Çok üstüme geliyorsunuz .Aynura bi yandan sen bi yandan ne yedim de hemen birşeyler dediniz.motivasyonum iyice düşüyor boyle yorumlar görünce. Gidip istediğimi yiyorum böyle olunca.ben en iyisi buradan gidiyim gerçekten.:) off aman sen de :)
takılıyorum kuzum :)
senin canın mı sıkkın ???
Çok üstüme geliyorsunuz .Aynura bi yandan sen bi yandan ne yedim de hemen birşeyler dediniz.motivasyonum iyice düşüyor boyle yorumlar görünce. Gidip istediğimi yiyorum böyle olunca.ben en iyisi buradan gidiyim gerçekten.
Inşallah canim.
Biliyorum tabi ki de ama ben sadece senin yorumuna alinmadim yanlış anlama haketmedigimi düşündüğüm için boyle dedim.dizim agrimasina rağmen cumavicin spor yapıyorum.mesela gecen gün gün içinde çok güzel bi diyet listesi yapmıştım etin yaninda sadece 1 çatal bulgur pilavı yemisim diye uyari almak zoruna gidiyom.neyse seni uzduysem hakkini helal et.kuzum daha bi defa söyledim kaç gündür menüne yorum yapmıyorum zaten ya . sen bana neleerr neelerr diyon biliyon muu ???
Hop hop hoopppp kızlarrr
Takılıyoruz sadece.
Lütfen alinganlik göstermeyin.
Benim. Eşim de uğramak oldu hele o yüzden mi yoksa ki hala bana küs mü?
Kuzularinannesi nickli elif kardeşim
Canım benim sen gel
Bişey deniycem
Bugün gördüm yedigin baklava lari
Gel gel valla bişey demiycem
Ben tubanin bana takılmasına kizmiyorum esasında onunla alakası yok.genel olarak ufak bi ekmek yada bulgur olunca olumsuz şeyler duyunca ben demotive oluyorum.Hop hop hoopppp kızlarrr
Takılıyoruz sadece.
Lütfen alinganlik göstermeyin.
Benim eşim de uğramaz oldu hele
o yüzden mi yoksam ki hala bana küs mü?
Kuzularinannesi nickli elif kardeşim
Canım benim sen gel
Bişey demiycem
Bugün gördüm yedigin baklava lari
Gel gel valla bişey demiycem
Biliyorum tabi ki de ama ben sadece senin yorumuna alinmadim yanlış anlama haketmedigimi düşündüğüm için boyle dedim.dizim agrimasina rağmen cumavicin spor yapıyorum.mesela gecen gün gün içinde çok güzel bi diyet listesi yapmıştım etin yaninda sadece 1 çatal bulgur pilavı yemisim diye uyari almak zoruna gidiyom.neyse seni uzduysem hakkini helal et.
Ne oldu ya ben kaçırdım galibaBen tubanin bana takılmasına kizmiyorum esasında onunla alakası yok.genel olarak ufak bi ekmek yada bulgur olunca olumsuz şeyler duyunca ben demotive oluyorum.
İnanmıyorum sana zeynuşum ya hakketen.bu kadar kırılacağını bilsem hiç yorum yapmazdım.aramızda bunu sorun edemeyecek kadar arkadaşlık olduğunu düşünüyorum.ki zaten perinin de benim de buradakı herkesin görevi 1 1mizi uyarmak deyil mi.ssen kendin bile cıss yapanı fena yaplyorsunBen tubanin bana takılmasına kizmiyorum esasında onunla alakası yok.genel olarak ufak bi ekmek yada bulgur olunca olumsuz şeyler duyunca ben demotive oluyorum.
aynen canim Rabbim yavrularimizi dogruluktan ayirmasinMeryem yurtdisindamisin ?..
Yazdıklarin cok aciyeni neslin hali hal degil rabbim yardimcimiz olsun . Amin ..
O zaman buradan ilk gitmesi gereken de küsmesi gerekende sen olmalısın.sana neler neler söğlüyoruz dimi?aama sen hep tatlılıkla karkarşılıyorsun.çünki biliyorsun yalnış yaptığınnı.e ben de zeynebe kötü bir şey demedimki öğlen meyve ve ekmek yediyi için dalga geçtim,çünki kendisi karataytcı.e kızmadım,eleştirmedim,sadece şaka yaptım.helal olsn canm ya takma kafana herkes iyiliğimz için yorum yapıyo sonuçtaa
Dengesizim o zaman benİnanmıyorum sana zeynuşum ya hakketen.bu kadar kırılacağını bilsem hiç yorum yapmazdım.aramızda bunu sorun edemeyecek kadar arkadaşlık olduğunu düşünüyorum.ki zaten perinin de benim de buradakı herkesin görevi 1 1mizi uyarmak deyil mi.ssen kendin bile cıss yapanı fena yaplyorsun
Oldu mu şimdi?
Canım önceki mesajın çok güzeldi...sseni namaza uyandıran birisi...hhele hele tubanın senin için ettiyi dua başka bu güzel di..Ben olsam bende gelmem
İnanmıyorum sana Ya.gidiyormusun?Hesap nasıl kapatılıyor bilen varmı.bulamadim
Anladım canım.Ben tubanin bana takılmasına kizmiyorum esasında onunla alakası yok.genel olarak ufak bi ekmek yada bulgur olunca olumsuz şeyler duyunca ben demotive oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?