Aslında alınan kitabın bir kaç gün içinde bitmesi en güzeliah bu teknoloji
bende elimdeki son kitaba 3 kez başladım ve nihayet bu sefer bikaç gün içinde bitirdim
Peri hayatın 2kilo verdiyini göalışverişlerdedi ablaaa
hayat dedim de artık eskisi gibi gelmiyor kuzu buket
Yok canım ne şifresi kaçırmışim ben onuDr. Oldugu icin isin bilimsel anlatimla anlatilması var . Birde cok esprili resim ve benzetmeler var . Okuyali baya oldu tekrar okuyabilirim . Ama diyet olarak verdigi listeyi uyguluyamam cok enteresandi . Kim yapacak o yemekleri bizim yeme tarzimiza gore degil..
Ay bide sifreli bir kitap almistim firuuuzeeeee kiz oda varmi srndeay verdigim paraya ne uzulmustum aldigimnicin pisman oldugum tek kitap
Aslında alınan kitabın bir kaç gün içinde bitmesi en güzeli
Ali ulvi kurucunun hatıralarını okudum en son herkese öneririm mükemmel bir kitap 4 cildini de çok kısa bir sürede bitirdim
Iskenderun pala od çok güzeldievet kaldı mı kalıyor kitaplar okunmayınca
iskender pala-efsane'yi okudum bende. seviyorum o adamın kitaplarını
Risale kuliyatini okuyorum daha dogrusu okumak zorundayim ders icin mecburum . Öyle olmasa okuyamam bukadar hizli iyi oldu . 10 -12gun arasinda 300 sayfalik kitaplari okumaliyim 1 gun okumazsam sonraki gune devrediyor .. ay bende burdayimah bu teknoloji
bende elimdeki son kitaba 3 kez başladım ve nihayet bu sefer bikaç gün içinde bitirdim
Çok güzel canım ama proteine biraz ağırlık versen iyi olur spor da yapiyosun kas kaybin olmasinMenum
sabah
1 greyfurt
Yarim nar
bir kase yogurt
öğlen
tarhana corbasi
ayran
aksam
1 kase lahana salatasi
Bi kase tarhana corbasi
ayran
spor
spor salonuna gittim 1 bucuk saat spor yaptim herseyden
ceyiz alisveris icn çarşıyi gez gez bittim
su 3.5 litre kizlar
Iskenderun pala od çok güzeldi
Ben de Külliyatı bitirmek istiyorum kaç syf okuyosun gundeRisale kuliyatini okuyorum daha dogrusu okumak zorundayim ders icin mecburum . Öyle olmasa okuyamam bukadar hizli iyi oldu . 10 -12gun arasinda 300 sayfalik kitaplari okumaliyim 1 gun okumazsam sonraki gune devrediyor .. ay bende burdayim. kactim.
İyi geceler .
İyikide olmamisYok canım ne şifresi kaçırmışim ben onu
Nasi haberim olmamis
evet onu da okudum
katre_i matem'i okurken ineceğim durağı kaçırıp son durakta inmiştim
şah ve sultan'ı ve en son efsane'yi okudum
Çok güzel canım ama proteine biraz ağırlık versen iyi olur spor da yapiyosun kas kaybin olmasin
On günde 15 kilo mu verdinİyikide olmamis
"Vucudun şifresi " 10 gunde 15 kilo .. Ciddiyim adam veriyoA nasil Oldugunu yazmiyo 400 sayfalik kitapta
Hic belli olmuyor firizem 50 sayfa okumam gerekiyor en az . Bazi gunler okuyamayinca birikiyor ...Ben de Külliyatı bitirmek istiyorum kaç syf okuyosun gunde
Menum
sabah
1 greyfurt
Yarim nar
bir kase yogurt
öğlen
tarhana corbasi
ayran
aksam
1 kase lahana salatasi
Bi kase tarhana corbasi
ayran
spor
spor salonuna gittim 1 bucuk saat spor yaptim herseyden
ceyiz alisveris icn çarşıyi gez gez bittim
su 3.5 litre kizlar
iyi geceler aebencimRisale kuliyatini okuyorum daha dogrusu okumak zorundayim ders icin mecburum . Öyle olmasa okuyamam bukadar hizli iyi oldu . 10 -12gun arasinda 300 sayfalik kitaplari okumaliyim 1 gun okumazsam sonraki gune devrediyor .. ay bende burdayim. kactim.
İyi geceler .
Ben deyil kizzzz halil kargulu diye bi kisilik :))) netden bakOn günde 15 kilo mu verdin
50 sayfa çokmus yaaaaHic belli olmuyor firizem 50 sayfa okumam gerekiyor en az . Bazi gunler okuyamayinca birikiyor ...
Zayifim sen sarayli olunca bizi unuttun ahaha ...merhaba arkadaşlar, umarım keyifler iyidir...
maşallah canım
ne heyecanlı çeyiz alışverişi, tatlı yorgunluklar bunlar
iyi geceler aebencim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?