Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öf

50 sayfa çokmus yaaaa
Risaleler reçete okumak gerek
Normal kitaplar gibi olmuyor firuzem cok anlamayinca suruklemiyor . Takildigim
Kitap olunca 1 gundede bitiririm lakin risaleler oyle degil . Rabbim okuyup ,anlayip yasamayi ,nasip eylesin . Amin .

Menün spor canım

Firuzenin dediği gibi protein ağırlıklı yapabilirsin ama spor salonunda hocanla konuş derim eğer onlar yağ kas su ölçümü yapıyorlarsa takibe alırsın daha güzel olur

Daha iyiler arzum saggolasin canim ..

Normal kitaplar gibi olmuyor firuzem cok anlamayinca suruklemiyor . Takildigim
Kitap olunca 1 gundede bitiririm lakin risaleler oyle degil . Rabbim okuyup ,anlayip yasamayi ,nasip eylesin . Amin .
Amin insallah canım
Biliyorum normal kitap gibi değil tabi. Çok manalar içeriyor Külliyatı yarıladım sayılır ama kalın kitaplar kaldı.
Okuyup tamamliycam insallah

İyi olda .. Ozletme ama .
İnsallah tum sıkıntilarin hayirla gecer .
Gelip gidiyorum ablacım, çok teşekkür ederim ilgin için.

Yok canım.59u gördüm ve artık korumadayım.ama akıllı koruma.sporlu sulu cıssız koruma.sadece akşam yemeyinde 1dilim çavdar ekmeyi yiyorum bi de akşam saat 11de 250ml.kadar smoothie içiyorum
Hedefin 59 muydu senin Aynuram?
Böyle devam edersen vermeye devam edersin zaten. Korumadan daha ileri düzenin. :)

Firuze nasıl geçti pilates seansı? =)

Kurabiyeleri toparlamışsın Hülyacım. Sıfırlama kitabın gelsede bizde öğrensek ayrıntıları sen kadar heyecanlıyım=)
Denizim bekliyorum bende 1 hafta ara vereyim smoothieye diyorum..asla bırakmam tabi ama 2 hafta içim dışım o oldu resmen..böyle giderse tiksinirim ara vereceğim azcık...

Mirjâmcım şu benim kitap gelsin iyice okuyup anlâyayım 'aramızda konuşalım sonrasında aynı gün başlayıp yapalım ..deniz,sen ve ben.,tabi Katılmak isteyenler olursa..hatta yapmadan yazarız hangi smoothieyi yapacağımızı malzemeler varsa aynısını yaparız..ne dersin?

canim cok guzel bir fikir ben meyveliye bayildim ama sebzeli ne yapacagimi bir turlu bilemedim karistirdiklarimida begenmedim hollanda sitelarinada baktim onlarin yemek zevkiyle bizimkisi cok farkli hic hosuma gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…