Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablam şöğle garip bi şey oluyor ya.ben zaten uzun zamandır namaza başlamak istiyordum biliyosun sen.sonra yiyenime olabdan sonra daha bi istekliyim,e burada konu açılınca baya baya isteklendim.bi de yağmurumn verdiyi uygulama super,onunla beraber bi uygulama da indirdim orda da ne olsa iyidir?sabah namazını aksatan bi sultanın şiiri...şaşırdım...

Sasiracak bisi yokki aynuram tubisede dedigim gibi , yeterki isteyin, minicik bir kivilcimla mevlaya sarilin O sarar sizi sevgisiyle hadi bekletme daha fazla sevgiliyle bulusmani yatsi vakti kalk abdesini al kil
namazini .

Sasiracak bisi yokki aynuram tubisede dedigim gibi , yeterki isteyin, minicik bir kivilcimla mevlaya sarilin O sarar sizi sevgisiyle hadi bekletme daha fazla sevgiliyle bulusmani yatsi vakti kalk abdesini al kil
namazini .
Ben de öyle düşünüyorum.sanki rabbim beni doğru yola yönlendiriyor...şimdi hemen banyoya.yatsı ya da sabah sübh namazıyla başlıyorum inşallah.

Ben de öyle düşünüyorum.sanki rabbim beni doğru yola yönlendiriyor...şimdi hemen banyoya.yatsı ya da sabah sübh namazıyla başlıyorum inşallah.

Rabbim yardım eder .

Kalkmaya ugraştığın halde kalkamıyorsan da şöyle bişey diyo alimler .. Bir insan yatsıyı kılıp uyurken sabah namazına kalkmak ümidiyle uyursa , o namaza kalkamasa dahi sevap yazılır ...

Düşünsenize ne büyük bir Rabb .. !

Yapmak istediğimiz ama yapamadığımız iyi işler için hemen sevap yazılıyor . Bir kul keşke param olsa da yetimhane açsam , okul açsam dediği an yapmış kadar sevap alıyor ..

Yapmak istediğimz ama yapmadığımız kötü iş içinse hiç bir günah yazılmıyor defterimize .. O buyuk Rabb hemen örtüyor kusurumuzu ayıbımızı ..

Rabbim kimseyi kimseyle boşuna karsilastirmaz her hayatına girenden birşey ogrenirsin iyi yada kotu ama ÖĞRENİRSİN mutlaka ,bana da sevdiğim insan vesile oldu her vakti hatırlatan öğrendiği herşeyi benimle paylaşan biri var ,benimle sabah namazi kilmaya sabirsizlanan biri ay şükür sebebim

ay canım benm yaa maşallaah :)

Rabbim evinizde küçük küçük çocuklarla minik bir cemaatiniz olmasını nasip etsin :))

Ooo ,rabbim evlatlarimza , onlari sabah namazina kaldiracak eşler nasip etsin insallah . Amin .

Çok iyi canım

Iyi akşamlar kızlar
Ben de bildirimimi yapayım.

Sabah
1 elma

10 da
1 yumurta
Domates

Öğle
Ispanak
Yogurt.

Akşama doğru
1 haşlanmış yumurta
Domates

Bugün Platese gideceğim için akşam gelince yemek yemeyim diye yedim yumurtayı tok tutsun diye..

Biraz saçma bi menu oldu
1 buçuk saat plates yaptım 13 bi adim yaptım. Cuma gününe 71.6yi görücem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…