Zayıfımmm sen de çok iyi gidiyorsun.listeye almak için sabırsızlandığım üyelerdensin.
Aynuuurraaaaa namazini kil şeytane ve nefsine yenilme 10 dk ni alir hadiYa ne güzel banyo yaptım güzelce namaz kılıcaktım,dua edicektim...ahhh zeynep...kafam çatlıyor resmen.uyuyorum kıkızlar.iyi geceler.hoş sohbetler.bu arada 11üye çevrim içi.maaşallah
Teşekkür ederimmHarikasın fıstık=)
Akşamları gece kuşu geliyo aynuram. bu sabahta erken saatte gelmişti nöbeti devretti gitti :))))Peri hayatın 2kilo verdiyini görünce delilendi ablaaa
hayat dedim de artık eskisi gibi gelmiyor kuzu buket
Kesinlikle çok motive ediyor insanı ben hatta akşam yemeklerini değiştirmeyi düşünüyorum biraz ağır kaçıyo spordan önce. sabahki nesfiti akşam mı yesem diyorum acep ? sabahta normal kahvaltımı yapayım diye ama şimdilik bu hafta cumaya dek yapayım bakayım ne olacak :)Dugunu olacak hayat degilmiydi ?yogundur ondan gelemiyordur ..
Yok yok 2 haftadir peri süper gidiyor masallah ...
Birazda sporun eykisi kizlar spor diyet icin motive ediyor insani ..
Elif bak sende spor yapabilsen daha bir sarilirsin diyete benceama kuzularla zor iste .
Yok ablam yaaa yatağımdayım ve de çok ağrıyo başım.ama başlıycam ablam...Aynuuurraaaaa namazini kil şeytane ve nefsine yenilme 10 dk ni alir hadi
mehmet Özün bir kitabını okumuştum çok güzel anlatmış nasıl kilo aldığımızı hangi hormonun ne işe yaradigini adı siz diyettesinizTaslak olarak biliyorum kan grubuna göre beslenmeyi dikkate almak lazım aslında of bide o kitabı eklersem
Başka önereceğin kitap var mı Firuze=)
mehmet Özün bir kitabını okumuştum çok güzel anlatmış nasıl kilo aldığımızı hangi hormonun ne işe yaradigini adı siz diyettesiniz
bir de yasemin soysal in tek şişman beyniniz ve tek suçlu beyniniz kitabını okudum valla kız kardeşim dalga geciyodu artık
kitap okumaktan zayiflamaya vakit bulamıyon diye
Geçmiş olsun kuzum en güzeli uyumakYok ablam yaaa yatağımdayım ve de çok ağrıyo başım.ama başlıycam ablam...
bende araştırmaktan diyet yapamaz olcam yakındamehmet Özün bir kitabını okumuştum çok güzel anlatmış nasıl kilo aldığımızı hangi hormonun ne işe yaradigini adı siz diyettesiniz
bir de yasemin soysal in tek şişman beyniniz ve tek suçlu beyniniz kitabını okudum valla kız kardeşim dalga geciyodu artık
mehmet Özün bir kitabını okumuştum çok güzel anlatmış nasıl kilo aldığımızı hangi hormonun ne işe yaradigini adı siz diyettesiniz
Oceanim 25 senelik diyet tecruben var inan bana hepsi ayni kapiya cikiyor ...bende araştırmaktan diyet yapamaz olcam yakında
Benim kitaplık her yönden geniş.kitapligimiz ayniymis firuze . Mehmet ozun kitabini bende tavsiye ederim .
Çok soruyorum ama bilinen doğrular dısında kayda değer bilgiler var mı ? Mehmet öz tam piyasa adamı ticarete döktü o yüzden antipatim var birazcık=)kitapligimiz ayniymis firuze . Mehmet ozun kitabini bende tavsiye ederim .
Bende de o sorun var . Ben haftada bi kitap bitirirdim ama kadınlar kulubunde artık çok oyalanıyorum sanırımBenim kitaplık her yönden geniş.
Ama tlf aldığından ve kadinlarkulubu girdiğimde beri daha az kitap okuyorum
Benim kitaplık her yönden geniş.
Ama tlf aldığından ve kadinlarkulubu girdiğimde beri daha az kitap okuyorum
çok Doğru dedin Abla Karatay ve monti yeter banaOceanim 25 senelik diyet tecruben var inan bana hepsi ayni kapiya cikiyor ...
islenmis karbobhidrati azalt yada 0 la saglikli karbon ye ama sinirli . pro ve sebzeye agirlik ver . Kisa ve net bu birde sporla destekle ..
İyi akşamlar, geçmiş bittiğine göre menümü yazayım artık :)
Sabah:
1 kase yoğurt nesfit
Öğle:
Light ton balıklı salata
Akşam:
somon balığı
salata
2,5 lt su içtim. 1,30 saat spor salonundaydım. 50 dk pilates hareketleri yaptık 40 dknın 20 dksı koşu bandında, 5 dk eliptik bisiklet, 30 mekik, 50 iç 50 dış bacak hareketi ve sonunda ben peeerrrttttttttttt
Canım sen bilirsinÇok soruyorum ama bilinen doğrular dısında kayda değer bilgiler var mı ? Mehmet öz tam piyasa adamı ticarete döktü o yüzden antipatim var birazcık=)
Dr. Oldugu icin isin bilimsel anlatimla anlatilması var . Birde cok esprili resim ve benzetmeler var . Okuyali baya oldu tekrar okuyabilirim . Ama diyet olarak verdigi listeyi uyguluyamam cok enteresandi . Kim yapacak o yemekleri bizim yeme tarzimiza gore degilÇok soruyorum ama bilinen doğrular dısında kayda değer bilgiler var mı ? Mehmet öz tam piyasa adamı ticarete döktü o yüzden antipatim var birazcık=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?