Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben şaka yi kaldiriyorum tabiki ama şakadan öte kaçamak olmadığını düşündüğüm şeylere gelen yorumlar benim için sorun.neyse uzatmiyim konustukca sacmaliyorum.
Zeynep canim menundeki kacamaklari arkadaslarin uyarma nedenleri senin karatay yapiyorum demen . Yoksaki bir cogumuzin menusunde
kacamak oluyor , takimdaki kizlarin ne diyet yapiyorlarsa yorum ona gore geliyor ,sanirim asil konu burdan cikiyor .. Bak hulya kurabiye yemis bugun
Ki normal hulya icin onun
yasaklisi yoktur . Mesela firuze
monti disi bisi yese ona deriz kacamak yaptin olmadi diye .
Bunun gibi . Bak kac gundur
kizlar tubayida elestiriyorlar
hepimizde yazdik tuba bisi
diyormu ,biliyor menusuneki hatasini ...

Arkadadim bunda alinacak bisi yok hadi sende artik takilma yarin sakinlesirsin konusuruz tekrar ..

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınıız
Çok uykum var uyumak istşyoruM
Yemek yiyip hemen uyucam
Hayırdır canım hastamısın?
O kadar smothie denedim neler neler karıştırdım limon hiç aklıma gelmemişti iyi ki gördüm menünü =)
Ben de öyle düşünüyorum.sanki rabbim beni doğru yola yönlendiriyor...şimdi hemen banyoya.yatsı ya da sabah sübh namazıyla başlıyorum inşallah.
Ne mutlu Aynuram =)
Harika gidiyosun Firuze=)

Ben şaka yi kaldiriyorum tabiki ama şakadan öte kaçamak olmadığını düşündüğüm şeylere gelen yorumlar benim için sorun.neyse uzatmiyim konustukca sacmaliyorum.
Tatlım grup karbonhidrat konusunda çok hassas olduğu için kendi menulerınde yorum yapmşlar
ama sen 2 kaşık tuketmek istiyorsan bu artık eleştiri olmaz. Seni kırmak için kimsenin yorum yaptıgını düşünmüyorum. Gruptan ayrılsan daha cok motive olacak mısın peki?
Biraz sakinleş sonra yine gel aramıza bence=)

bu arda benim menum utansamda yazmam lazim
sabah; smoothie Portakal+elma+3 yk yogurt+3 cilek+muz+ zencefil,zerdecal ve tarcin
ogle: tam 350 gr Balik yuuhhh dediginizi duyar gibiyim bana ne oldu anlamadim yedikce yedim ama sadece balik yedim artik baligin b sini duymak istemiyorum midem hala bulaniyo
aksam 3 tane karnabahar korfesi cok az yogurt birkac tavada yagsiz pisirilmis mantar
su 3,5 litre
spor 6km yuruyus ve birazdan insallah platesimide yapicam

Anlamadım kuzu?nesi kötü menünün?

Menü güzel ama makarna olmasa daha iyi olurmuş

Bugünkü menüm
Sabah
Yumurta
Peynir
Domates
Nescafe şekersi

Öğlen
Patates salatası
Yoğurt
1 türk kahvesi

Akşam
Bezelye ( yermiyim bilmiyorum patates de yedim ya)
Yoğurt

2 saat yürüyüş
2 lt su
süper
Yeni moda ballı çaay :))
Kızlar birşey soracagım göbek için yoğurt kurunu uygulayıp Sonuc alan ölçek ve tarif verebilir mi
Ben zencefil zerdeçal tarçın denedim faydasını gördüm. Hepsinden birer çay kaşığı, yoğurt ise 3 çorba kaşığı falan.
Ooo harikasııın canımmm :))
Bende başladım pilateese bugüünn :))
Sana darginim.insan sevdiğine alınır mış nasıl olduysa bu artik
Zeynebiimm sen bize şaka yapıyorsun şuuan biliyoruumm :)) sen bizi böyle bırakıp gitmezsin. Hem birşeye kızarsanda patır patır gel söyle canım herkes herşeyi hep kaldıramayabilir bazen hassas olabiliriz. Daha beni takip ediceksin sen olurmmu yaaa

bende diyorum ne yedi acaba bu kız 350 gr balıktan nolcak biz 1 kg alıyoruz 5-6 tane oğlum yiyorsa geri kalanı eşimle biz yiyoruz o zaman bize kocaman bir yuh

benim menüm

sabah maydanozlu kurunaneli omlet, salatalık, peynir, zeytin, çay, fındık, badem

öğle smoothie (portakal,elma,muz,süt,yoğurt,tarçın), fındık, badem

akşam yağsız spagetti

2 ltden fazla su içtim

Merhaba kızlar menüm
Kahvaltı 8:30
2kepce çorba
Öğlen 13:00
2kepce mantar sote
Salata
Akşam 18:00
2kepce domates çorba
1yk patates pure
1tavuk pirzola
1.5 lt su içtim birde az önce yarım elma yedim

Meryem Menun harika
Kiz ,istersen baligi 500 gr ye :))

bende diyorum ne yedi acaba bu kız 350 gr balıktan nolcak biz 1 kg alıyoruz 5-6 tane oğlum yiyorsa geri kalanı eşimle biz yiyoruz o zaman bize kocaman bir yuh
e ben de öğle acaba be yedi diye düşündüm. Hatta zeynep öğle şaşırtdıki sırf cıslı menü görüp daha kötü olmamak için menü bile istemedim

Bak şimdiiiii.o spagetti neeee?yemeseydin ya onu.ah eliffff hele cuma güzel bi eksiyle gelme...

Anlamadım kuzu?nesi kötü menünün?
canim ben sozde ssifirlama diyeti yapiyorum sadece smoothie ve iki hafif ara ogun olmali ama ben bir oturusta o kadar cok kizarmis balik yedimki yedimki midem bulandi aksamda esim illa beraber yiyelim diye tutturdu anlayacagin sifirlama diyeti ruya oldu

Merhaba kızlar menüm
Kahvaltı 8:30
2kepce çorba
Öğlen 13:00
2kepce mantar sote
Salata
Akşam 18:00
2kepce domates çorba
1yk patates pure
1tavuk pirzola
1.5 lt su içtim birde az önce

yarım elma yedim
Aksamki patates haric menun guzel turtlecim ,

Nasilsin cok gorusemiyoruz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…