Evetİnanmıyorum sana Ya.gidiyormusun?
Yapma zeynep. Ne yaptık ne dedik ki sana gidiyorsun.?şoktayım şu an
Evet Allah razı olsun ona da nasip etsin inşallahCanım önceki mesajın çok güzeldi...sseni namaza uyandıran birisi...hhele hele tibanın senin için ettiyi dua başka bu güzel di..
Ablam nlduHesap nasıl kapatılıyor bilen varmı.bulamadim
Canım yaaa yapma böyle....
Ben bana yorum yapılmasına kizmiyorum haketmedim yere kotu yorum yapılmasına üzülüyorum.ben gerçekten çok ciddiye alıyorum burayı çok ugrasiyorum.ha yememem gereken abur cubur vs..şeyler yesem de eleştiri akşam niye kiziyimAnladım canım.
Tamam bi daha dikkat ederiz canım.
Demotive olma yaaa buraya stres atmaya geliyoruz.
Allahım ya Rabbiiiim.ya seni eleştirdik mi?şaka yapamazmıyz?istemezsen yapmaylz.ama böğle gidemezsinBen bana yorum yapılmasına kizmiyorum haketmedim yere kotu yorum yapılmasına üzülüyorum.ben gerçekten çok ciddiye alıyorum burayı çok ugrasiyorum.ha yememem gereken abur cubur vs..şeyler yesem de eleştiri akşam niye kiziyim
Ben bana yorum yapılmasına kizmiyorum haketmedim yere kotu yorum yapılmasına üzülüyorum.ben gerçekten çok ciddiye alıyorum burayı çok ugrasiyorum.ha yememem gereken abur cubur vs..şeyler yesem de eleştiri akşam niye kiziyim
Anladım canım.Ben bana yorum yapılmasına kizmiyorum haketmedim yere kotu yorum yapılmasına üzülüyorum.ben gerçekten çok ciddiye alıyorum burayı çok ugrasiyorum.ha yememem gereken abur cubur vs..şeyler yesem de eleştiri akşam niye kiziyim
Firuze nasıl geçti pilates seansı? =)Kızlar şimdi Platese gidiyorum aksama yemeği yemedim
Menüm
08:00 süt içine 4 Çilek,3 dilim Ananas,yarım muz,tarçın,2 kaşık yoğurt
12:00 armut,3 kuru incir
16:00 arkadaşıma kahveye gittim 2 küçük kurabiye
17:00 yeşil salata,yoğurt,2 etimek
8500 adım attım..
Günü kapattım çok acıkırsam tarçınlı yoğurt yemeyi düşünüyorum.,
Zeynebim biliyormusun yazismalari ojkmasam bende takilacaktim sanaBiliyorum tabi ki de ama ben sadece senin yorumuna alinmadim yanlış anlama haketmedigimi düşündüğüm için boyle dedim.dizim agrimasina rağmen cumavicin spor yapıyorum.mesela gecen gün gün içinde çok güzel bi diyet listesi yapmıştım etin yaninda sadece 1 çatal bulgur pilavı yemisim diye uyari almak zoruna
gidiyom.neyse seni uzduysem
hakkini helal et.
Bu sen degilsin zeynep , yarin daha farkli dusuneceksin , birbirimizi elestiririzde aferimde derizvtakimlar bunun icin varCuma günü bildirim yaparım zor durumda bırakmam sizi.
Ya bildirim umrumdamı.zeynep sen bu takımdan gidemezsin.ya sen bu taklmın içinin içindensin.nasıl bi şakaya takılıp bizi bıraka bilirsin?Cuma günü bildirim yaparım zor durumda bırakmam sizi.
Ben şaka yi kaldiriyorum tabiki ama şakadan öte kaçamak olmadığını düşündüğüm şeylere gelen yorumlar benim için sorun.neyse uzatmiyim konustukca sacmaliyorum.Zeynebim biliyormusun yazismalari ojumasam bende takilacaktim sanacunki sen sakayi kaldirabilecek birisin tubisle ilk gunlerinizi hatirliyorumda oooo :)..
Bak sana bisi diyimmi, kucuk kacamaklarina yorumlardan degil, sen kendi icin rahat etmediginden takiliyorsun..
Sende biliyorsunki burdaki elestiriler hepimiz icin ve kilo vermemiz, birbirimize destek
Olmamiz icin...
Demem oki yapilan elestiri ve onerilere kirilmayin darilmayin .. Ben gecenlerde aynurayi nasil sikistirdim gormedinizmionun uzerine aynura 5 li rakamlari gordu , benim amacimda buydu zaten , bunu boyke degerlendirim bu sadece senin icinde degil hepimizbicin gecerli .. Aynura simdi benim menu vermemi bekliyo ahaha ..
Demek bana cevap vermeyecek kadar önemsizmişim senin içinBen şaka yi kaldiriyorum tabiki ama şakadan öte kaçamak olmadığını düşündüğüm şeylere gelen yorumlar benim için sorun.neyse uzatmiyim konustukca sacmaliyorum.
Plates güzeldi canım. Sabah tüm vücut ölçülerimi aldım. Bazı hareketleri hiç yapamadım bazılarını biliyodum zaten şu an biraz ağrım var ilk gün için iyi yine.Firuze nasıl geçti pilates seansı? =)
Kurabiyeleri toparlamışsın Hülyacım. Sıfırlama kitabın gelsede bizde öğrensek ayrıntıları sen kadar heyecanlıyım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?