Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Harikasın fıstık=)
Teşekkür ederimm
Peri hayatın 2kilo verdiyini görünce delilendi ablaaa
hayat dedim de artık eskisi gibi gelmiyor kuzu buket
Akşamları gece kuşu geliyo aynuram. bu sabahta erken saatte gelmişti nöbeti devretti gitti :))))
Kesinlikle çok motive ediyor insanı ben hatta akşam yemeklerini değiştirmeyi düşünüyorum biraz ağır kaçıyo spordan önce. sabahki nesfiti akşam mı yesem diyorum acep ? sabahta normal kahvaltımı yapayım diye ama şimdilik bu hafta cumaya dek yapayım bakayım ne olacak :)

Taslak olarak biliyorum kan grubuna göre beslenmeyi dikkate almak lazım aslında of bide o kitabı eklersem
Başka önereceğin kitap var mı Firuze=)
mehmet Özün bir kitabını okumuştum çok güzel anlatmış nasıl kilo aldığımızı hangi hormonun ne işe yaradigini adı siz diyettesiniz

bir de yasemin soysal in tek şişman beyniniz ve tek suçlu beyniniz kitabını okudum valla kız kardeşim dalga geciyodu artık
kitap okumaktan zayiflamaya vakit bulamıyon diye

alemsin emine

bende araştırmaktan diyet yapamaz olcam yakında

kitapligimiz ayniymis firuze . Mehmet ozun kitabini bende tavsiye ederim .

kitapligimiz ayniymis firuze . Mehmet ozun kitabini bende tavsiye ederim .
Çok soruyorum ama bilinen doğrular dısında kayda değer bilgiler var mı ? Mehmet öz tam piyasa adamı ticarete döktü o yüzden antipatim var birazcık=)

Benim kitaplık her yönden geniş.
Ama tlf aldığından ve kadinlarkulubu girdiğimde beri daha az kitap okuyorum
Bende de o sorun var . Ben haftada bi kitap bitirirdim ama kadınlar kulubunde artık çok oyalanıyorum sanırım

Oceanim 25 senelik diyet tecruben var inan bana hepsi ayni kapiya cikiyor ...
islenmis karbobhidrati azalt yada 0 la saglikli karbon ye ama sinirli . pro ve sebzeye agirlik ver . Kisa ve net bu birde sporla destekle ..
çok Doğru dedin Abla Karatay ve monti yeter bana benim sorunum zaten açlığa dayanamamam oda gi diyetiyle çözülecek anca.

Mukemell esimmm yaaa bravooo

Çok soruyorum ama bilinen doğrular dısında kayda değer bilgiler var mı ? Mehmet öz tam piyasa adamı ticarete döktü o yüzden antipatim var birazcık=)
Canım sen bilirsin
Bilinen doğrular dışında ben hatırlamıyorum farklı bi şey söylediğini.
Aabenin de dediği gibi hepsi aslında aynı kapıya çıkıyo. Sadece mehmet öz vücudumuzda olanları leptin nedir işlevi nedir bunları anlatmış bide karikatürler var onlar eğlence katmış kitaba farklı bi yönü yok yani

Dr. Oldugu icin isin bilimsel anlatimla anlatilması var . Birde cok esprili resim ve benzetmeler var . Okuyali baya oldu tekrar okuyabilirim . Ama diyet olarak verdigi listeyi uyguluyamam cok enteresandi . Kim yapacak o yemekleri bizim yeme tarzimiza gore degil ..

Ay bide sifreli bir kitap almistim firuuuzeeeee kiz oda varmi srnde ay verdigim paraya ne uzulmustum aldigimnicin pisman oldugum tek kitap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…