Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ah bu teknoloji

bende elimdeki son kitaba 3 kez başladım ve nihayet bu sefer bikaç gün içinde bitirdim
Aslında alınan kitabın bir kaç gün içinde bitmesi en güzeli
Ali ulvi kurucunun hatıralarını okudum en son herkese öneririm mükemmel bir kitap 4 cildini de çok kısa bir sürede bitirdim

Peri hayatın 2kilo verdiyini göalışverişlerdedi ablaaa
hayat dedim de artık eskisi gibi gelmiyor kuzu buket

Kaptanim ceyiz alisverisi yapiyoruz al al bitmiyor dugun yaklasti bizde basladik alsverislere yoksa gelmezmiyim ama diyetime cok guzel devam ediyorum spor salonunada gidiyorum anca aksma grebliyorum takimimida ozluyorum ama hazrlik yuzunden cok gelemiyorum

Yok canım ne şifresi kaçırmışim ben onu
Nasi haberim olmamis

Aslında alınan kitabın bir kaç gün içinde bitmesi en güzeli
Ali ulvi kurucunun hatıralarını okudum en son herkese öneririm mükemmel bir kitap 4 cildini de çok kısa bir sürede bitirdim

evet kaldı mı kalıyor kitaplar okunmayınca

iskender pala-efsane'yi okudum bende. seviyorum o adamın kitaplarını

Menum

sabah
1 greyfurt
Yarim nar
bir kase yogurt

öğlen
tarhana corbasi
ayran

aksam
1 kase lahana salatasi
Bi kase tarhana corbasi
ayran

spor

spor salonuna gittim 1 bucuk saat spor yaptim herseyden
ceyiz alisveris icn çarşıyi gez gez bittim

su 3.5 litre kizlar

ah bu teknoloji

bende elimdeki son kitaba 3 kez başladım ve nihayet bu sefer bikaç gün içinde bitirdim
Risale kuliyatini okuyorum daha dogrusu okumak zorundayim ders icin mecburum . Öyle olmasa okuyamam bukadar hizli iyi oldu . 10 -12gun arasinda 300 sayfalik kitaplari okumaliyim 1 gun okumazsam sonraki gune devrediyor .. ay bende burdayim. kactim.
İyi geceler .

Çok güzel canım ama proteine biraz ağırlık versen iyi olur spor da yapiyosun kas kaybin olmasin

Ben de Külliyatı bitirmek istiyorum kaç syf okuyosun gunde

merhaba arkadaşlar, umarım keyifler iyidir...

maşallah canım

ne heyecanlı çeyiz alışverişi, tatlı yorgunluklar bunlar

iyi geceler aebencim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…