Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

11 Mart

Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Peynir
Domates- Salatalık

Öğle
1 kase barbunya
1 dilim ekmek

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
2 kaşık yoğurt

Su: Ölçmedim ama çok içmedim bugun 2lt kadar olur yatana kadar
Spor: Bir bucuk saat pilates

Anladım canım.
Tamam bi daha dikkat ederiz canım.
Demotive olma yaaa buraya stres atmaya geliyoruz.
Ben bana yorum yapılmasına kizmiyorum haketmedim yere kotu yorum yapılmasına üzülüyorum.ben gerçekten çok ciddiye alıyorum burayı çok ugrasiyorum.ha yememem gereken abur cubur vs..şeyler yesem de eleştiri akşam niye kiziyim

Allahım ya Rabbiiiim.ya seni eleştirdik mi?şaka yapamazmıyz?istemezsen yapmaylz.ama böğle gidemezsin

kuzzzuuummm tamamm anladılar seni ben de anladım :)

bi daha dikkatli olruz kuzucum herkesin huyu farklı gülüm alınıyo olabilirsin dikkat ederz :)

Anladım canım.
Haklısın...
Ama lütfen büyütmeyelim.
Burdaki herkes senin önemsedigin kadar önemsiyor burayı.

Kızlar şimdi Platese gidiyorum aksama yemeği yemedim
Firuze nasıl geçti pilates seansı? =)

Kurabiyeleri toparlamışsın Hülyacım. Sıfırlama kitabın gelsede bizde öğrensek ayrıntıları sen kadar heyecanlıyım=)

Zeynebim biliyormusun yazismalari ojkmasam bende takilacaktim sana cunki sen sakayi kaldirabilecek birisin
tubisle ilk gunlerinizi
hatirliyorumda oooo :)..
Bak sana bisi diyimmi, kucuk kacamaklarina yorumlardan degil, sen kendi icin rahat etmediginden takiliyorsun ..
Sende biliyorsunki burdaki
elestiriler hepimiz icin ve kilo
vermemiz, birbirimize destek
Olmamiz icin ...

Demem oki yapilan elestiri ve onerilere kirilmayin darilmayin .. Ben gecenlerde aynurayi nasil sıkıstirdim gormedinizmi onun uzerine aynura 5 li rakamlari gordu , benim amacimda buydu zaten , bunu boyke degerlendirim bu sadece senin icinde degil hepimizbicin gecerli .. Aynura simdi benim menu vermemi bekliyo ahaha ..

Son düzenleme:
Cuma günü bildirim yaparım zor durumda bırakmam sizi.
Bu sen degilsin zeynep , yarin daha farkli dusuneceksin , birbirimizi elestiririzde aferimde derizvtakimlar bunun icin var..
Hadi simdi uzulme , bizleride uzme , bak tubiste cok uzulecek srn gidersen koca kadinlariz

Ben şaka yi kaldiriyorum tabiki ama şakadan öte kaçamak olmadığını düşündüğüm şeylere gelen yorumlar benim için sorun.neyse uzatmiyim konustukca sacmaliyorum.

Firuze nasıl geçti pilates seansı? =)

Kurabiyeleri toparlamışsın Hülyacım. Sıfırlama kitabın gelsede bizde öğrensek ayrıntıları sen kadar heyecanlıyım=)
Plates güzeldi canım. Sabah tüm vücut ölçülerimi aldım. Bazı hareketleri hiç yapamadım bazılarını biliyodum zaten şu an biraz ağrım var ilk gün için iyi yine.
Yalnız salondaki en kalın bacaklı hatun bendim . Nası eriycek benim bu alt bacaklarim yaaa. Çok tombul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…