Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet abla yenilendi artik çok girmicem

Kiz sanada allah kolaylik versin bir degil iki akreple nasil basediyon :))). Ay annen ve babanin iside zor iki akrep amanin :)) sizin ev baya zor
Maşallah nazar değmesin dengeliyorlar birbirlerini yükselenden kurtarııyorlarda ben arada kaynıyorum ikiside çok zor her şeyde baskın olan ben baskınlığımı yitiriyorum bi yerden sonra

günaydın güzeller

dün gelemedim eşim evdeydi. yediğimi içtiğimi de hiç yazmasam iyi olcak kayınvalidem çook tatlı cısslar göndermiş

havvacım geçmiş olsun kardeşine

eminecim sevgili eşim menün güzeldi

Maşallah nazar değmesin dengeliyorlar birbirlerini yükselenden kurtarııyorlarda ben arada kaynıyorum ikiside çok zor her şeyde baskın olan ben baskınlığımı yitiriyorum bi yerden sonra
:))) aprep ikizleri bi sekilde pasiflestirir, ikizler pratik ve cabuk kavrar olsada akrep kadar olamaz ocean .. Biz on sezide ikizleri sollariz ..2. Kisiliginizide gormedikmi
tamamdir ..tek zayif yanimiz sevilmeyi hissetmek ve sahiplenmek bize bu duyguyu ver sana omrumuzu veririz.

Annemi özledimmmmm tamamiyle öylesiniz ama seviyorum sizi=)

Oo azeri güzelliklerinden mi yollamış kv?elif bu gün ve yarın telafi etmek için zamanın var.yoksa bozuşuruz

Aa koy tabi çok merak ederim bu tarz kültürel detayları ben=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…