- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
yağmur demişsiniz burda aksine günlük güneşlik bir hava var
günaydın güzeller hayırlı sabahlar
dünkü sohbetlerinizden ötürü Allah razı olsun sizlerden yazıcaktım unuttum şimdi yazayım Allah gönlünüzdeki nasip eylesin inşallah. sabah yatağımı toplarken sela veriliyordu, düşündüm birden ya " .. ve .. kızları, ... eşi, doruk ve ege'nin anneleri' diye verilseyd, selaçok boş yaşıyorum çook
mavişim Allah şifa versin annanene babannene , diğer sıkıntılarını da en kısa zamanda atlatıp feraha ulaşırsın inşallah
'Allahım! senin kolaylaştırdığın şey dışında kolay bir şey yoktur. Sen, istediğin zaman engebeli araziyi düzleştirirsin.'' Amin...Bu arada hayırlı iş için önereceğiniz dua var mı?
'Allahım! senin kolaylaştırdığın şey dışında kolay bir şey yoktur. Sen, istediğin zaman engebeli araziyi düzleştirirsin.'' Amin...
İş bulmak ve hayırlı bir iş bulmak için dua Her sabah namazından sonra evden çıkmadan önce iş görüşmesine giderken,iş arayışlarınızı yaparken günde 70 kere okuyunuz,
Bismillahirrahmannirrahim
"Rabbena atina min ledunke rahmeten ve heyyi' lena min emrina reşeda"
Anlamı:"Ey Rabbimiz, bize katından rahmet ver ve işimizde bizim için muvafakiyet hazırla."
Kehf Suresi / 10. ayet
Öğlen namazının farzından sonra bu dua çok faziletlidir bir bilseniz bu duanın her gün sabırla devam edildiği zaman rızık kapılarının açıldığını borçlu borçtan kurtulur,fakir rızıklanır,iş isteyen hayırlı bir iş bulur.
Üç(3) defa "Estağfirullahellezi la ilahe illa huvel hayyul kayyume ve etübü ileyh"
Bir(1) defa "Allahümme entes selamü ve minkes selam tebarakte ya zel celali vel ikram"
nihat hatipoğlu'nun sayfasından buldum
bir de 4444 salatı tefriciye okuyabilirsin
Tefriciyeyi abdestsizde okunuyor mu?
İş yerindeyken de okumam uygun olur mu acaba. Sabah evden çıkarken abdest alsamda gün boyu abdestim olmuyo sonuçta. Biliyor musun?
=)dua olduğu için olur tabi canım, abdestli olsa daha iyi olur ama şansın yoksa abdestsiz de olur
Canımmmm...
-Babaannem alzheimer, orta derece ile ileri derece arası. Son zamanlarda bir de başka hastalandı sanırım üşüttü. Günlerdir sürekli hastaneye götürüp getiriyoruz. İştahı yok, vücut besinsiz kalınca mecbur serum veriyor doktorlar.
-Anneannemin de hem ayakları hem de elleri şişiyor, ağrıyor. Vücudunda iltihap varmış. Tüm iltihap da oralarda toplanmış. Yürüyemiyor. Bir şey tutamıyor ve çok ağrısı oluyor.
-Durum böyle olunca da sürekli misafir gelip gidiyor. Ev kalabalık oluyor. Doktora götürüp getiriyoruz onları. Derslerime falan gidemiyorum hiç. Son senem, 2 ay kaldı mezuniyetime, umarım bi sıkıntı çıkmaz son anda derslerimle alakalı.
-Özel hayatımla alakalı yani erkek arkadaşımla alakalı sıkıntılar vardı, ama onu hallettik gibi. Kendisi benden kilometrelerce uzağa gitmek zorunda kalınca ben huysuzlaştım biraz. :/ Kavga ettik falan ama toparladık.
-Bir de, babamla şu sıralar iyi değil aramız.. Bu konu biraz derin, es geçiyorum.
-Geçen gün de, aşırı baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım. Tansiyonum ve nabzım düşüktü. Stresten mi bilmiyorum ama hep bi bitkinlik var bende. Sersem gibiyim.
Uzun oldu ama bende durumlar böyle...
Çok zorlanıyorum artık ya.
Bu arada bu sabah inanılmaz mutluyum tartıda sonunda 6ları görddüüümmmmmmmmmmm
Hacet namazi ve duasi oceancim .Bu arada hayırlı iş için önereceğiniz dua var mı?
Günaydın=)Günaydın kızlar
Hacet namazi ve duasi oceancim .
Hayırlı uğurlu olsun pilatesimiz=)Evvet ilk pilates yapilmistir efem , hamdolsun zorlanmadim formumu korumusum sukur..
Aebenim ben yapamadım,oğlan sabaha kadar kustu sonra ishal oldu..doktora götürüp rapor aldım 2 gün..moralim çok bozuk oğlumun ilkokul öğretmenin eşi vefat etmiş sabah gencecik kadın...keyifsizim..Evvet ilk pilates yapilmistir efem , hamdolsun zorlanmadim formumu korumusum sukur..
Oy kiyamam gecmis olsunGünaydın kızlar..
Aebenim yapamadım ben pilatesi..
Aebenim ben yapamadım,oğlan sabaha kadar kustu sonra ishal oldu..doktora götürüp rapor aldım 2 gün..moralim çok bozuk oğlumun ilkokul öğretmenin eşi vefat etmiş sabah gencecik
kadın...keyifsizim..
Allah sabır versin . Mekanı cennet olsun genç vefatlar çok üzücüGünaydın kızlar..
Aebenim yapamadım ben pilatesi..
Aebenim ben yapamadım,oğlan sabaha kadar kustu sonra ishal oldu..doktora götürüp rapor aldım 2 gün..moralim çok bozuk oğlumun ilkokul öğretmenin eşi vefat etmiş sabah gencecik kadın...keyifsizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?