Sana darginim.insan sevdiğine alınır mış nasıl olduysa bu artikDemek bana cevap vermeyecek kadar önemsizmişim senin için
Zeynep canim menundeki kacamaklari arkadaslarin uyarma nedenleri senin karatay yapiyorum demen . Yoksaki bir cogumuzin menusundeBen şaka yi kaldiriyorum tabiki ama şakadan öte kaçamak olmadığını düşündüğüm şeylere gelen yorumlar benim için sorun.neyse uzatmiyim konustukca sacmaliyorum.
Ya güzelim benim neden dargınsın?ben sana ne dedim ki?Sana darginim.insan sevdiğine alınır mış nasıl olduysa bu artik
BilmiyorumYa güzelim benim neden dargınsın?ben sana ne dedim ki?
Hayırdır canım hastamısın?Kızlar nasılsınıız
Çok uykum var uyumak istşyoruM
Yemek yiyip hemen uyucam
O kadar smothie denedim neler neler karıştırdım limon hiç aklıma gelmemişti iyi ki gördüm menünü =)Raporumuda vereyim
Sabah
Bir domates
Uç dilim ekmek
Lor
Uç zeytin
Ballı cay ( alistim artik mecburen balli cay mi olur denebilir ama)
Ara
Süt
Öğlen
Portakal
Elma
Limonlu
Smothie
Aksam
İki tane haslanmis tavuk but
Yoğurt
Su iki lt
Spor
Plates
Leslie
Mekik
Ne mutlu Aynuram =)Ben de öyle düşünüyorum.sanki rabbim beni doğru yola yönlendiriyor...şimdi hemen banyoya.yatsı ya da sabah sübh namazıyla başlıyorum inşallah.
Harika gidiyosun Firuze=)Iyi akşamlar kızlar
Ben de bildirimimi yapayım.
Sabah
1 elma
10 da
1 yumurta
Domates
Öğle
Ispanak
Yogurt.
Akşama doğru
1 haşlanmış yumurta
Domates
Bugün Platese gideceğim için akşam gelince yemek yemeyim diye yedim yumurtayı tok tutsun diye..
Biraz saçma bi menu oldu
1 buçuk saat plates yaptım 13 bi adim yaptım. Cuma gününe 71.6yi görücem inşallah.
Bilmiyorum
Tatlım grup karbonhidrat konusunda çok hassas olduğu için kendi menulerınde yorum yapmşlarBen şaka yi kaldiriyorum tabiki ama şakadan öte kaçamak olmadığını düşündüğüm şeylere gelen yorumlar benim için sorun.neyse uzatmiyim konustukca sacmaliyorum.
Anlamadım kuzu?nesi kötü menünün?bu arda benim menum utansamda yazmam lazim
sabah; smoothie Portakal+elma+3 yk yogurt+3 cilek+muz+ zencefil,zerdecal ve tarcin
ogle: tam 350 gr Balikyuuhhh dediginizi duyar gibiyim bana ne oldu anlamadim yedikce yedim ama sadece balik yedim artik baligin b sini duymak istemiyorum midem hala bulaniyo
aksam 3 tane karnabahar korfesi cok az yogurt birkac tavada yagsiz pisirilmis mantar
su 3,5 litre
spor 6km yuruyus ve birazdan insallah platesimide yapicam
Menü güzel ama makarna olmasa daha iyi olurmuşslm kızlar dün giremedim
menüm
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen sebze graten ve mercimek çorbası
akşam ızgara et salata 1 elma tarçınlı süt
20 dk lesli 10 dk göbek eritme hareketleri
bugün ki menüm
sabah yarım simit
öğlen sinitzel yoğurt
akşam mercimek çorbası 2-3 kaşık makarna
tarçınlı süt
20 dk lesli.
çalıştığım için ve evde netim olmadığı için forumu takip edemiyorum malesef. sadece menümü yazıyorumm.
süperBugünkü menüm
Sabah
Yumurta
Peynir
Domates
Nescafe şekersi
Öğlen
Patates salatası
Yoğurt
1 türk kahvesi
Akşam
Bezelye ( yermiyim bilmiyorum patates de yedim ya)
Yoğurt
2 saat yürüyüş
2 lt su
Yeni moda ballı çaay :))Raporumuda vereyim
Sabah
Bir domates
Uç dilim ekmek
Lor
Uç zeytin
Ballı cay ( alistim artik mecburen balli cay mi olur denebilir ama)
Ara
Süt
Öğlen
Portakal
Elma
Limonlu
Smothie
Aksam
İki tane haslanmis tavuk but
Yoğurt
Su iki lt
Spor
Plates
Leslie
Mekik
Ben zencefil zerdeçal tarçın denedim faydasını gördüm. Hepsinden birer çay kaşığı, yoğurt ise 3 çorba kaşığı falan.Kızlar birşey soracagım göbek için yoğurt kurunu uygulayıp Sonuc alan ölçek ve tarif verebilir mi
Ooo harikasııın canımmm :))Iyi akşamlar kızlar
Ben de bildirimimi yapayım.
Sabah
1 elma
10 da
1 yumurta
Domates
Öğle
Ispanak
Yogurt.
Akşama doğru
1 haşlanmış yumurta
Domates
Bugün Platese gideceğim için akşam gelince yemek yemeyim diye yedim yumurtayı tok tutsun diye..
Biraz saçma bi menu oldu
1 buçuk saat plates yaptım 13 bi adim yaptım. Cuma gününe 71.6yi görücem inşallah.
Bende başladım pilateese bugüünn :))11 Mart
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Peynir
Domates- Salatalık
Öğle
1 kase barbunya
1 dilim ekmek
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
2 kaşık yoğurt
Su: Ölçmedim ama çok içmedim bugun 2lt kadar olur yatana kadar
Spor: Bir bucuk saat pilates
Zeynebiimm sen bize şaka yapıyorsun şuuan biliyoruumm :)) sen bizi böyle bırakıp gitmezsin. Hem birşeye kızarsanda patır patır gel söyle canım herkes herşeyi hep kaldıramayabilir bazen hassas olabiliriz. Daha beni takip ediceksin sen olurmmu yaaaSana darginim.insan sevdiğine alınır mış nasıl olduysa bu artik
bu arda benim menum utansamda yazmam lazim
sabah; smoothie Portakal+elma+3 yk yogurt+3 cilek+muz+ zencefil,zerdecal ve tarcin
ogle: tam 350 gr Balikyuuhhh dediginizi duyar gibiyim bana ne oldu anlamadim yedikce yedim ama sadece balik yedim artik baligin b sini duymak istemiyorum midem hala bulaniyo
aksam 3 tane karnabahar korfesi cok az yogurt birkac tavada yagsiz pisirilmis mantar
su 3,5 litre
bu arda benim menum utansamda yazmam lazim
su 3,5 litre
e ben de öğle acaba be yedi diye düşündüm. Hatta zeynep öğle şaşırtdıki sırf cıslı menü görüp daha kötü olmamak için menü bile istemedimbende diyorum ne yedi acaba bu kız350 gr balıktan nolcak biz 1 kg alıyoruz 5-6 tane oğlum yiyorsa geri kalanı eşimle biz yiyoruz o zaman bize kocaman bir yuh
Bak şimdiiiii.o spagetti neeee?yemeseydin ya onu.ah eliffff hele cuma güzel bi eksiyle gelme...benim menüm
sabah maydanozlu kurunaneli omlet, salatalık, peynir, zeytin, çay, fındık, badem
öğle smoothie (portakal,elma,muz,süt,yoğurt,tarçın), fındık, badem
akşam yağsız spagetti
2 ltden fazla su içtim
canim ben sozde ssifirlama diyeti yapiyorum sadece smoothie ve iki hafif ara ogun olmali ama ben bir oturusta o kadar cok kizarmis balik yedimki yedimki midem bulandiAnlamadım kuzu?nesi kötü menünün?
Aksamki patates haric menun guzel turtlecim ,Merhaba kızlar menüm
Kahvaltı 8:30
2kepce çorba
Öğlen 13:00
2kepce mantar sote
Salata
Akşam 18:00
2kepce domates çorba
1yk patates pure
1tavuk pirzola
1.5 lt su içtim birde az önce
yarım elma yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?