Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menumu yazayım bugün işteydim
07.30
İki haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 dilim kasar peyniri
Şekersiz cay

12.30
Üç köfte ,
1 portakal
tarhana çorbası 1/2 kase
2 dilim ekmek ( çokkk açtım)

Aksam
Evde köfte yaptım yedim ama öğlen de yediğimi simdi yazarken fark ettim
Mercimek çorba
Yoğurt
Yarim salatalik

2 lt su
Yemeği yeni yedim sindirdikten sonra spor yapcam

Çok çok iyi deyil ama kötü de deyil.karatayın sopası gerek,etle meyve yemişsin,ekmek yemişsin

Ablam namaz için akıllı telefonlara tabletlere yüklenebilen bir uygulama var bende bugün indirdim ülkeni ve mezhebini seciyorsun seni ezandan önce uyariyor hergin bir hadis,söz,esma paylasiyor öğlen ezani okunduğunda sabah namazini kildin mi diye soruyor kilmadiysan borcunu yaziyor hatta kabeyi bile izleyebiliyor sun canli canli çok güzel teşvik amaçli

Bugünkü menüm
Sabah
Yumurta
Peynir
Domates
Nescafe şekersi

Öğlen
Patates salatası
Yoğurt
1 türk kahvesi

Akşam
Bezelye ( yermiyim bilmiyorum patates de yedim ya)
Yoğurt

2 saat yürüyüş
2 lt su

Ben çok severim,namazı duayı.ama sadece sabah kalkamam diye tereddütteyim.çünki 1-2arası uyuyorum.kızım da sabah 8de uyanıyor.ve çok kötü bi huyym var.o da uyandıktan sonra uyuyamamam.yani zor uykuya dalarım,ve de uyumayı çokk severim.evet biliyorum bunları aklıma kesinlikle şeytan sokuyor ama işte görüyosun bende ona yenik düşüyorum

Bugünkü menüm
Sabah
Yumurta
Peynir
Domates
Nescafe şekersi

Öğlen
Patates salatası
Yoğurt
1 türk kahvesi

Akşam
Bezelye ( yermiyim bilmiyorum patates de yedim ya)
Yoğurt

2 saat yürüyüş
2 lt su
Bezelyeyi görünce ben de anam öğlende akşam da karbonhidrat diye düşündüm.Bence akşam salata yoğurt ye

Uygulamanın ismi ne?

Ablam vesveseyi bile dillendirmek sakıncaliymis bnde senin gibiyim geç yattimmi geç klkiyorum ama sabah nmazna uyanmak için dua var onu okuyup uyuyorum,uzuntun bile isteğinin göstergesi

Tubis sen gercekten iste, iste, iste . Rabbimnbir kapi acacaktir insallah .

Yüreğine sağlık senin iki cümleyle yaktın icimizi

Raporumuda vereyim
Sabah
Bir domates
Uç dilim ekmek
Lor
Uç zeytin
Ballı cay ( alistim artik mecburen balli cay mi olur denebilir ama )

Ara
Süt

Öğlen
Portakal
Elma
Limonlu
Smothie

Aksam
İki tane haslanmis tavuk but
Yoğurt
Su iki lt
Spor
Plates
Leslie
Mekik

Aynura bir yerden baslamalisin canim , son nefesimiz ne vakit bilmek Mumkunmu? Bak ne guzel şukur ediyorum diyorsun ama asil şukur namazdir.
Bak soylede yanlis bir duygu var sabahi kilamiyorum diye diger vakitleride aksatmak, ilk baslarda alisana kadar sabah namazlarini kalkinca kilabilirsin sunnetiyle birlikte kaza etmis olursun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…