- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
o gonderdigin linkteki bocegi sadece kolada kullanmiyorlar cilekli, visne sulu iceceklerdede var elbiselede halilarda renkli herseyde kullaniyorlar icindekileri okudugunda karmiyn asidi yada E-120 olarak geciyor
Masmavi senin neyin var guzelim?
Ayy aynenMenü güzel ama makarna olmasa daha iyi olurmuş
süper
Yeni moda ballı çaay :))
Ben zencefil zerdeçal tarçın denedim faydasını gördüm. Hepsinden birer çay kaşığı, yoğurt ise 3 çorba kaşığı falan.
Ooo harikasııın canımmm :))
Bende başladım pilateese bugüünn :))
Zeynebiimm sen bize şaka yapıyorsun şuuan biliyoruumm :)) sen bizi böyle bırakıp gitmezsin. Hem birşeye kızarsanda patır patır gel söyle canım herkes herşeyi hep kaldıramayabilir bazen hassas olabiliriz. Daha beni takip ediceksin sen olurmmu yaaa
Canım benimmm inşallah sorunlarını çabucak atlatırsın.anaanne de babaanne de siz de mi yaşıyor bitanem?Canımmmm...
-Babaannem alzheimer, orta derece ile ileri derece arası. Son zamanlarda bir de başka hastalandı sanırım üşüttü. Günlerdir sürekli hastaneye götürüp getiriyoruz. İştahı yok, vücut besinsiz kalınca mecbur serum veriyor doktorlar.
-Anneannemin de hem ayakları hem de elleri şişiyor, ağrıyor. Vücudunda iltihap varmış. Tüm iltihap da oralarda toplanmış. Yürüyemiyor. Bir şey tutamıyor ve çok ağrısı oluyor.
-Durum böyle olunca da sürekli misafir gelip gidiyor. Ev kalabalık oluyor. Doktora götürüp getiriyoruz onları. Derslerime falan gidemiyorum hiç. Son senem, 2 ay kaldı mezuniyetime, umarım bi sıkıntı çıkmaz son anda derslerimle alakalı.
-Özel hayatımla alakalı yani erkek arkadaşımla alakalı sıkıntılar vardı, ama onu hallettik gibi. Kendisi benden kilometrelerce uzağa gitmek zorunda kalınca ben huysuzlaştım biraz. :/ Kavga ettik falan ama toparladık.
-Bir de, babamla şu sıralar iyi değil aramız.. Bu konu biraz derin, es geçiyorum.
-Geçen gün de, aşırı baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım. Tansiyonum ve nabzım düşüktü. Stresten mi bilmiyorum ama hep bi bitkinlik var bende. Sersem gibiyim.
Uzun oldu ama bende durumlar böyle...
Çok zorlanıyorum artık ya.
Sağol Aynuram..Canım benimmm inşallah sorunlarını çabucak atlatırsın.anaanne de babaanne de siz de mi yaşıyor bitanem?
Canım benim yaaa çok zor bi durum gerçekten.Allah yardımcınız olsun.ama kesinlikle derslerini aksatma.ne güzel mezuniyetini yap çalış kendi paranı kazan. Hem evden uzaklaşınca sonuçta evdeki sorunlardan da uzaklaşırsın 1kaç saatliyine de olsaSağol Aynuram..
Babaannem bizimle yaşıyor, ama anneannem misafir yani memleketten tedavi için geldi bi süreliğine.
Geçmiş olsun canm Rabbim şifa versinCanımmmm...
-Babaannem alzheimer, orta derece ile ileri derece arası. Son zamanlarda bir de başka hastalandı sanırım üşüttü. Günlerdir sürekli hastaneye götürüp getiriyoruz. İştahı yok, vücut besinsiz kalınca mecbur serum veriyor doktorlar.
-Anneannemin de hem ayakları hem de elleri şişiyor, ağrıyor. Vücudunda iltihap varmış. Tüm iltihap da oralarda toplanmış. Yürüyemiyor. Bir şey tutamıyor ve çok ağrısı oluyor.
-Durum böyle olunca da sürekli misafir gelip gidiyor. Ev kalabalık oluyor. Doktora götürüp getiriyoruz onları. Derslerime falan gidemiyorum hiç. Son senem, 2 ay kaldı mezuniyetime, umarım bi sıkıntı çıkmaz son anda derslerimle alakalı.
-Özel hayatımla alakalı yani erkek arkadaşımla alakalı sıkıntılar vardı, ama onu hallettik gibi. Kendisi benden kilometrelerce uzağa gitmek zorunda kalınca ben huysuzlaştım biraz. :/ Kavga ettik falan ama toparladık.
-Bir de, babamla şu sıralar iyi değil aramız.. Bu konu biraz derin, es geçiyorum.
-Geçen gün de, aşırı baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım. Tansiyonum ve nabzım düşüktü. Stresten mi bilmiyorum ama hep bi bitkinlik var bende. Sersem gibiyim.
Canımmmm...
Denizim bekliyorum bende 1 hafta ara vereyim smoothieye diyorum..asla bırakmam tabi ama 2 hafta içim dışım o oldu resmen..böyle giderse tiksinirim ara vereceğim azcık...
Mirjâmcım şu benim kitap gelsin iyice okuyup anlâyayım 'aramızda konuşalım sonrasında aynı gün başlayıp yapalım ..deniz,sen ve ben.,tabi Katılmak isteyenler olursa..hatta yapmadan yazarız hangi smoothieyi yapacağımızı malzemeler varsa aynısını yaparız..ne dersin?
Herkes iyidir insallah. Var mi degisik bir haber?
Elif sen nasilsin gulum, nasil geciyor bu hafta?
Gunaydin hayirli bir gun olsun insallah ...
Bol bol rahmet var disarda , niyetimde yurumek vardi nasip degilmis :)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?