çıkacağım

Bence tartı önemli değil bu durumda kabızlık seni rahatsız eder zarar verir
Lokum ye veya mısır ye üzerine bol su iç tartıyı düşünme bu durumda

http://www.sanalpazar.com/
http://deneme.koysepete.com/
Bu siteler canım
Daha güvenilir siteler var ama aradığım ürün bunlarda var sadece

Bence tartı önemli değil bu durumda kabızlık seni rahatsız eder zarar verir
Lokum ye veya mısır ye üzerine bol su iç tartıyı düşünme bu durumda
midem bulana bulana 1 yemek kaşığı zeytinyağı içtim çok rahatsız edici..sürekli yaşayanlar ne yapıyorlar acaba?

Abla bence sen normal diğerine dön smothie ile kilo vermeye calisiyorsun ya buda etkilemis olabilir.bide ben araştırdım bu şekilde verenlerin hepsi fazlasıyla almis

Gunaydin yagmurlu bir ankaradan :))

Hulyam tam diycektim z. Yag ic diye yapmissin zaten .... Canim bol bol yagli kocabir kase salata ye ama cok yagli . Ama yaninda sakin karbonhidrat yeme yedigin yah depolanmasin .. Ustunede bol bol su ic , sokecektir ..

Biliyorum duzeltecem insallah
Zeynep az önce gelmişdi.net paketi bitmiş

Hem yiyon hem pisman oluyon kız ,nasıl iş bu

Vallla oyle ya burnumdan Geldi
Önceki sayfada sana yazdım ama gormemissin
İş çıkışı ev almak için görüşmeye gittik canım esimlr yazmadım o yüzden o ara
allah hayrli etsin canm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…