Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yapayım o işi ben madem ee kızlar ebru Şallı pilatesi mi mari vinsor mu hangisini istiyorsunuz bakim?

video ekliceksin di mi başına? biara başlamaya niyetlenmiştim 1 günden öteye gitmedi

bende başlıyım seninle vücudum toparlansın biraz

semeni mi diyordunuz aynurcum ortadakine? geçen yıl nevruzda ordaydık, hep yazın gidiyorduk geçen sene nevruzu merak ettiğim için ve yazı ege yeni doğmuş olacağı için martta gitmiştik

Eveet aynen.bu fotoyu net.ten mi ekledin kendin mi fotoladın?şekerbura baklavayı kv kendimi yapmmış?

Eveet aynen.bu fotoyu net.ten mi ekledin kendin mi fotoladın?şekerbura baklavayı kv kendimi yapmmış?

int.ten ekledim

kendi yapmış sağolsun. ordan hazır aldığımız baklavalar bol şerbetli oluyor, kayınvalidem az şerbetli yapıyor daha güzel oluyor

şekerbura yemedim ama baklavadan 3 dilim yedim

int.ten ekledim

kendi yapmış sağolsun. ordan hazır aldığımız baklavalar bol şerbetli oluyor, kayınvalidem az şerbetli yapıyor daha güzel oluyor

şekerbura yemedim ama baklavadan 3 dilim yedim
Bak şimdiii.bi de söğlüyo ya.nerde benim sopaaaaaaammmmmmm.....

Bu arada ben de baklavayı güzel yaparım...

em tv varmış bizde hatta baktım şuan ebru şallı var

saat 10da başlıyormuş tam da ege'nin uyku saati

em tv varmış bizde hatta baktım şuan ebru şallı var

saat 10da başlıyormuş tam da ege'nin uyku saati
Yahu zilim 9:30 demisti dun baktim bulamamistim . Saggol elifim baktim simdi var :))
Ama zilim 30 dk suruyor bisi anlamadim demisti dun .. Belki uzar biraz saati 40 dk asagi olmamali yahu .

Niye ki?ben seviyorum. Keşke em tv burada olsaydı da ben canlı canlı yapaydım.haaa denizim bu senin için büyük avantavantaj.yapan çok olur.ttvde de var ya...
Bilmiyorum o kdin itici geliyor bana,em TV yi aradım bizim TV dede yok BN video accgm mecbur

2 haftada 2 beden gerçek mi ya

2 beden incelceksem ben bile yaparım sevgili totomu yerinden kaldırıp

Yazılanlar öyle dürüst olmak gerekirse o kadar ileri gidemez ama yaklaşacağını düşünüyorum.
2 beden incelme için haftada 4 gün 45 dk lık ek cardio yapın demiş. ve diyet tabiki

ben aslında şu mis gibi havaların tadını çıkarmak dışarda yürümek istiyorum ama 2 bebeyle

hergün park gezmelerimizi çoğaltıcaz hava ısındıkça sadece

ben aslında şu mis gibi havaların tadını çıkarmak dışarda yürümek istiyorum ama 2 bebeyle

hergün park gezmelerimizi çoğaltıcaz hava ısındıkça sadece

açık havada yürümek gibisi yok. Ama pilates duruşu değiştiriyor sırf bu yüzden istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…