kız elifff bizim bebelerin adımlarıyla yürüyüşe yürüyüş mü denir yahuben aslında şu mis gibi havaların tadını çıkarmak dışarda yürümek istiyorum ama 2 bebeyle
hergün park gezmelerimizi çoğaltıcaz hava ısındıkça sadece
Burda da hava çok güzel ama ben çok üşeniyorum dışarı çıkmaya.hazırlan çocuğu hazırla oooobiz parka gidiyoruuuz
Anaaam dimi amaBurada güzel hava buzlar ve karlar eriyo
Ay cim tv em . Ebruyu sevdigin icin yapmiycaksin zatenBilmiyorum o kdin itici geliyor bana,em TV yi aradım bizim TV dede yok BN video accgm mecbur
Amanın elektrikler gitti . kızımı uyutuyorum,ben de uyurum o uyuduktan sonra.uykum var zaten
Ararken benzer kanallar çıkıyor TVde ablam o da yok yaniAy cim tv em . Ebruyu sevdigin icin yapmiycaksin zaten
Aynen oyle onceki seneler rutin pilates yaptigimda kilo vermesem bile durus cok degisiyor 1 beden daha kucuk duruyorsun , yurumen bile degisiyor ...açık havada yürümek gibisi yok. Ama pilates duruşu değiştiriyor sırf bu yüzden istiyorum.
İnan bana bende hiç sevmiyorum. Ama kadının hakkını yememek lazım gayet güzel açıklayarak yapıyor her hareketi ve güzel hareketler seçiyor. gerçi biraz az konuşsa fena olmaz haniArarken benzer kanallar çıkıyor TVde ablam o da yok yanidoğrudur da bana soğuk gelen birini her gün izlemek zorlar beni ama Zayıflamak için mecbur yapacag m
Dik durmak istiyorum. bugün aynada inceledim kendimi yandan bakıyorum Abla. Dik durdugumda göbeğim daha düz çıkıntım çok daha az . Ama normal duruyorum göbeğim slm ben burda takılıyorum diye haykırıyoAynen oyle onceki seneler rutin pilates yaptigimda kilo vermesem bile durus cok degisiyor 1 beden daha kucuk duruyorsun , yurumen bile degisiyor ...
Tabletden yada oceanin koydugi videolarsan yaparsin aycim, canli ve belli saatde olmasi beni biraz mecbur birakiyor o yuzden tv yi tercih ederimArarken benzer kanallar çıkıyor TVde ablam o da yok yanidoğrudur da bana soğuk gelen birini her gün izlemek zorlar beni ama Zayıflamak için mecbur yapacag m
Aynen , doğru iyi hareketleri var da bna itici geliyor iste aman neyse sayende alisirim ona daİnan bana bende hiç sevmiyorum. Ama kadının hakkını yememek lazım gayet güzel açıklayarak yapıyor her hareketi ve güzel hareketler seçiyor. gerçi biraz az konuşsa fena olmaz hani
Aynen ablam sana katılıyorum.kesinlikle duruş çok fark ediyor. Kendine güvenin geliyor sanki.önceleri uyurken ağzımdan nefes alırdım.pilstesle tanışdıktan sonra burnumdan.spor yaparken de burnumdan alıp ağzımdan vermeyi ader ettim.benim de pilates geçmişim var ve şiddetle tavsiye ederim hem de ebru şallıyla yapmayıAynen oyle onceki seneler rutin pilates yaptigimda kilo vermesem bile durus cok degisiyor 1 beden daha kucuk duruyorsun , yurumen bile degisiyor ...
Anladım ablam dediğin gibi yaparımTabletden yada oceanin koydugi videolarsan yaparsin aycim, canli ve belli saatde olmasi beni biraz mecbur birakiyor o yuzden tv yi tercih ederim
ayy keşke burada da olsaydı.kesinlikle seve seve yapardımTabletden yada oceanin koydugi videolarsan yaparsin aycim, canli ve belli saatde olmasi beni biraz mecbur birakiyor o yuzden tv yi tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?