Bu kadar olur sorudan once cevap gelmis hemde ayni anda :)yoksam sendemi akrep burcusunGünaydın=)Bende ankaradayım Aeben
Sabah yataktan çıkasım gelmedi havanın karanlıklığı yüzünden.
Karanlık dedin de aklıma geldi.benim kız 1saat erken uyanmaya başladı yayaaa.hava erken açıldığı içinGünaydın=)Bende ankaradayım Aeben
Sabah yataktan çıkasım gelmedi havanın karanlıklığı yüzünden.
Bu kadar olur sorudan once cevap gelmis hemde ayni anda :)yoksam sendemi akrep burcusun
Evet ya guzel yagiyorda karanlik hava benimde icim karadi. Hatta saate bakmasam kalkma vakti gelmedi fiye geri uyuyacaktim :)
Odasının perdelerini koyu renk değiştir Aynura en iyisi=)Karanlık dedin de aklıma geldi.benim kız 1saat erken uyanmaya başladı yayaaa.hava erken açıldığı için
En az Eksi 500 gr cikar nazlimbu hafta sabit çıktım abla regli oldum çünkü bakalım cuma ne gösterecek baskül
Amanin o yuzden lep demeden lablebiyi anladinFena ikizlerim
Allah kolaylık versin Abla o zaman. Çekilcek çile değiliz. Gerçi nabzımızı çözüncede meleğizAmanin o yuzdennlep demeden lablebiyi anladin.. Esim
İkizler :)))
Bugünki menünü sabırsızlıkla bekliyorum :)Biliyorum duzeltecem insallah
Vallla oyle ya burnumdan Geldi
allah hayrli etsin canm benim
Fenaa bir aşkla başladım valla bakalım sonuçları nasıl olacak :)Perim masallah bu spor aşkina eferim sana :))
Oceanin dedigi gibi odayi karanlik tut . Bizim burda isik gecirmeyen guneslikler var aynuram ordada vardirKaranlık dedin de aklıma geldi.benim kız 1saat erken uyanmaya başladı yayaaa.hava erken açıldığı için
Oceanin dedigi gibi odayi karanlik tut . Bizim burda isik gecirmeyen guneslikler var aynuram ordada vardir
Allah kolaylık versin Abla o zaman. Çekilcek çile değiliz. Gerçi nabzımızı çözüncede meleğizsen bilirsin işini o yüzden rahatsındır=)
Montinin ergenlikten menepoza olan kitabını okudun mu?
Nette pdf olan kitaba göre extra farkı var mı ? Alcam ama aynı şeyler dönüyorsa boşa almayım
Allah iyiliğini versin ablam yaKızlar toplanıp survivora gidelim Zayıflamak için
Evet canim 20 senedir ikiz biriyle yasarsan ve eger cozmezsen onu hayat zehir olur.. Bazan konusmadan bile anlasiyoruz. ben akrep on sezili o ikizler daha soze baslamadan ne dedigimi anlar olunca ..
Montinin ergenlikden menepoza kitabi yedikca zayiflaya gore daha anlasilir , vede sadece kadinlara ozel olunca bizim icin daha detayli , sadece kilo icin degil degerli bir kitap evde bulunmali bence .. Yedikce yazifla piyasada yok netden okudugunda elinin altindaki gibi olmaz , monti yap yada yapma kadina ozel montignaci almani tavsiye ederim ..
Acin acin pilatese bende gelirim ..Aynur dün konuşmuştuk ya spor konusunu yeni grup belli değil diye..
Pilates grubu açmazsasanız pilates başlığı açayım ben senin desteğinle tabi =)
İvetKız senin net paketi yenilendimi ?
Kiz sanada allah kolaylik versin bir degil iki akreple nasil basediyon :))). Ay annen ve babanin iside zor iki akrep amanin :)) sizin ev baya zorAy başı kitap listeme ekliyorum Abla o zaman =)
Benimde annem ve babam akrep . İkizler yanı sıra akreplerde hiç kolay burç değil bence=)
kazasız belasız gitsin eşin ablacımHamdolsun , cocuklari okula yolladim esimin kalkmasini bekliyorum, bugun istanbula ordanda rusyaya yolcu edicem ...
Bende 5 kilo icin starti verdim bocugum bakalim ilk baslarda sporla ne verebilirsem bakalim ..
He heyt çok sevindim buna=)Acin acin pilatese bende gelirim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?