Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

açık havada yürümek gibisi yok. Ama pilates duruşu değiştiriyor sırf bu yüzden istiyorum.
Aynen oyle onceki seneler rutin pilates yaptigimda kilo vermesem bile durus cok degisiyor 1 beden daha kucuk duruyorsun , yurumen bile degisiyor ...

Ararken benzer kanallar çıkıyor TVde ablam o da yok yani doğrudur da bana soğuk gelen birini her gün izlemek zorlar beni ama Zayıflamak için mecbur yapacag m
İnan bana bende hiç sevmiyorum. Ama kadının hakkını yememek lazım gayet güzel açıklayarak yapıyor her hareketi ve güzel hareketler seçiyor. gerçi biraz az konuşsa fena olmaz hani

Aynen oyle onceki seneler rutin pilates yaptigimda kilo vermesem bile durus cok degisiyor 1 beden daha kucuk duruyorsun , yurumen bile degisiyor ...
Dik durmak istiyorum. bugün aynada inceledim kendimi yandan bakıyorum Abla. Dik durdugumda göbeğim daha düz çıkıntım çok daha az . Ama normal duruyorum göbeğim slm ben burda takılıyorum diye haykırıyo
Duruş resmen incecik gösteriyor göbeğimi içime çekmeden!

Ararken benzer kanallar çıkıyor TVde ablam o da yok yani doğrudur da bana soğuk gelen birini her gün izlemek zorlar beni ama Zayıflamak için mecbur yapacag m
Tabletden yada oceanin koydugi videolarsan yaparsin aycim, canli ve belli saatde olmasi beni biraz mecbur birakiyor o yuzden tv yi tercih ederim

İnan bana bende hiç sevmiyorum. Ama kadının hakkını yememek lazım gayet güzel açıklayarak yapıyor her hareketi ve güzel hareketler seçiyor. gerçi biraz az konuşsa fena olmaz hani
Aynen , doğru iyi hareketleri var da bna itici geliyor iste aman neyse sayende alisirim ona da

Aynen ablam sana katılıyorum.kesinlikle duruş çok fark ediyor. Kendine güvenin geliyor sanki.önceleri uyurken ağzımdan nefes alırdım.pilstesle tanışdıktan sonra burnumdan.spor yaparken de burnumdan alıp ağzımdan vermeyi ader ettim.benim de pilates geçmişim var ve şiddetle tavsiye ederim hem de ebru şallıyla yapmayı

Aaa ben deki akla bakbakın.nasıl yapacaktım ki.kv tvyi zapt eetmişken.oh iyiki yok.yoksa delirirdim; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…