- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
menunde kotu bısı yok kı :sbu arda benim menum utansamda yazmam lazim
sabah; smoothie Portakal+elma+3 yk yogurt+3 cilek+muz+ zencefil,zerdecal ve tarcin
ogle: tam 350 gr Balikyuuhhh dediginizi duyar gibiyim bana ne oldu anlamadim yedikce yedim ama sadece balik yedim artik baligin b sini duymak istemiyorum midem hala bulaniyo
aksam 3 tane karnabahar korfesi cok az yogurt birkac tavada yagsiz pisirilmis mantar
su 3,5 litre
spor 6km yuruyus ve birazdan insallah platesimide yapicam
ama ben kizarmis balik eti yedim yani benim sifirlama diyeti ruya oldu canim o yuzdenbende diyorum ne yedi acaba bu kız350 gr balıktan nolcak biz 1 kg alıyoruz 5-6 tane oğlum yiyorsa geri kalanı eşimle biz yiyoruz o zaman bize kocaman bir yuh
Monti kitabımın siparişini veriyorum Abla=) Tabi yanında Karatayın kitabınıda=)Kizlar bu smotiyi fazla meyveli yapiyorsunuz benceokadar meyve kilo vermenizi engeller dimedi dimeyin ...
tartıda olumsuz durum olmaz önemli olan o yarın sil baştan başlarsın smothie yeama ben kizarmis balik eti yedim yani benim sifirlama diyeti ruya oldu canim o yuzden
Birde " can bogazdan cikar " ı ekle siparisine :)Monti kitabımın siparişini veriyorum Abla=) Tabi yanında Karatayın kitabınıda=)
Kız bunun neresi cıs yabu arda benim menum utansamda yazmam lazim
sabah; smoothie Portakal+elma+3 yk yogurt+3 cilek+muz+ zencefil,zerdecal ve tarcin
ogle: tam 350 gr Balikyuuhhh dediginizi duyar gibiyim bana ne oldu anlamadim yedikce yedim ama sadece balik yedim artik baligin b sini duymak istemiyorum midem hala bulaniyo
aksam 3 tane karnabahar korfesi cok az yogurt birkac tavada yagsiz pisirilmis mantar
su 3,5 litre
spor 6km yuruyus ve birazdan insallah platesimide yapicam
Bakın burda spagettiii vaarrrbenim menüm
sabah maydanozlu kurunaneli omlet, salatalık, peynir, zeytin, çay, fındık, badem
öğle smoothie (portakal,elma,muz,süt,yoğurt,tarçın), fındık, badem
akşam yağsız spagetti
2 ltden fazla su içtim
akşam püre olmasaymış iyiymiş canım. aslında proteini arttırabilirsin hem tok tutar hem daha uygun olur diyeteMerhaba kızlar menüm
Kahvaltı 8:30
2kepce çorba
Öğlen 13:00
2kepce mantar sote
Salata
Akşam 18:00
2kepce domates çorba
1yk patates pure
1tavuk pirzola
1.5 lt su içtim birde az önce yarım elma yedim
ya deme kitap listem artıyor sürekli ama bakayım tabiki=)Birde " can bogazdan cikar " ı ekle siparisine :)
Evet o kitabı da okudumBirde " can bogazdan cikar " ı ekle siparisine :)
Hasta değilim Uykum gelmişti tv izlerken kaçtı zatenHayırdır canım hastamısın?
O kadar smothie denedim neler neler karıştırdım limon hiç aklıma gelmemişti iyi ki gördüm menünü =)
Ne mutlu Aynuram =)
Harika gidiyosun Firuze=)
Dün gelmiş,benim mesajl beyenmiş ondan anladım ama yazmamış.arzu geliyor aklıma bu smileyi görünce, gelmedi kaç gündür
İyiyiz güzellik sen nasılsın?7. Takım'ın fıstıkları, nasılsınız??
Evet o kitabı da okudum
Aman allahım hakkaten okumadigim diyet kitabı kalmamis
Tabi canım rahat ol.ccıss yememişsin önemli olan oaayyy cok tesekurler kizlar icim rahatladi siz oyle diyosaniz sorun yokbende ogleden beri sucluluk hissediyordum cok yedim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?