- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin canimRabbim isteye herkese nasip etsin
Hani var ya senin yazdıklarını okudukca kalbim yerinden çıkacak gibi oldu,ççok heyecanlandım ve sevindim...iiyiye işaret bu galibaben de acemiyim ama sana anlatayım biraz .. Eğer istersn google da araştır çok güzel bilgiler var ..
Tasavvuf bence ilk olarak İbadete ruh katmak .. Yani heyecanla çıkmak Allah n huzuruna heycanla dua etmek . İbadete ALLAH aşkı için yaklaşmak .. Namaz kılınca Cennet verecek diye değil . Senden memnun kalacak senden razı olacak diye ibadet etmek . Herşeyinle O na yönelmek . Onda yok olmak . Gönlünde daima aşkıyla yanmak ..
nefsini onun için köreltmek . onun için çoğu şeyden vazgeçmek
İkinci olarak ; İnsan sevgisi yani Hümanizm . .
Ne olursan ol Yine gel der Mevlana o hesap .. Yeter ki onun aşkıyla yan ister arap ister kürt ister türk ol ister zenci ister beyaz .. hep onun aşkıyla yanalım beraber der ..
Şimdilik böyle :) ama Tasavvuf çok büyük bi deniz .. Bi kaç satırla bitmez böyle ..
Desene senin smoothie heyecanın yarımçık kaldı.kocam bana dünki karışımdan yapsana diyo.sspordan gelince yapıcam...hülya abla bugün smoothieye portakal koydum hiç sevmedim yarısınız zor içtim
blendarımı da kırdım buarada
Hani var ya senin yazdıklarını okudukca kalbim yerinden çıkacak gibi oldu,ççok heyecanlandım ve sevindim...iiyiye işaret bu galiba
Yalnış bilmiyorsam hollandada tatlımaa nerdesin kuzum sen
Portakal koyunca tarçını çok koy Elifim..portakal yağ yakıcı özelliği olduğu için konuyor..onun yerine kivi koy yiyemediysen.,hülya abla bugün smoothieye portakal koydum hiç sevmedim yarısınız zor içtim
blendarımı da kırdım buarada
hollandada yasiyorum canimaa nerdesin kuzum sen
Nerelerdesin güzelim?Luleburgaz dan canım. Kırklareli trakya yanii avrupada ben avrupaaaaa
Aynı anda yazmışız tatlım.evet ben de çok etkilendim yazdıklarından...Iyi akşamlar kızlar
Geçmişi okumadan yazmayim dedim
Maşallah 40 sayfa filan okudum heralde .
Tubacim ne güzel yazmışsın
Rabbim hepimizi yolunda eylesin.
Ilk yazdığın tasavvuf ilgili mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu kizzz
canımsın yaa çocuk bi tane mi ?hollandada yasiyorum canim
Iyi akşamlar kızlar
Geçmişi okumadan yazmayim dedim
Maşallah 40 sayfa filan okudum heralde .
Tubacim ne güzel yazmışsın
Rabbim hepimizi yolunda eylesin.
Ilk yazdığın tasavvuf ilgili mesajını okuyunca tüylerim diken diken oldu kizzz
Işten çıktım AynuramNerelerdesin güzelim?
Gelince yazarsın tatlım.iyi sporlar.yarasınnnn...Işten çıktım Aynuram
Eve gidip üstümu giyinip Platese gidicem
Bugün de tlfun şarjı bitti
canımsın yaa çocuk bi tane mi ?
akrabalarn falan var mı orda ?
evet canim 1 tane 1 yasinda oglum var ama Allah nasip ederse nisanda ikinci icin tedaviye baslayacam cocuklari cok seviyorum o yuzden anaokul ogretmeni oldum2,5-4 yas arasi cocuklar cok masumlar gercekten melekler hangi dinden olursa olsunlar farketmiyor
ailem annemle babam emekli olunca Turkiyeye kesin donus yaptilar 2 abim ve ben burdayiz
Sağol canım bi şekilde halletmeye çalışcam artıkCanım baktım ama koysepete sitesinde de kart istiyor ptt ile ödeme yok. biraz zor öyle bi yer bulmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?