merhaba arkadaşlar, umarım keyifler iyidir...
maşallah canım
ne heyecanlı çeyiz alışverişi, tatlı yorgunluklar bunlar
iyi geceler aebencim
Normal kitaplar gibi olmuyor firuzem cok anlamayinca suruklemiyor . TakildigimÖf
50 sayfa çokmus yaaaa
Risaleler reçete okumak gerek
Menum
sabah
1 greyfurt
Yarim nar
bir kase yogurt
öğlen
tarhana corbasi
ayran
aksam
1 kase lahana salatasi
Bi kase tarhana corbasi
ayran
spor
spor salonuna gittim 1 bucuk saat spor yaptim herseyden
ceyiz alisveris icn çarşıyi gez gez bittim
su 3.5 litre kizlar
Zayifim sen sarayli olunca bizi unuttun ahaha ...
Menün spor canım
Firuzenin dediği gibi protein ağırlıklı yapabilirsin ama spor salonunda hocanla konuş derimeğer onlar yağ kas su ölçümü yapıyorlarsa takibe alırsın daha güzel olur
Sah ve sultanı ben de okudum hemen yarın Efsaneyi alıyorum
Bunlar gecerli bahane degil gel lutfenhala eski kiloma gelemedim, burası çok kalabalık oldu ve takip etmek de zorlandım bu nedenle uğrayamadım :) sizleri unuturmuyum hiç?
Daha iyiler arzum saggolasin canimIyi aksamlar canlarDun aksam gecmisi bitiremeyince yazamadim mesaj. 1682 de kaldim, donup okuyacagim simdi
Aynura bebegin iyi olmasina cok sevindim canim. Tez vakitte hastaneden de cikarlar insallah.
Aeben abla yavrularina gecmis
olsun. Bugun nasillar?
Amin insallah canımNormal kitaplar gibi olmuyor firuzem cok anlamayinca suruklemiyor . Takildigim
Kitap olunca 1 gundede bitiririm lakin risaleler oyle degil . Rabbim okuyup ,anlayip yasamayi ,nasip eylesin . Amin .
Gelip gidiyorum ablacım, çok teşekkür ederim ilgin için.İyi olda.. Ozletme ama .
İnsallah tum sıkıntilarin hayirla gecer.
Hedefin 59 muydu senin Aynuram?Yok canım.59u gördüm ve artık korumadayım.ama akıllı koruma.sporlu sulu cıssız koruma.sadece akşam yemeyinde 1dilim çavdar ekmeyi yiyorum bi de akşam saat 11de 250ml.kadar smoothie içiyorum
Denizim bekliyorum bende 1 hafta ara vereyim smoothieye diyorum..asla bırakmam tabi ama 2 hafta içim dışım o oldu resmen..böyle giderse tiksinirim ara vereceğim azcık...Firuze nasıl geçti pilates seansı? =)
Kurabiyeleri toparlamışsın Hülyacım. Sıfırlama kitabın gelsede bizde öğrensek ayrıntıları sen kadar heyecanlıyım=)
Mirjâmcım şu benim kitap gelsin iyice okuyup anlâyayım 'aramızda konuşalım sonrasında aynı gün başlayıp yapalım ..deniz,sen ve ben.,tabi Katılmak isteyenler olursa..hatta yapmadan yazarız hangi smoothieyi yapacağımızı malzemeler varsa aynısını yaparız..ne dersin?canim ben sozde ssifirlama diyeti yapiyorum sadece smoothie ve iki hafif ara ogun olmali ama ben bir oturusta o kadar cok kizarmis balik yedimki yedimki midem bulandiaksamda esim illa beraber yiyelim diye tutturdu anlayacagin sifirlama diyeti ruya oldu
evet kaldı mı kalıyor kitaplar okunmayınca
iskender pala-efsane'yi okudum bende. seviyorum o adamın kitaplarını
Bende okudum tüm Kitaplarını sonuncu Sırada..bugün Abi'm Deniz'e başlıyorum..o bitince başlıcam inşallah..Iskenderun pala od çok güzeldi
canim cok guzel bir fikir ben meyveliye bayildim ama sebzeli ne yapacagimi bir turlu bilemedim karistirdiklarimida begenmedim hollanda sitelarinada baktim onlarin yemek zevkiyle bizimkisi cok farkli hic hosuma gitmediMirjâmcım şu benim kitap gelsin iyice okuyup anlâyayım 'aramızda konuşalım sonrasında aynı gün başlayıp yapalım ..deniz,sen ve ben.,tabi Katılmak isteyenler olursa..hatta yapmadan yazarız hangi smoothieyi yapacağımızı malzemeler varsa aynısını yaparız..ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?