- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
Aaa ben deki akla bakbakın.nasıl yapacaktım ki.kv tvyi zapt eetmişken.oh iyiki yok.yoksa delirirdim; (
Ben ezbere biliyorum canım. Sayıyla yapıyorum hergün dizi izlerken.ama bacak haraketleri ağırlıklıcanım sende kısa olan videoları vardı onları netten yap istersen madem bu kadar seviyosun ebruyu.
Aynura uydu kanali kiz diger buranin kanallari gibi oda vardir aratir bi .ayy keşke burada da olsaydı.kesinlikle seve seve yapardım
Kizlar ebrunun gecmis senelerde yaptigi tv deki piletesler nette var 40 dk.Ben ezbere biliyorum canım. Sayıyla yapıyorum hergün dizi izlerken.ama bacak haraketleri ağırlıklı
Aynura kiz pc yokmu senin canli tv izleye bilirsin tv em deAaa ben deki akla bakbakın.nasıl yapacaktım ki.kv tvyi zapt eetmişken.oh iyiki yok.yoksa delirirdim; (
Iyiym ne olsun. Ugrasiyoruz . Yiyp iciyom cis yapiyom diye hurma diyetine basladim bugün . Yarina eksi ggörürsem sizi bilgilendirecem :)EE tubacik ne yapiyon ne var ne yok
Bugünki menünü sabırsızlıkla bekliyorum :)
Menumde sadece hurma ve su var . :) eger aksama kadar bozmazsam tabi :))
Fenaa bir aşkla başladım valla bakalım sonuçları nasıl olacak :)
Süpersin ne diyim=)Ben ezbere biliyorum canım. Sayıyla yapıyorum hergün dizi izlerken.ama bacak haraketleri ağırlıklı
zeynebim ben internette smoothie içenlerle ilgili hiç yorum göremedim..üstelik instagramdaki diyetisyenlerin sayfalarına bakıyorum hemen hepsinde 1 smoothie fotosu var..geçen hafta yoktu bu sorun hatta tam tersiydi..Abla bence sen normal diğerine dön smothie ile kilo vermeye calisiyorsun ya buda etkilemis olabilir.bide ben araştırdım bu şekilde verenlerin hepsi fazlasıyla almis
akşam salata yapacağım zaten evdekilere kendime de yapayım Aebenim ..Gunaydin yagmurlu bir ankaradan :))
Hulyam tam diycektim z. Yag ic diye yapmissin zaten .... Canim bol bol yagli kocabir kase salata ye ama cok yagli . Ama yaninda sakin karbonhidrat yeme yedigin yah depolanmasin .. Ustunede bol bol su ic , sokecektir..
zeynebim ben internette smoothie içenlerle ilgili hiç yorum göremedim..üstelik instagramdaki diyetisyenlerin sayfalarına bakıyorum hemen hepsinde 1 smoothie fotosu var..geçen hafta yoktu bu sorun hatta tam tersiydi..
allahımm benim yeğenim ikizler yakın arkadaşım da..çok iyi anlaşırım ikizlerle..şu gülerken ağlamaya başlama durumlarınız fena.. :)Fena ikizlerim
allahımm benim yeğenim ikizler yakın arkadaşım da..çok iyi anlaşırım ikizlerle..şu gülerken ağlamaya başlama durumlarınız fena.. :)
sabahları Ebruyla yapalım..sabah spor yapmayı hiç sevmem ama burada yapacaklar olursa görev adamı ruhumla ne olursa olsun yaparımAcin acin pilatese bende gelirim ..
Biz akrebiz Aebenimle..Gülerken ağlamamız da olmasa daha iyi ama
sen hangi burçtun ? bende ikizleri kimse seviyo dengesiziz diye sanıyordum meğer seviliyormuşuzçok sevimliyiz yaaaa
Hulyam arkadaslik etmekle ayni hayati paylasmak biraz farkli oluyorallahımm benim yeğenim ikizler yakın arkadaşım da..çok iyi anlaşırım ikizlerle..şu gülerken ağlamaya başlama durumlarınız fena.. :)
Biz ruh ikiziyiz ayolBiz akrebiz Aebenimle..
Beraber yapmak ve mecbur olmak spor icin sart yani benimsabahları Ebruyla yapalım..sabah spor yapmayı hiç sevmem ama burada yapacaklar olursa görev adamı ruhumla ne olursa olsun yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?