Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım baktım ama koysepete sitesinde de kart istiyor ptt ile ödeme yok. biraz zor öyle bi yer bulmak.

Hurma diyetine başladım biliyosunuz ..

Ama intenette hep hurma ve yoğurt öneriliyor .. Bense yoğurtsuz yaptım .. Aslında biraz da nefis terbiyesi olsun midem de ruhum da arınsın dedim ..

Fazlalıkları atsın gözüm azla yetinsin istedim ..

iki üç gündür tasavvufi araştırmalar yapıyorum .. Öyle çok istiyorum ki bu yolda ilerlemeyi .. Allah bana da nasip eder mi onun aşkıyla yanıp tutuşmayı bilmiyorum ama içimde büyük bi özlem var ötelere karşı ..

Yansam kavrulsam diyorum bu yolda . Anlatsam insanlara İslamın kalıpta olmadığını gönüle baktığını .. Bir kandil gibi daima gönülde yandığını gönlü aydınlattıgını ..

İşte bu niyetle araştırma yapmaya başladım .. Biliyosunuz tasavvufun temelinde insan sevgisi ve nefse hakim olmak var .. Benim nefsimi köreltmem lazım kendimi midemi beynimi adam etmekle çıkmalıyım yola . hurma orucunu ya da hurma diyeti diyelim o kitaplardan öğrendim . Asıl amacım farklı ama bunun yanında kilo da verirsem ne ala tabi :)

Şimdi gelelim menüme :) Annem duymasın öldürür beni

Sabah 7 de : 2 hurma ve 2 bardak su

Öğlen : saat 12 de 3 hurma ve yine su

Akşam : Saat 16:00 da yarım kase soğuk ayran çorbası ve 2 hurma

Arada su içtim bol bol 2 ,5 lt falan oldu

Ama bu menüye ragmen inanmayacaksınız aç değilim .. Kendime inanamıyorum :) Yarın tartıda olumlu sonuç görür müyüm bilmiyorum :) Heyecanla bekliyorum

sarılasım geldi sana sıkı sıkı

Annen niye öldürüyor seni kız :) Merakla bekliyorumm ve tebrik ediyoruuummm :)

masallah canimsenin niyetin bu yolda olduktan sonra basaramasan bile Rabbim bunun sevabini verir sana

selam canlar nasilsiniz? sabah islerim vardi disari ciktim oglen gelip oglusumu yatirdim biraz uzanip dinleneyim dedim uyumus kalmisim daha yeni uyandim ogle namazini bile son anda kildim kac gundur gec yatip erken kalkmak biraz yordu benim galiba

sayfalar yine ucusta masallah malesef hepsini okuyacak zamanim yok

Bende tasavvufa merak saranlardanım.,haftada 1 gün sohbete gidiyorum.dünde Cemalnur Hocanın Kitaplarını sipariş ettim..haftaya gelecek...2 yıl öncede eşimden doğum günü hediyesi mesnevi istemiştim.,onu okuyorum..Dünya çok yanlış tanıyor dinimizi,.bunu yapanda cahil Müslümanlar...kan akıtan akbabalar..nefret ediyorum islami terör örgütlerinden..kangren gibiler..

selam canlar nasilsiniz? sabah islerim vardi disari ciktim oglen gelip oglusumu yatirdim biraz uzanip dinleneyim dedim uyumus kalmisim daha yeni uyandim ogle namazini bile son anda kildim kac gundur gec yatip erken kalkmak biraz yordu benim galiba

takımımızın çoğunluğu namaz kılıyor galiba maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…