İyi akşamlar, geçmiş bittiğine göre menümü yazayım artık :)
Sabah:
1 kase yoğurt nesfit
Öğle:
Light ton balıklı salata
Akşam:
somon balığı
salata
2,5 lt su içtim. 1,30 saat spor salonundaydım. 50 dk pilates hareketleri yaptık 40 dknın 20 dksı koşu bandında, 5 dk eliptik bisiklet, 30 mekik, 50 iç 50 dış bacak hareketi ve sonunda ben peeerrrttttttttttt
Harikasın fıstık=)İyi akşamlar, geçmiş bittiğine göre menümü yazayım artık :)
Sabah:
1 kase yoğurt nesfit
Öğle:
Light ton balıklı salata
Akşam:
somon balığı
salata
2,5 lt su içtim. 1,30 saat spor salonundaydım. 50 dk pilates hareketleri yaptık 40 dknın 20 dksı koşu bandında, 5 dk eliptik bisiklet, 30 mekik, 50 iç 50 dış bacak hareketi ve sonunda ben peeerrrttttttttttt
Peri hayatın 2kilo verdiyini görünce delilendi ablaaaPeri menu süper otesi kiz sporda oyle , bu hafta kac kilo verecen buyuk meraktayim
Ablam, bu ara her şey o kadar üst üste geldi ki; hayatımın bütün alanlarındaki motivasyonum yerle bir. Ne derse ne diyete ne spora ne stajıma odaklanamıyorum. Yediklerime dikkat edemiyorum. Spor yapamıyorum falan... Böyle olunca da takıma karşı sorumluluğumu yerine getiremediğimden dolayı kendimi vicdanen rahatsız hissediyordum. Şimdi de hepten salmış değilim, ama birazcık nasıl desem... kendi köşeme çekilmem gerektiğini düşündüm. :/Mavissss asagidasin , kiz sen niye izne ayrildin ?
Fena değil Aynurammm * Nasıl gidiyo? Gördün mü 58'i ?İyiyiz güzellik sen nasılsın?
Bende O gurubuyum ekmek yeme , et ye diyor .. Gercektende oyle ben ekmek yedigimde kilo veremiyorum . Etcilim zaten severim .Firuze alemsin. Kan grubuna göre diyetten bahsediyor bu kitap demi.
Hiç işime gelmiyo benim :/ Ab grubuyum sevdiğim herşeyi yeme diyo bana
Ablam, bu ara her şey o kadar üst üste geldi ki; hayatımın bütün alanlarındaki motivasyonum yerle bir. Ne derse ne diyete ne spora ne stajıma odaklanamıyorum. Yediklerime dikkat edemiyorum. Spor yapamıyorum falan... Böyle olunca da takıma karşı sorumluluğumu yerine getiremeyince kendimi vicdanen rahatsız hissediyordum. Şimdi de hepten salmış değilim, ama birazcık nasıl desem... kendi köşeme çekilmem gerektiğini düşündüm. :/
Fena değil Aynurammm * Nasıl gidiyo? Gördün mü 58'i ?
Of of tekrar baktım da Ab olmayım ben yaBende O gurubuyum ekmek yeme , et ye diyor .. Gercektende oyle ben ekmek yedigimde kilo veremiyorum . Etcilim zaten severim .
Menü süper canımSabah
Eki Görüntüle 1451565
kepekli undan ince krep icine lor peynir
yagsiz tuzsuzdu canlar
öglen
- 3 adet zeytin
- sekersiz cay
Aksam
- 1 elma
Ekmek tuketmedim
- Dunku firinda tavuk
- 1 kase cacik
yesil cay ictim
Spor
- Yarim saat bisiklet
- mekik
- 100 kere ip atlama
Su 3 litre
Valla inşallah bende meraktayım.. gerçi henüz fark görmedim ama korkuyorumPeri menu süper otesi kiz sporda oyle , bu hafta kac kilo verecen buyuk meraktayim
Yok canım.59u gördüm ve artık korumadayım.ama akıllı koruma.sporlu sulu cıssız koruma.sadece akşam yemeyinde 1dilim çavdar ekmeyi yiyorum bi de akşam saat 11de 250ml.kadar smoothie içiyorumAblam, bu ara her şey o kadar üst üste geldi ki; hayatımın bütün alanlarındaki motivasyonum yerle bir. Ne derse ne diyete ne spora ne stajıma odaklanamıyorum. Yediklerime dikkat edemiyorum. Spor yapamıyorum falan... Böyle olunca da takıma karşı sorumluluğumu yerine getiremeyince kendimi vicdanen rahatsız hissediyordum. Şimdi de hepten salmış değilim, ama birazcık nasıl desem... kendi köşeme çekilmem gerektiğini düşündüm. :/
Fena değil Aynurammm * Nasıl gidiyo? Gördün mü 58'i ?
Vay bee kimin kankasiSabah
Eki Görüntüle 1451565
kepekli undan ince krep icine lor peynir
yagsiz tuzsuzdu canlar
öglen
- 3 adet zeytin
- sekersiz cay
Aksam
- 1 elma
Ekmek tuketmedim
- Dunku firinda tavuk
- 1 kase cacik
yesil cay ictim
Spor
- Yarim saat bisiklet
- mekik
- 100 kere ip atlama
Su 3 litre
Menü süper canım
Valla inşallah bende meraktayım.. gerçi henüz fark görmedim ama korkuyorum
Vay bee kimin kankasimasallah canim cok az yiyon sen
Ben b grubuyum. Ekmek harici benim hersey serbest haa bir de tavuk eti. Doğru ama ben ekmek yemeyince iyi kilo veriyorumFiruze alemsin. Kan grubuna göre diyetten bahsediyor bu kitap demi.
Hiç işime gelmiyo benim :/ Ab grubuyum sevdiğim herşeyi yeme diyo bana
Zayıfımmm sen de çok iyi gidiyorsun.listeye almak için sabırsızlandığım üyelerdensin.Sagol pericim
Dugunu olacak hayat degilmiydi ?yogundur ondan gelemiyordur ..Peri hayatın 2kilo verdiyini görünce delilendi ablaaa
hayat dedim de artık eskisi gibi gelmiyor kuzu buket
Kuzular bahane ablam.isterse yapar.vallah benim cadı leslie yapıyo benimle.aynı ha ayaklarını yapışıDugunu olacak hata degilmiydi yogundur ondan gelemiyordur ..
Yok yok 2 haftadir peri süper gidiyor masallah ...
Birazda sporun eykisi kizlar spor diyet icin motive ediyor insani ..
Elif bak sende spor yapabilsen daha bir sarilirsin diyete benceama kuzularla zor iste .
bu arda benim menum utansamda yazmam lazim
sabah; superhie Portakal+elma+3 yk yogurt+3 cilek+muz+ zencefil,zerdecal ve tarcin
ogle: tam 350 gr Balikyuuhhh dediginizi duyar gibiyim bana ne oldu anlamadim yedikce yedim ama sadece balik yedim artik baligin b sini duymak istemiyorum midem hala bulaniyo
aksam 3 tane karnabahar korfesi cok az yogurt birkac tavada yagsiz pisirilmis mantar
su 3,5 litre
spor 6km yuruyus ve birazdan insallah platesimide yapicam
Ben b grubuyum. Ekmek harici benim hersey serbest haa bir de tavuk eti. Doğru ama ben ekmek yemeyince iyi kilo veriyorum
Kan grubuna göre beslenmeden bahsediyo evet ama sadece bu değil açlık orucun dan filan da bahsediyor
yani aslında boş bi kitap değil. Değerli bilgiler var ve dediği gibi can bogazdan çıkarın açılımı kitap.....
Kuzular bahane ablam.isterse yapar.vallah benim cadı leslie yapıyo benimle.aynı ha ayaklarını yapışı
Dugunu olacak hata degilmiydi yogundur ondan gelemiyordur ..
Yok yok 2 haftadir peri süper gidiyor masallah ...
Birazda sporun eykisi kizlar spor diyet icin motive ediyor insani ..
Elif bak sende spor yapabilsen daha bir sarilirsin diyete benceama kuzularla zor iste .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?