Meryem yurtdisindamisin ?..Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin canimRabbim isteye herkese nasip etsin
Mesajlarin hepsini okumadan soru sormusum :)..hollandada yasiyorum canim
Ablam şöğle garip bi şey oluyor ya.ben zaten uzun zamandır namaza başlamak istiyordum biliyosun sen.sonra yiyenime olabdan sonra daha bi istekliyim,e burada konu açılınca baya baya isteklendim.bi de yağmurumn verdiyi uygulama super,onunla beraber bi uygulama da indirdim orda da ne olsa iyidir?sabah namazını aksatan bi sultanın şiiri...şaşırdım...Aynura bir yerden baslamalisin canim , son nefesimiz ne vakit bilmek Mumkunmu? Bak ne guzel şukur ediyorum diyorsun ama asil şukur namazdir.
Bak soylede yanlis bir duygu var sabahi kilamiyorum diye diger vakitleride aksatmak, ilk baslarda alisana kadar sabah namazlarini kalkinca kilabilirsin sunnetiyle birlikte kaza etmis olursun ..
Sozlestik hulyam. Rabbimdan bir mani olmazsa basliyoruz canimAeben hazır msın pilateseeeee sabah..rapor vericez ona göre
Sasiracak bisi yokki aynuram tubisede dedigim gibi , yeterki isteyin, minicik bir kivilcimla mevlaya sarilin O sarar sizi sevgisiyleAblam şöğle garip bi şey oluyor ya.ben zaten uzun zamandır namaza başlamak istiyordum biliyosun sen.sonra yiyenime olabdan sonra daha bi istekliyim,e burada konu açılınca baya baya isteklendim.bi de yağmurumn verdiyi uygulama super,onunla beraber bi uygulama da indirdim orda da ne olsa iyidir?sabah namazını
aksatan bi sultanın şiiri...şaşırdım...
Tubis sen gercekten iste, iste, iste . Rabbimnbir kapi acacaktir insallah.
Ben de öyle düşünüyorum.sanki rabbim beni doğru yola yönlendiriyor...şimdi hemen banyoya.yatsı ya da sabah sübh namazıyla başlıyorum inşallah.Sasiracak bisi yokki aynuram tubisede dedigim gibi , yeterki isteyin, minicik bir kivilcimla mevlaya sarilin O sarar sizi sevgisiylehadi bekletme daha fazla sevgiliyle bulusmani yatsi vakti kalk abdesini al kil
namazini.
Ben de öyle düşünüyorum.sanki rabbim beni doğru yola yönlendiriyor...şimdi hemen banyoya.yatsı ya da sabah sübh namazıyla başlıyorum inşallah.
Rabbim kimseyi kimseyle boşuna karsilastirmaz her hayatına girenden birşey ogrenirsin iyi yada kotu ama ÖĞRENİRSİN mutlaka ,bana da sevdiğim insan vesile oldu her vakti hatırlatan öğrendiği herşeyi benimle paylaşan biri var ,benimle sabah namazi kilmaya sabirsizlanan biriay şükür sebebim
Ay aminnnn inşallahay canım benm yaa maşallaah :)
Rabbim evinizde küçük küçük çocuklarla minik bir cemaatiniz olmasını nasip etsin :))
Ooo ,rabbim evlatlarimza , onlari sabah namazina kaldiracak eşler nasip etsin insallah . Amin .Rabbim kimseyi kimseyle boşuna karsilastirmaz her hayatına girenden birşey ogrenirsin iyi yada kotu ama ÖĞRENİRSİN mutlaka ,bana da sevdiğim insan vesile oldu her vakti hatırlatan öğrendiği herşeyi benimle paylaşan biri var ,benimle sabah namazi kilmaya sabirsizlanan biriay şükür sebebim
Aminnn inşallah ablamOoo ,rabbim evlatlarimza , onlari sabah namazina kaldiracak eşler nasip etsin insallah . Amin .
Çok iyi canımRaporumuda vereyim
Sabah
Bir domates
Uç dilim ekmek
Lor
Uç zeytin
Ballı cay ( alistim artik mecburen balli cay mi olur denebilir ama)
Ara
Süt
Öğlen
Portakal
Elma
Limonlu
Smothie
Aksam
İki tane haslanmis tavuk but
Yoğurt
Su iki lt
Spor
Plates
Leslie
Mekik
İki dilim ekmek için mi
:) off aman sen de :)İki dilim ekmek için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?