Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zeynep bence özel hayatında birşey Yaşadı yada yazan o değil.....muhabbet saçma geldi bana..yarın daha Ayrıntılı yazarım...1 Nisan olsa şaka yapıyor derim..o derece yani!

canim cok guzel bir fikir ben meyveliye bayildim ama sebzeli ne yapacagimi bir turlu bilemedim karistirdiklarimida begenmedim hollanda sitelarinada baktim onlarin yemek zevkiyle bizimkisi cok farkli hic hosuma gitmedi
Sebzeleri demlenmiş yeşilçaylı yapıyorum soğutup..belki çıkmıştır kargo bakayım bir..önemli yerlerin fotosunu çekerim sizde kaydedersiniz..

canim cok guzel bir fikir ben meyveliye bayildim ama sebzeli ne yapacagimi bir turlu bilemedim karistirdiklarimida begenmedim hollanda sitelarinada baktim onlarin yemek zevkiyle bizimkisi cok farkli hic hosuma gitmedi
Ürünler paketlendi diyor..Cumartesi elimde olur...haftasonu okurum P.tesi başlarız..

Yarın lapa ve yeşilçay yapacağım,,var mı başka yapacak..?

tamam canim bu arada senin diyet nasil gidiyor 15 gunluk surec bitmedi demi
Yok bitmedi 2. Periyodu tam yapamadım sanki..öyle olunca 3 .periyot yattı..hep beraber başlarız..yine hergün yaptım ama smoothieyi..

Arzum beni özlememiş

Gecmisi okuyorum, bildirim geldikce de okuyorum meryemle smoothie mesajlarinizi canim. Hepiniz aklimdasiniz. Konusulanlara vakif olmayinca cok birsey yazamiyorum.

Simdi okudum arkadasinin daha fazla kilo verme dedigini. Duzenli spor yaptigin icin oldugundan daha zayif gorunuyorsun. Normaldir aldigin yorum. Masallah de nazar etme deseydin

Yarın pilatese başlıyoruz Aebenimle..Ebruyla yapacağız.. :)

Güzeller bende çıkıyorum'kitabıma başlayayım..yarına güzel ve huzurla uyanalım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…