Sebzeleri demlenmiş yeşilçaylı yapıyorum soğutup..belki çıkmıştır kargo bakayım bir..önemli yerlerin fotosunu çekerim sizde kaydedersiniz..canim cok guzel bir fikir ben meyveliye bayildim ama sebzeli ne yapacagimi bir turlu bilemedim karistirdiklarimida begenmedim hollanda sitelarinada baktim onlarin yemek zevkiyle bizimkisi cok farkli hic hosuma gitmedi
canim cookk iyi olur Allah razi olsunSebzeleri demlenmiş yeşilçaylı yapıyorum soğutup..belki çıkmıştır kargo bakayım bir..önemli yerlerin fotosunu çekerim sizde kaydedersiniz..
Ürünler paketlendi diyor..Cumartesi elimde olur...haftasonu okurum P.tesi başlarız..canim cok guzel bir fikir ben meyveliye bayildim ama sebzeli ne yapacagimi bir turlu bilemedim karistirdiklarimida begenmedim hollanda sitelarinada baktim onlarin yemek zevkiyle bizimkisi cok farkli hic hosuma gitmedi
tamam canim bu arada senin diyet nasil gidiyor 15 gunluk surec bitmedi demiÜrünler paketlendi diyor..Cumartesi elimde olur...haftasonu okurum P.tesi başlarız..
Yok bitmedi 2. Periyodu tam yapamadım sanki..öyle olunca 3 .periyot yattı..hep beraber başlarız..yine hergün yaptım ama smoothieyi..tamam canim bu arada senin diyet nasil gidiyor 15 gunluk surec bitmedi demi
Simdi aklimdan geciriyordum yarin lapa yapayim diyeYarın lapa ve yeşilçay yapacağım,,var mı başka yapacak..?
Arzum beni özlememiş
Bâşak burcu o ,kuralcı.".tüm geçmişi okuyacakSimdi aklimdan geciriyordum yarin lapa yapayim diye
Arzum gecmiste hulyam daha ayrintili yazamadi..
Ben uyukuya kacar ...
Yarın pilatese başlıyoruz Aebenimle..Ebruyla yapacağız.. :)Gecmisi okuyorum, bildirim geldikce de okuyorum meryemle smoothie mesajlarinizi canim. Hepiniz aklimdasiniz. Konusulanlara vakif olmayinca cok birsey yazamiyorum.
Simdi okudum arkadasinin daha fazla kilo verme dedigini. Duzenli spor yaptigin icin oldugundan daha zayif gorunuyorsun. Normaldir aldigin yorum. Masallah de nazar etme deseydin
Yarın lapa ve pilates günü o zaman :)Simdi aklimdan geciriyordum yarin lapa yapayim diye
Arzum gecmiste hulyam daha ayrintili yazamadi..
Ben uyukuya kacar ...
Yarın pilatese başlıyoruz Aebenimle..Ebruyla yapacağız.. :)
Bâşak burcu o ,kuralcı.".tüm geçmişi okuyacakbence yükseleni de başak :)
kizlar bende kaciyorum hepinize iyi geceler canlar..
o gonderdigin linkteki bocegi sadece kolada kullanmiyorlar cilekli, visne sulu iceceklerdede var elbiselede halilarda renkli herseyde kullaniyorlar icindekileri okudugunda karmiyn asidi yada E-120 olarak geciyorCola tuketmeyin guzeller. Aynura esine asagidaki haberi okut tatlim. Ben de cok severdim de artik midem almiyor.
http://www.malatyaguncel.com/kolaya-rengini-veren-bocek-120873h.htm
sagol canim Allah razi olsunIyi geceler canim. Cok gecmis olsun, Rabbim sifani versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?