- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
canm bugun bitiriyorum benCanım spor topiğimiz nasıl?kaç kişi kaldınız?
Bildiğim kdryla kapıda ödeme defa.toda vr sadeceKızlar ya internetten alışveriş yapcam kredi kartım ve banka hesabım yok pttden havale oluyormu bilen varsa yardımcı olun
Evet abla yenilendi artik çok girmicemAynuram nasilsin kuzum bu sira cok gelemiyorsun , yavrus iyiye gidiyor yazmissin cok sevindim , dualarimizda..
Elifim guneydin cancazim iyi gidiyorsun sende...
Arzum yok 2 gundur ...
Kucuk elif sen nasilsin pek goremiyorum seni..
Tubiş alyazmalim selvi boylum topla kendini tozuttun menuleri iyce..
Zeynebim paket yenilendimi bacim :)..
Maşallah nazar değmesin dengeliyorlar birbirlerini yükselenden kurtarııyorlarda ben arada kaynıyorumKiz sanada allah kolaylik versin bir degil iki akreple nasil basediyon :))). Ay annen ve babanin iside zor iki akrep amanin :)) sizin ev baya zor
Bende gelirim canmHe heyt çok sevindim buna=)
Ebru şallı pilates mi başka başka videolar mı yapalım?
Ebru şallının programları çok uzun ama isimlerindendolayı cok ilgi cekici=)
Valla zeynep idareli kullan ay sonuda burda ol ha
Zaten iki paket kullaniyodum bi esiminkinden yararlaniyodum.ama bubay öyle yapmicam.Valla zeynep idareli kullan ay sonuda burda ol ha
:))) aprep ikizleri bi sekilde pasiflestirir, ikizler pratik ve cabuk kavrar olsada akrep kadar olamaz oceanMaşallah nazar değmesin dengeliyorlar birbirlerini yükselenden kurtarııyorlarda ben arada kaynıyorumikiside çok zor her şeyde baskın olan ben baskınlığımı yitiriyorum bi yerden sonra
Annemi özledimmmmm:))) aprep ikizleri bi sekilde pasiflestirir, ikizler pratik ve cabuk kavrar olsada akrep kadar olamaz ocean.. Biz on sezide ikizleri sollariz ..2. Kisiliginizide gormedikmi
tamamdir..tek zayif yanimiz sevilmeyi hissetmek ve sahiplenmek bize bu duyguyu ver sana omrumuzu veririz .
Yufi=) Aynur gelsin o zaman acarız başlığı nasıl oluyor bu işler bilen aynurBende gelirim canm
Oo azeri güzelliklerinden mi yollamış kv?elif bu gün ve yarın telafi etmek için zamanın var.yoksa bozuşuruzgünaydın güzeller
dün gelemedim eşim evdeydi. yediğimi içtiğimi de hiç yazmasam iyi olcakkayınvalidem çook tatlı cısslar göndermiş
havvacım geçmiş olsun kardeşine
eminecim sevgili eşim menün güzeldi
Nasıl olcak kız.direk spor ana başlığına gir aç pilates topiğini topla milleti yap pilatesiniYufi=) Aynur gelsin o zaman acarız başlığı nasıl oluyor bu işler bilen aynur
Burada da var ablam.bakalım bi yolunu bulucam mutlakaOceanin dedigi gibi odayi karanlik tut . Bizim burda isik gecirmeyen guneslikler var aynuram ordada vardir
Oo azeri güzelliklerinden mi yollamış kv?elif bu gün ve yarın telafi etmek için zamanın var.yoksa bozuşuruz
Erken ama ezgim.1ay olmadıki dahacanm bugun bitiriyorum ben
benım takıldıgım bı topık var ısteyenler oraya gelsın dedım
Yapayım o işi ben mademNasıl olcak kız.direk spor ana başlığına gir aç pilates topiğini topla milleti yap pilatesini
Hmmm.tam da zamanı.nevruz bayramı için.ben bu sene yapmayalım diyorum.yoksa yiyip kilo alıcaz.şöğle 5 10tane alırız sofraya koymaj için.kızlar fotolar koyarım buraya bakarsınız nasıl kutladığımızabaklava ve şekerburaekmeksiz kahvaltımı yaptım sonra smoothie
Topiyini aç sonra tüm takımlara bildir,mesaj bırak.bi bakmışın topiğin dolmuş taşmışYapayım o işi ben mademee kızlar ebru Şallı pilatesi mi mari vinsor mu hangisini istiyorsunuz bakim?
Aa koy tabi çok merak ederim bu tarz kültürel detayları ben=)Hmmm.tam da zamanı.nevruz bayramı için.ben bu sene yapmayalım diyorum.yoksa yiyip kilo alıcaz.şöğle 5 10tane alırız sofraya koymaj için.kızlar fotolar koyarım buraya bakarsınız nasıl kutladığımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?