Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın=)Bende ankaradayım Aeben
Sabah yataktan çıkasım gelmedi havanın karanlıklığı yüzünden.
Bu kadar olur sorudan once cevap gelmis hemde ayni anda :)yoksam sendemi akrep burcusun

Evet ya guzel yagiyorda karanlik hava benimde icim karadi . Hatta saate bakmasam kalkma vakti gelmedi fiye geri uyuyacaktim :)

Bu kadar olur sorudan once cevap gelmis hemde ayni anda :)yoksam sendemi akrep burcusun

Evet ya guzel yagiyorda karanlik hava benimde icim karadi . Hatta saate bakmasam kalkma vakti gelmedi fiye geri uyuyacaktim :)

Fena ikizlerim

Amanin o yuzdennlep demeden lablebiyi anladin .. Esim
İkizler :)))
Allah kolaylık versin Abla o zaman. Çekilcek çile değiliz. Gerçi nabzımızı çözüncede meleğiz sen bilirsin işini o yüzden rahatsındır=)
Montinin ergenlikten menepoza olan kitabını okudun mu?
Nette pdf olan kitaba göre extra farkı var mı ? Alcam ama aynı şeyler dönüyorsa boşa almayım

Aynur dün konuşmuştuk ya spor konusunu yeni grup belli değil diye..
Pilates grubu açmazsasanız pilates başlığı açayım ben senin desteğinle tabi =)

Oceanin dedigi gibi odayi karanlik tut . Bizim burda isik gecirmeyen guneslikler var aynuram ordada vardir

Aslında bu perdeler çok iyi ama ben uyanmayı beceremiyorum. Gün ışığını göreyim diye çıkardım koyuları. Ama çoçuk odaları için kullanışlı. Birde migren atağı tutunca gündüz iyi oluyo tabi hakkını yemiyelim=)

Bugün gelen giden yok pek bi sakin iş yerim ne mutluyum=)
tabi bu durumda canım sıkılıyor o başka
Birde bacaklarım nisana kadar azcık incelsin ya çorapsız etek giymek istiyorum. Sevgilim geçen gün daha değil diye tepki gösterdi etek giymek istiyorum diyince. Anladım ki bacaklarım çok kalın ne haddime etek giyip çıkmak

Evet canim 20 senedir ikiz biriyle yasarsan ve eger cozmezsen onu hayat zehir olur .. Bazan konusmadan bile anlasiyoruz. ben akrep on sezili o ikizler
daha soze baslamadan ne
dedigimi anlar olunca ..evet iadare etmesini bilince pamuk gibi oluyorsunuz :)

Montinin ergenlikden menepoza kitabi yedikca zayiflaya gore daha anlasilir , vede sadece kadinlara ozel olunca bizim icin daha detayli , sadece kilo icin degil degerli bir kitap evde bulunmali bence .. Yedikce yazifla piyasada yok netden okudugunda elinin altindaki gibi olmaz , monti yap yada yapma kadina ozel montignaci almani tavsiye ederim ..

Ay başı kitap listeme ekliyorum Abla o zaman =)
Benimde annem ve babam akrep . İkizler yanı sıra akreplerde hiç kolay burç değil bence=)

Ay başı kitap listeme ekliyorum Abla o zaman =)
Benimde annem ve babam akrep . İkizler yanı sıra akreplerde hiç kolay burç değil bence=)
Kiz sanada allah kolaylik versin bir degil iki akreple nasil basediyon :))). Ay annen ve babanin iside zor iki akrep amanin :)) sizin ev baya zor

Hamdolsun , cocuklari okula yolladim esimin kalkmasini bekliyorum, bugun istanbula ordanda rusyaya yolcu edicem ...
Bende 5 kilo icin starti verdim bocugum bakalim ilk baslarda sporla ne verebilirsem bakalim ..
kazasız belasız gitsin eşin ablacım
verirsin verirsin 5 kilo ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…