- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Yapayım o işi ben mademee kızlar ebru Şallı pilatesi mi mari vinsor mu hangisini istiyorsunuz bakim?
Allahım ya Rabbbim elif spor yapmaya niyetlenmişşşşş.haydi denizimmm aç topiğiiiiivideo ekliceksin di mi başına? biara başlamaya niyetlenmiştim 1 günden öteye gitmedi
bende başlıyım seninle vücudum toparlansın biraz
Allahım ya Rabbbim elif spor yapmaya niyetlenmişşşşş.haydi denizimmm aç topiğiiiii
Eveet aynen.bu fotoyu net.ten mi ekledin kendin mi fotoladın?şekerbura baklavayı kv kendimi yapmmış?Eki Görüntüle 1450570
semeni mi diyordunuz aynurcum ortadakine? geçen yıl nevruzda ordaydık, hep yazın gidiyorduk geçen sene nevruzu merak ettiğim için ve yazı ege yeni doğmuş olacağı için martta gitmiştik
Eveet aynen.bu fotoyu net.ten mi ekledin kendin mi fotoladın?şekerbura baklavayı kv kendimi yapmmış?
Ebru şallı ya sinir oluyorum ama Plates isterizYapayım o işi ben mademee kızlar ebru Şallı pilatesi mi mari vinsor mu hangisini istiyorsunuz bakim?
Bak şimdiii.bi de söğlüyo ya.nerde benim sopaaaaaaammmmmmm.....int.ten ekledim
kendi yapmış sağolsun. ordan hazır aldığımız baklavalar bol şerbetli oluyor, kayınvalidem az şerbetli yapıyor daha güzel oluyor
şekerbura yemedim ama baklavadan 3 dilim yedim
Niye ki?ben seviyorum. Keşke em tv burada olsaydı da ben canlı canlı yapaydım.haaa denizim bu senin için büyük avantavantaj.yapan çok olur.ttvde de var ya...Ebru şallı ya sinir oluyorum ama Plates isteriz
Baskasiyla pilates yapmadim, aldatmayim simdi ebruyuHe heyt çok sevindim buna=)
Ebru şallı pilates mi başka başka videolar mı yapalım?
Ebru şallının programları çok uzun ama isimlerindendolayı cok ilgi cekici=)
Yahu zilim 9:30 demisti dun baktim bulamamistim . Saggol elifim baktim simdi var :))em tv varmış bizde hatta baktım şuan ebru şallı var
saat 10da başlıyormuş tam da ege'nin uyku saati
Yahu zilim 9:30 demisti dun baktim bulamamistim . Saggol elifim baktim simdi var :))
Ama zilim 30 dk suruyor bisi anlamadim demisti dun.. Belki uzar biraz saati 40 dk asagi olmamali yahu .
Videolar pek uzun ama çok heveslendim=)
Bilmiyorum o kdin itici geliyor bana,em TV yi aradım bizim TV dede yok BN video accgm mecburNiye ki?ben seviyorum. Keşke em tv burada olsaydı da ben canlı canlı yapaydım.haaa denizim bu senin için büyük avantavantaj.yapan çok olur.ttvde de var ya...
2 haftada 2 beden gerçek mi ya
2 beden incelceksem ben bile yaparım sevgili totomu yerinden kaldırıp
ben aslında şu mis gibi havaların tadını çıkarmak dışarda yürümek istiyorum ama 2 bebeyle
hergün park gezmelerimizi çoğaltıcaz hava ısındıkça sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?