Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne yazık ki dünyaya kapılıp boş yaşayanlardan biri de benim.
Dün niyet etmiştim gece uzun uzun dua etcektim bi arkadaşım için erken yattım.Sabah dört bucukta uyandım kalkıpp dua edeyim diye düşünürken geri uyumuşum. Çok kızıyorum kendime şu an.

Bu arada hayırlı iş için önereceğiniz dua var mı?
'Allahım! senin kolaylaştırdığın şey dışında kolay bir şey yoktur. Sen, istediğin zaman engebeli araziyi düzleştirirsin.'' Amin...

İş bulmak ve hayırlı bir iş bulmak için dua Her sabah namazından sonra evden çıkmadan önce iş görüşmesine giderken,iş arayışlarınızı yaparken günde 70 kere okuyunuz,

Bismillahirrahmannirrahim

"Rabbena atina min ledunke rahmeten ve heyyi' lena min emrina reşeda"

Anlamı:"Ey Rabbimiz, bize katından rahmet ver ve işimizde bizim için muvafakiyet hazırla."

Kehf Suresi / 10. ayet

Öğlen namazının farzından sonra bu dua çok faziletlidir bir bilseniz bu duanın her gün sabırla devam edildiği zaman rızık kapılarının açıldığını borçlu borçtan kurtulur,fakir rızıklanır,iş isteyen hayırlı bir iş bulur.

Üç(3) defa "Estağfirullahellezi la ilahe illa huvel hayyul kayyume ve etübü ileyh"

Bir(1) defa "Allahümme entes selamü ve minkes selam tebarakte ya zel celali vel ikram"

nihat hatipoğlu'nun sayfasından buldum

Saol Tatlım=) not alıyorum hemen

Tefriciyeyi abdestsizde okunuyor mu?
İş yerindeyken de okumam uygun olur mu acaba. Sabah evden çıkarken abdest alsamda gün boyu abdestim olmuyo sonuçta. Biliyor musun?

dua olduğu için olur tabi canım, abdestli olsa daha iyi olur ama şansın yoksa abdestsiz de olur

Canım muhtemelen stresten kaynaklanıyor ama ihmal etme kendini. Çok çok geçmiş olsun. Her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı vardır unutma Rabbim sevdiklerine dert verirmiş

Günaydın kızlar..

Aebenim yapamadım ben pilatesi..
Evvet ilk pilates yapilmistir efem , hamdolsun zorlanmadim formumu korumusum sukur ..
Aebenim ben yapamadım,oğlan sabaha kadar kustu sonra ishal oldu..doktora götürüp rapor aldım 2 gün..moralim çok bozuk oğlumun ilkokul öğretmenin eşi vefat etmiş sabah gencecik kadın...keyifsizim..

Oy kiyamam gecmis olsun ...
Kayibinizada rabbim rahmet eylesin insallah ...

Olsun canim yarin yaparsin insallah oglan iyi olsunda ...

Allah sabır versin . Mekanı cennet olsun genç vefatlar çok üzücü Allah hepimize sıralı ölüm versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…