Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Peri menu süper otesi kiz sporda oyle , bu hafta kac kilo verecen buyuk meraktayim

Harikasın fıstık=)

Mavissss asagidasin , kiz sen niye izne ayrildin ?
Ablam, bu ara her şey o kadar üst üste geldi ki; hayatımın bütün alanlarındaki motivasyonum yerle bir. Ne derse ne diyete ne spora ne stajıma odaklanamıyorum. Yediklerime dikkat edemiyorum. Spor yapamıyorum falan... Böyle olunca da takıma karşı sorumluluğumu yerine getiremediğimden dolayı kendimi vicdanen rahatsız hissediyordum. Şimdi de hepten salmış değilim, ama birazcık nasıl desem... kendi köşeme çekilmem gerektiğini düşündüm. :/
İyiyiz güzellik sen nasılsın?
Fena değil Aynurammm * Nasıl gidiyo? Gördün mü 58'i ?

Firuze alemsin. Kan grubuna göre diyetten bahsediyor bu kitap demi.
Hiç işime gelmiyo benim :/ Ab grubuyum sevdiğim herşeyi yeme diyo bana
Bende O gurubuyum ekmek yeme , et ye diyor .. Gercektende oyle ben ekmek yedigimde kilo veremiyorum . Etcilim zaten severim .

İyi olda .. Ozletme ama .
İnsallah tum sıkıntilarin hayirla gecer .

Menü süper canım
Peri menu süper otesi kiz sporda oyle , bu hafta kac kilo verecen buyuk meraktayim
Valla inşallah bende meraktayım.. gerçi henüz fark görmedim ama korkuyorum

Yok canım.59u gördüm ve artık korumadayım.ama akıllı koruma.sporlu sulu cıssız koruma.sadece akşam yemeyinde 1dilim çavdar ekmeyi yiyorum bi de akşam saat 11de 250ml.kadar smoothie içiyorum

Vay bee kimin kankasimasallah canim cok az yiyon sen

Firuze alemsin. Kan grubuna göre diyetten bahsediyor bu kitap demi.
Hiç işime gelmiyo benim :/ Ab grubuyum sevdiğim herşeyi yeme diyo bana
Ben b grubuyum. Ekmek harici benim hersey serbest haa bir de tavuk eti. Doğru ama ben ekmek yemeyince iyi kilo veriyorum

Kan grubuna göre beslenmeden bahsediyo evet ama sadece bu değil açlık orucun dan filan da bahsediyor
yani aslında boş bi kitap değil. Değerli bilgiler var ve dediği gibi can bogazdan çıkarın açılımı kitap.....

Peri hayatın 2kilo verdiyini görünce delilendi ablaaa
hayat dedim de artık eskisi gibi gelmiyor kuzu buket
Dugunu olacak hayat degilmiydi ?yogundur ondan gelemiyordur ..

Yok yok 2 haftadir peri süper gidiyor masallah ...
Birazda sporun eykisi kizlar spor diyet icin motive ediyor insani ..

Elif bak sende spor yapabilsen daha bir sarilirsin diyete bence ama kuzularla zor iste .

Kuzular bahane ablam.isterse yapar.vallah benim cadı leslie yapıyo benimle.aynı ha ayaklarını yapışı

kuzum menunde ciss yokki bence super sende gayet guzel az yiyiosun

Taslak olarak biliyorum kan grubuna göre beslenmeyi dikkate almak lazım aslında of bide o kitabı eklersem
Başka önereceğin kitap var mı Firuze=)

Kuzular bahane ablam.isterse yapar.vallah benim cadı leslie yapıyo benimle.aynı ha ayaklarını yapışı

ah sen o kuzulari bir görsen aynurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…