Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben ezbere biliyorum canım. Sayıyla yapıyorum hergün dizi izlerken.ama bacak haraketleri ağırlıklı
Kizlar ebrunun gecmis senelerde yaptigi tv deki piletesler nette var 40 dk.
Aynuram ezberdense onlarla birlikte yapmak daha iyi . Yoksa kaytariyorum ben .

EE tubacik ne yapiyon ne var ne yok
Iyiym ne olsun. Ugrasiyoruz . Yiyp iciyom cis yapiyom diye hurma diyetine basladim bugün . Yarina eksi ggörürsem sizi bilgilendirecem :)
Bugünki menünü sabırsızlıkla bekliyorum :)
Menumde sadece hurma ve su var . :) eger aksama kadar bozmazsam tabi :))
Fenaa bir aşkla başladım valla bakalım sonuçları nasıl olacak :)

Abla bence sen normal diğerine dön smothie ile kilo vermeye calisiyorsun ya buda etkilemis olabilir.bide ben araştırdım bu şekilde verenlerin hepsi fazlasıyla almis
zeynebim ben internette smoothie içenlerle ilgili hiç yorum göremedim..üstelik instagramdaki diyetisyenlerin sayfalarına bakıyorum hemen hepsinde 1 smoothie fotosu var..geçen hafta yoktu bu sorun hatta tam tersiydi..

akşam salata yapacağım zaten evdekilere kendime de yapayım Aebenim ..

zeynebim ben internette smoothie içenlerle ilgili hiç yorum göremedim..üstelik instagramdaki diyetisyenlerin sayfalarına bakıyorum hemen hepsinde 1 smoothie fotosu var..geçen hafta yoktu bu sorun hatta tam tersiydi..

Zeytinyagı rahatlatmadı mı ?
Geçen hafta 3 öğün sistemi çalıştıracak şekilde beslendin şimdi azalınca vüzut şaşırmıştır belki.
Smothilerine keten tohumu ekle bide muzlu yapma düzelir sanırım

allahımm benim yeğenim ikizler yakın arkadaşım da..çok iyi anlaşırım ikizlerle..şu gülerken ağlamaya başlama durumlarınız fena.. :)

Gülerken ağlamamız da olmasa daha iyi ama
sen hangi burçtun ? bende ikizleri kimse seviyo dengesiziz diye sanıyordum meğer seviliyormuşuz çok sevimliyiz yaaaa

sabahları Ebruyla yapalım..sabah spor yapmayı hiç sevmem ama burada yapacaklar olursa görev adamı ruhumla ne olursa olsun yaparım
Beraber yapmak ve mecbur olmak spor icin sart yani benim
İcin :)) .
Sende olursan dahabir motive yapariz hulyam denetleriz hepbirbirimizi .. Sen cok spora
duskunsun fakat pilates tecruben nedir hulyam ?

Ben akrepleri seviyorum onu daha bi yiyi anladım=)
Hülya başlık açtım plates için herkes istediği videoyu yapıyor. Devamlılık için bi arada olmamız iyi olur keyiflide olur sende gel=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…