Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o gonderdigin linkteki bocegi sadece kolada kullanmiyorlar cilekli, visne sulu iceceklerdede var elbiselede halilarda renkli herseyde kullaniyorlar icindekileri okudugunda karmiyn asidi yada E-120 olarak geciyor

Biliyorum gulum. Gecmisi okuyordum da. Aynura esinin 1 litreyi yalniz icebildiginden bahsetmis. Ona istinaden yazdim. Bunlar bildiklerimiz, bilmedigimiz daha neler var. Gecen gunluk kabul edilebilir bocek alimi diye bir yazi okudum. Fistik ezmeleri vs de kabul edilebilir bocek kalinti miktarlarini veriyordu.

30 sayfa kaldi. O da yarina insallah, sarjim bitiyor

Survivor fikrin cok guzel Hulya abla. Orada biraz toplu bir yarismaci var. Birkac ay kalmayi basarirsa fistik gibi donecek evine

Havva gecmis olsun canim.

Masmavi senin neyin var guzelim?

Sabahları kahvaltı edemiyorum erken falan gitmem gerekiyor diye. Bazen de iştahım olmuyor. Baktım herkes smoothie yapıyor. Ben de kalktım, şimdi kendime smoothie yaptım. Sabah staja gitmeden içeceğim bir bardak. Bakalım nasıl olacak??

Yarım armut, 1 muz, 1 portakal, 1 yk yulaf ezmesi, 1 tk keçi boynuzu pekmezi, süt, tarçın ile yaptım bu arada. Doğru olmuştur inşAllah. :)

Masmavi senin neyin var guzelim?

Canımmmm...
-Babaannem alzheimer, orta derece ile ileri derece arası. Son zamanlarda bir de başka hastalandı sanırım üşüttü. Günlerdir sürekli hastaneye götürüp getiriyoruz. İştahı yok, vücut besinsiz kalınca mecbur serum veriyor doktorlar.
-Anneannemin de hem ayakları hem de elleri şişiyor, ağrıyor. Vücudunda iltihap varmış. Tüm iltihap da oralarda toplanmış. Yürüyemiyor. Bir şey tutamıyor ve çok ağrısı oluyor.
-Durum böyle olunca da sürekli misafir gelip gidiyor. Ev kalabalık oluyor. Doktora götürüp getiriyoruz onları. Derslerime falan gidemiyorum hiç. Son senem, 2 ay kaldı mezuniyetime, umarım bi sıkıntı çıkmaz son anda derslerimle alakalı.
-Özel hayatımla alakalı yani erkek arkadaşımla alakalı sıkıntılar vardı, ama onu hallettik gibi. Kendisi benden kilometrelerce uzağa gitmek zorunda kalınca ben huysuzlaştım biraz. :/ Kavga ettik falan ama toparladık.
-Bir de, babamla şu sıralar iyi değil aramız.. Bu konu biraz derin, es geçiyorum.
-Geçen gün de, aşırı baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım. Tansiyonum ve nabzım düşüktü. Stresten mi bilmiyorum ama hep bi bitkinlik var bende. Sersem gibiyim.

Uzun oldu ama bende durumlar böyle...
Çok zorlanıyorum artık ya.

ayv
Ayy aynen seker atmayim diye ne yapacagimi sasiriyorum

Canım benimmm inşallah sorunlarını çabucak atlatırsın.anaanne de babaanne de siz de mi yaşıyor bitanem?

Sağol Aynuram..
Babaannem bizimle yaşıyor, ama anneannem misafir yani memleketten tedavi için geldi bi süreliğine.
Canım benim yaaa çok zor bi durum gerçekten.Allah yardımcınız olsun.ama kesinlikle derslerini aksatma.ne güzel mezuniyetini yap çalış kendi paranı kazan. Hem evden uzaklaşınca sonuçta evdeki sorunlardan da uzaklaşırsın 1kaç saatliyine de olsa

Geçmiş olsun canm Rabbim şifa versin

Mavisim rabbim sifa versin buyuklerinize , her ikiside sizde kaliyor sanirim . Rabbim binkere razi olsun anandan babandan vede sizlerden .. Zor bir intiham sizinki ama mukafatida bir okadar buyuk ... Onlar yuzusuyu hurmetine sizlerin tum sıkintisi gecsin insallah .

Denizim bekliyorum bende 1 hafta ara vereyim smoothieye diyorum..asla bırakmam tabi ama 2 hafta içim dışım o oldu resmen..böyle giderse tiksinirim ara vereceğim azcık...

Harika olur Hülyacım. Ben başlasamda sürdüremiyorum. Birlikte daha azimli olurum=)
Senin içinde ara vermek hem nefsin için hemde metabolizman için olumlu etki yapacaktır=)

yağmur demişsiniz burda aksine günlük güneşlik bir hava var

günaydın güzeller hayırlı sabahlar

dünkü sohbetlerinizden ötürü Allah razı olsun sizlerden yazıcaktım unuttum şimdi yazayım Allah gönlünüzdeki nasip eylesin inşallah. sabah yatağımı toplarken sela veriliyordu, düşündüm birden ya " .. ve .. kızları, ... eşi, doruk ve ege'nin anneleri' diye verilseyd, sela çok boş yaşıyorum çook

mavişim Allah şifa versin annanene babannene , diğer sıkıntılarını da en kısa zamanda atlatıp feraha ulaşırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…