Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Beraber yapmak ve mecbur olmak spor icin sart yani benim
İcin :)) .
Sende olursan dahabir motive yapariz hulyam denetleriz hepbirbirimizi .. Sen cok spora
duskunsun fakat pilates tecruben nedir hulyam ?
kuzum Ebru'nun 2 dvd si ve bi tanede yabancı birisinin dvd si var bende.geçmişim var yani...dün akşam çıkardım topumu şişirdim bana bakıyor şuan :) üşendim sabah..uyudum

kuzum Ebru'nun 2 dvd si ve bi tanede yabancı birisinin dvd si var bende.geçmişim var yani...dün akşam çıkardım topumu şişirdim bana bakıyor şuan :) üşendim sabah..uyudum
benim topumunda şişirici aleti kayıp nefesle şişircem nasıl becerceksem

Miskinlik coktu bana , esimide ugurladim yok pazara kadar , uyuyasim var , yagmurdan sonra gunes acti misssss , disari ciksam keske ama oglan erken gelecek okuldan , dahada bir suru is var .kaldir totoyu aeben kaldir ..

Ben akrepleri seviyorum onu daha bi yiyi anladım=)
Hülya başlık açtım plates için herkes istediği videoyu yapıyor. Devamlılık için bi arada olmamız iyi olur keyiflide olur sende gel=)
ama niyeyse benim akrep olduğumu duyduklarında Aaa sen akrep olamazsın ,diyorlar..çok iyiymişim..Akrepten iyi dost sırdaş olur mu?canını verir dostunu ele vermez..sinirleniyorum öyle dediklerinde..

Bak iste bosuna demiyorum ruh ikizim diye senin uykun beni basti taaaa burda ahaha ...

Pilates tecruben derken uzun muddet yaptinmi , izlenimin nedir demek istemistim hulyam ..

Miskinlik coktu bana , esimide ugurladim yok pazara kadar , uyuyasim var , yagmurdan sonra gunes acti misssss , disari ciksam keske ama oglan erken gelecek okuldan , dahada bir suru is var .kaldir totoyu aeben kaldir ..
ben kendimi yollara vuracağım..Dışarıda yürüyeceğim bugün..

şişer mi kız öyle :) lastikçiye götür şişirsin..her benzinlikte de olur..
3-4 yil araliklarla pilates yaptim ama buyuk topum yok :) lastik , kucuk top ( bakkaldan aldim ), birde kol icin çemberim var a bide dambillarim :)) buyuk topa ihtiyac duymadim kalabalik etmesin diye ..

ama niyeyse benim akrep olduğumu duyduklarında Aaa sen akrep olamazsın ,diyorlar..çok iyiymişim..Akrepten iyi dost sırdaş olur mu?canını verir dostunu ele vermez..sinirleniyorum öyle dediklerinde..
Akrepler çok tehlikeli olabiliyor. Ama sırtından vurmaktan öte zarar verip yıkıldıkları zaman. yoksa harika dostlar tartışılmaz=)

Bak iste bosuna demiyorum ruh ikizim diye senin uykun beni basti taaaa burda ahaha ...

Pilates tecruben derken uzun muddet yaptinmi , izlenimin nedir demek istemistim hulyam ..
tabi tabi yaptım,insanın boyu uzuyor resmen ,ben yaptıktan sonra o kadar rahat yürüyorum ki..salonda pilates topları oluyor..bizim sitede hatunlar pilates dersi alıyorlar 3 gün..ama ben kalabalıkla spor yapmayı hiç sevmem gitmiyorum..salonda yürüdükten sonra 10 dakika falan yapıyorum toplarla..seviyorum pilatesi..o zaman yarın sabah başlıyoruz bacım..tamam mı?

Tamam, pilavdan donenin kasigi kirilsin . En az 1 ay sıkı yonetimdeyiz , haftada 6 gun mutlaka pilates yapilacak , 40 dk az olnasin ...

Ben akrepleri seviyorum onu daha bi yiyi anladım=)
Hülya başlık açtım plates için herkes istediği videoyu yapıyor. Devamlılık için bi arada olmamız iyi olur keyiflide olur sende gel=)
linkini paşlaşsana Denizim..

Tamam, pilavdan donenin kasigi kirilsin . En az 1 ay sıkı yonetimdeyiz , haftada 6 gun mutlaka pilates yapilacak , 40 dk az olnasin ...
ebru 5 gün yapacak ama..haftasonu yürüyüş yapalım sadece..Ebru 45 dakika yaptırıyor dün sabah söylüyordu..

Akrepler çok tehlikeli olabiliyor. Ama sırtından vurmaktan öte zarar verip yıkıldıkları zaman. yoksa harika dostlar tartışılmaz=)
Hulyam akrepler dogru bildigini pat diye soylerler birazda sivri dilliyizdir vesselam , ondan oyle diyorlar , ya degilse cok anac bir burc dostu icin canini verir ,
lakin akreplerle dusman olmayin sakin .

Ocean anacinin sozunu iyi dinle . Cok koruyucu annelerdir akrepler , seni asla yanlis yonlendirmez , arkadaslarin kOnusundada ondan oneri al derim kisilik cozmede cok basarilidirlar .

Haklısın abla annemin yanıldığını hiç görmedim . Ne yorum yapsa ilerde dediği şekilde sonuçlandı hep.
Erkek arkadaşımı tanıştırırken çok korkmuştum o yüzden neyseki çok seviyor=)

ebru 5 gün yapacak ama..haftasonu yürüyüş yapalım sadece..Ebru 45 dakika yaptırıyor dün sabah söylüyordu..
Tamam hulyam haftada 5 olsun diger gunlerde yururuz ...

Bende kalksam iyi olacak .
Mutlu gunler ...

Hande aklim sende duy sesimi gel, biliyorum diyeti saldin andan kayboldun dimi kiz , hadi gel yanildigimi soyle lutfen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…